TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μπαρμπα στην ακρη μου παιρνεις την δουλειαΤουλάχιστον εσείς θα πάρετε τίποτις ή μπα;
μπαρμπα στην ακρη μου παιρνεις την δουλειαΤουλάχιστον εσείς θα πάρετε τίποτις ή μπα;
Παρτε κυριε λαχεια...Τίποτα,λίγο θα καθήσω.
μουνίτισσα εσένα σου μαζεύεται χνούδι στον αφαλόεχεις τον μαυρο HC?
σε ζηλεύουν που είσαι νέα και όμορφη ;)Μα έχουν ένα υφάκι ... χου μωρήηηηηη
Ωσπου να κουνήσεις το δεξί σου πόδι βρωμάει το αριστερό σουμπαρμπα στην ακρη μου παιρνεις την δουλεια
μπαρμπα στην ακρη μου παιρνεις την δουλεια
Ρε μη πάτε μακριά στα χόντος όλες τους ξινομούρες κ ξινομούνες είναι
mmiouΜολις διαβασα στο ιντερνετ οτι το χνουδι που μαζευεται στον αφαλο ειναι απο κυτταρα του δερματος και δεν εχει σχεση με το τι φορας....
Οποτε παω με γλυκοιτανε και μου βαζουν περισσοτερους αναπτηρες στην τσαντα... <------ Μορτης
οι υπαλληλοι στο χοντο ειναι απολυτως λογικο να ειναι ετσι, τοσες μπαζολες ελλεηνιδες βλεπουν καθε μερα...δεν αντεχεται....
σε ζηλεύουν που είσαι νέα και όμορφη ;)
μαλακίες δεν είναι δέρμα είναι χνούδι, μαλλίΜολις διαβασα στο ιντερνετ οτι το χνουδι που μαζευεται στον αφαλο ειναι απο κυτταρα του δερματος και δεν εχει σχεση με το τι φορας....
της γάμησες την ψυχολογία τώρα ;) ;)
Εχει να κανει με τις τριχες και την απλυσια... γι'αυτο μαζευω μονο οταν ειμαι χαλια αρρωστοςναι οκ, αλλά έχει να κάνει με τις τρίχες? οι γκόμενες μαζεύουν και αυτές χνούδι?
με φλιτ θελουνε να σε ψεκασουν
μουνίτισσα εσένα σου μαζεύεται χνούδι στον αφαλό
Θα με φτιαξεις εναν καραβισιο, μετριο προς το γλυκο... και σβελτα.Τουλάχιστον εσείς θα πάρετε τίποτις ή μπα;
ξινομουρες οκ ξινομουνες που το ξερεις σε εβαλαν στο ταμειο να του κανεις γλυφομουνια?
μαλακίες δεν είναι δέρμα είναι χνούδι, μαλλί
εσύ μαζεύεις?
της γάμησες την ψυχολογία τώρα ;) ;)
H Νίνα μαζεύει χνούδι στον αφαλό;Θα με φτιαξεις εναν καραβισιο, μετριο προς το γλυκο... και σβελτα.
Ωραία.Σ όλες με τη σειρά