sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
ε θα σε γαμησωπες τα γιατι μας τα εχει ζαλισει ο πρωην αγαπουλης
σαρουλη....δε θες να δοκιμασεις την οργη του Νωντα.... :- κανε στην ακρη και ασε να λυσουμε τους λογαριασμους μας με τον πιτζαμουλη.....θα φαει πολες φαπες λεμε....δε θα προλαβαινει να τις μετραει....
oταν υπηρχε ο σονγκογκου ο δυνατοτερος πολεμιστης του συμπαντος ο νωντας δεν ηταν καν σπερμα στον προθεο του διαμη μου πεις οτι πιστευεις τον πιρφοραγαπουλη?
ζητω ο πικατσου
ειχε ενα ματζαφλαρι μαν
οι σαγιανς γεννηθηκαν οταν ο Νωντας εχεσε στο δασος ....ο δε σονοκογκου πριν γινει πολεμιστης ηταν το πουτανακι του Νωντα.....oταν υπηρχε ο σονγκογκου ο δυνατοτερος πολεμιστης του συμπαντος ο νωντας δεν ηταν καν σπερμα στον προθεο του δια
Μην μιλησω και για την αρχαια φυλη των σαγιανς... ποιος νωντας μου λες τωρα..
stam ... θα έρθεις αύριο πάρτυ 104?
http://[URL unfurl="true"]www.gifmix.net/3d-smiley.php?image=music-party-3d-smilies/0018.gif[/img[/URL]]
ο πιξι θα είναι μάλλον...
μόνο ο νωντας και ο μεμος μενουν...
γιατί δεν έρχεστε? συνάντηση γιγάντων... [img]http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/fighting/eye-poke-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]μας τρεμουν....εβαλαν την αντζελα και πηρε σεκιουριτι για να γλυτωσουν τις μαπες....αλλα δε θα τις γλυτωσουν, θα τους κανουμε μπλε μαρεν....μαρουλι θα τους παμε....αιμααααααααα :2on1:
εγω ο βαρος και η κελλυ τον εχουμε δειΑσχετο αλλα σχετικο απο εναν τελειως ασχετο...
Ο Σταμ πρεπει να εμφανιστει γιατι ολοι θελουν να τον γνωρισουν.
Ακομα κι εμενα με εχει φαει η περιεργεια,ειναι μυθος πια!
Κατι θα γινει και ο Πολεμαρχος του θεου θα τον εμφανισει.
Δεν παει αλλο!
προσβαλες τον παιδικο ηρωα και τον πραγματικο σωτηρα της ανθρωποτητας..οι σαγιανς γεννηθηκαν οταν ο Νωντας εχεσε στο δασος ....ο δε σονοκογκου πριν γινει πολεμιστης ηταν το πουτανακι του Νωντα.....
μαθε μπαλιτσα αγαπουλη...μαθε μπαλιτσα
σιγα μην εμφανιστει η κοτουλα.......κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο, σαν τη φιλεναδα της την πιεξουλα εχει γινειΑσχετο αλλα σχετικο απο εναν τελειως ασχετο...
Δεν παει αλλο!
εγω ο βαρος και η κελλυ τον εχουμε δει
επιτελους να μαθει ο κοσμος την πραγματικη ιστορια και οχι την αγαπουλικη που λες εσυπροσβαλες τον παιδικο ηρωα και τον πραγματικο σωτηρα της ανθρωποτητας..
η μερες σου ως ρωσιδογαμιας ειναι λιγες
μερικους δεν θελω να τους γνωρισω ομως..Ασχετο αλλα σχετικο απο εναν τελειως ασχετο...
Δεν παει αλλο!
εγω ο βαρος και η κελλυ τον εχουμε δει
ποιος δουλευει στη Νεστλε αρρωστακι?μερικους δεν θελω να τους γνωρισω ομως..
ειμαι τοσο ανωτερος νοητικα απο δαυτους που δεν εχω καμια θεση με αυτους..
καποιους που δουλευουν σε οργανωσεις που το αρχικο γραμμα ειναι Ν...
Αδυνατον,χαλαει ο μυθος,οποιος τον εχει δει τυφλωθηκε
και στην αναφορα του ονοματος του ταυτοχρονα πανω απο 5 ατομα σειεται η γη.
Υπευθυνος για τον σεισμο στην λευκη πυραμιδα και το ξεχυμα των Νεφελιμ στην γη!