Πάτε σε σούπερ με σακούλα άλλου σούπερ ή είναι ρομπιά; Εγώ ντρέπομαι και κάνω το διπλάσιο δρόμο ρε γαμώτο. *P
άσε ρε βέλβυ ! ....
Πάτε σε σούπερ με σακούλα άλλου σούπερ ή είναι ρομπιά; Εγώ ντρέπομαι και κάνω το διπλάσιο δρόμο ρε γαμώτο. *P
Boηθός Λογιστού ---> Λογιστής -----> Προιστάμενος Λογιστηρίου.Είναι συχνό φαινόμενο οι τσατσάδες να δούλευαν παλιά σαν ιερόδουλες;
Στο super που πάς δεν έχουν δικές τους σακούλες και πρέπει να πας εσύ με τις δικές σου;Πάτε σε σούπερ με σακούλα άλλου σούπερ ή είναι ρομπιά; Εγώ ντρέπομαι και κάνω το διπλάσιο δρόμο ρε γαμώτο. *P
Boηθός Λογιστού ---> Λογιστής -----> Προιστάμενος Λογιστηρίου.
Εντάξει, δε βλέπω το λόγο γιατί κάποια να μη γίνει κατευθείαν τσατσά. Δεν παθαίνει τίποτα άμα δεν περάσει από τα ενδιάμεσα βήματα.Boηθός Λογιστού ---> Λογιστής -----> Προιστάμενος Λογιστηρίου.
Στα άλλα δηλαδή δεν παίζουν;
Δε με ενδιαφέρει να κάνω τρίο πάντως, αν αυτό εννοείς.
Δεν θα με χάλαγε και το επίδομα διαχείρισης ταμειακών λαθών.Ωρα ειναι να ζητησειs κι επιδομα καυσηs πετρελαιου![]()
![]()
Δεν θα με χάλαγε και το επίδομα διαχείρισης ταμειακών λαθών.![]()
Ειναι ενσωματωμενο στον ηδη υψηλο μηνιαιο μισθο σου των 223 ευρω ;)Δεν θα με χάλαγε και το επίδομα διαχείρισης ταμειακών λαθών.![]()
Το δίνουν αυτό ακόμηΚαι ισολογισμου να μην σου πω...
Ειναι ενσωματωμενο στον ηδη υψηλο μηνιαιο μισθο σου των 223 ευρω ;)
Το δίνουν αυτό ακόμη![]()
![]()
Κορκόδειλος![]()
Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το διαπιστώσεις πέραν του να το ρωτήσεις ευθέως, έτσι; :- Και πως το λες στην "υπάλληλο" ότι προτιμάς το αφεντικό είναι ένα άλλο ζήτημα.Εννοω οτι καποιες απο τις κοπελες που δουλευουν εκει εκτελουν ενιοτε και χρεη τσατσας ;)
εχω ψαξει ΠΑΝΤΟΥ.εχω παρει κ τηλεφωνα ΠΑΝΤΟΥ.αφαντα.
η τελευταια λυση ειναι να παρω τον συγγραφεα. :o
μηπως ξερεις τι εκδοση ειναι? ισως μπορουσες να παρεις τους εκδοτικους οικους...
Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το διαπιστώσεις πέραν του να το ρωτήσεις ευθέως, έτσι; :- Και πως το λες στην "υπάλληλο" ότι προτιμάς το αφεντικό είναι ένα άλλο ζήτημα.
καλό μήναμηπως ξερετε με τι υλικο μπορω να βαψω γλάστρες πλαστικες
![]()
-ΓειάΦαντάζομαι πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το διαπιστώσεις πέραν του να το ρωτήσεις ευθέως, έτσι; :- Και πως το λες στην "υπάλληλο" ότι προτιμάς το αφεντικό είναι ένα άλλο ζήτημα.
-Γειά
-Μπαίνεις;
-Οχι
-Καλά
-Γειά![]()
Eχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία με τα λεφτά μας να παρακαλάμεΛιγα λογια και καλα.Τα υπολοιπα περιττα... ;)