apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δοκιμασε με dupli color...εγω εβαψα ακομη κ ξυλο περυσι με αυτα...καλό μήναμηπως ξερετε με τι υλικο μπορω να βαψω γλάστρες πλαστικες
![]()
Για τέτοια ζητήματα pm στον γεροτράμυ.καλό μήναμηπως ξερετε με τι υλικο μπορω να βαψω γλάστρες πλαστικες
![]()
δοκιμασε με dupli color...εγω εβαψα ακομη κ ξυλο περυσι με αυτα...
απο οσο ξερω βγαινει σχεδον σε ολα...εχει κ ειδικη κατηγορια χρωματων διακοσμησης κ εφε...ευχαριστω μανα μου/ ετσι τα ζηταω ντουμπλι κολορ; εχει ολα τα χρωματα αυτο;![]()
σκοταδι πισοσκοταδο μαυρο σκοταδι πισσα τυπε![]()
απο οσο ξερω βγαινει σχεδον σε ολα...εχει κ ειδικη κατηγορια χρωματων διακοσμησης κ εφε...
τσεκαρε κ τον επισημο αντιπροσωπο
ναι ετσι τα ζητας...ειναι της εταιρειας sonax κ colormatic σε βερνικια (1Κ κ 2Κ) συμβατα ολα μεταξυ τους απο χημικη αποψη... ;)
το σαιτ ειναι φτωχο σε δειγματολογιο...αν δεις τον καταλογο τον επισημο που ειναι σε βιβλιο θα χασεις την μπαλα....
πολυ νοημα τυπε![]()
Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου
Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά
Εβίβα μου
Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω
Και το μυαλό μου είναι θολό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω.....
Πω
πολυ νοημα τυπε![]()
θελουμε κ τζον-τζον...αγαπαμε ομως bibibo...ομορφα ευχαριστω πολυ/ θελω κατι σε εντονο ροζ η φουξ. θα κανω το μπαλκονι της μπαρμπι! χαχαχαχαχααχαχ
Είναι συχνό φαινόμενο οι τσατσάδες να δούλευαν παλιά σαν ιερόδουλες;
Σίγουρα πράγματα;ειναι προυποθεση για να γινεις τσατσα
Σίγουρα πράγματα;
Αν είναι έτσι, όποτε με καβλώνει η τσατσά περισσότερο από την τάνα, να ρίχνω τότε καμιά τολμηρή πρόταση. ;)
Στα άλλα δηλαδή δεν παίζουν;Πηγαινε Φ104 εκει καμια φορα παιζουν επι ισοις οροις Wink
Πάτε σε σούπερ με σακούλα άλλου σούπερ ή είναι ρομπιά; Εγώ ντρέπομαι και κάνω το διπλάσιο δρόμο ρε γαμώτο. *P