kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δε θα λες μαλακίες σε άνδρες-μέλη του μπου ;) πού νομίζεις ότι βρίσκεσαιΔεν το διαβασα αλλα.....
Στ'αρχιδια μας....
δε θα λες μαλακίες σε άνδρες-μέλη του μπου ;) πού νομίζεις ότι βρίσκεσαιΔεν το διαβασα αλλα.....
Στ'αρχιδια μας....
δε θα λες μαλακίες σε άνδρες-μέλη του μπου ;) πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι
πωωω μαλακα εισαι γαμαααααααααααατος!δε θα λες μαλακίες σε άνδρες-μέλη του μπου ;) πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι
είδες μαν γαμάωπωωω μαλακα εισαι γαμαααααααααααατος!
Καλα δεν θα το ξανακανω.... >
μπλοκάρω του το βάζω στο λαιμό γονατιά χτύπημα και πάλι εδώ
Εν ολιγοιs πλακωθηκατε με τον Μπολντη ε??Μπα οκ και αρχιδοκαπιταλομουνοπουστα να με ελεγες και στραπονακια σκατοφαγο
δεν θα με πειραζε ειτε ανδρας ησουν ειτε γυναικα
αλλα οχι και να βγαζουμε σεναρια..........αλλου ειδους!
το ίδιο νομίζω κι εγώ, αλλά είναι η αγαπημένη μου τεχνική του κολλάς το όπλο, τον πλακώνεις και του ξανακολλάς το όπλο
νομιζω ελαχιστοι το καταλαβαν αυτο
Το καταλαβαμε...........αλλα η κοινωνικη θεση , το υφοs , το στυλ, το status αλλα και το algida δεν μαs επιτρεπουν να εκτεθουμε περισσοτερο
νομιζω ελαχιστοι το καταλαβαν αυτο
Μπα οκ και αρχιδοκαπιταλομουνοπουστα να με ελεγες και στραπονακια σκατοφαγο
δεν θα με πειραζε ειτε ανδρας ησουν ειτε γυναικα
αλλα οχι και να βγαζουμε σεναρια..........αλλου ειδους!
στα αρχιδια μαςΠαντως εγω δεν σε εβρισα.....
ε αφου εκανα μπακα....Κι εσυ λοιπον????? :-
ε αφου εκανα μπακα....
Mην τον πάρει χαμπάρι καποια ψυχή όμως και τον πάει γαμιώντας ως το Πέραμα. ;)παιδια τι ακουω;βρεθηκε ο αβραμης;
όπα μάγκες αυτός δεν είναι ο ταφτααρ
Βρες μου έναν/μια που να μην εχει πλακωθεί.Εν ολιγοιs πλακωθηκατε με τον Μπολντη ε??
δεν ξέρω μαν ίσως πρέπει να του βάλω ένα πόδι στον κώλο για να καταλάβωΜπηκε κανενα alien μεσα του???Του ελεγχει το υποσυνειδητο??
Με τρομαζειs!!!!!!!!Μιλα καθαρα...πεστα ολα