baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
συγνωμη ρε μαν αλλα εσυ δεν εχεις λυκοσκυλο εχεις ξεφυγει πολυ απο το πρωτυποΟχι.
Απλά το δικό μου είναι 75kg.
μαλλον αρκουδοσκυλο εχεις
συγνωμη ρε μαν αλλα εσυ δεν εχεις λυκοσκυλο εχεις ξεφυγει πολυ απο το πρωτυποΟχι.
Απλά το δικό μου είναι 75kg.
με κετσαπ
Ρε μη πάτε μακριά στα χόντος όλες τους ξινομούρες κ ξινομούνες είναι
Ρε μη πάτε μακριά στα χόντος όλες τους ξινομούρες κ ξινομούνες είναι
δέχομαι την πρόκλησημπορεις να μου κανεις οποιαδηποτε ερωτηση που θα γνωριζε ενας κοινωνικος λειτουργο και να εισαι σιγουρος οτι δεν ξερω να στην απαντησω
δουλευω με κοινωνικους λειτουργους ομως....
Nα σαι καλά ρε αδερφέ με έκανες και γέλασα.συγνωμη ρε μαν αλλα εσυ δεν εχεις λυκοσκυλο εχεις ξεφυγει πολυ απο το πρωτυπο
μαλλον αρκουδοσκυλο εχεις
δέχομαι την πρόκληση
ποιάς χώρας εθνικό ποτό είναι το "σάκε"? (αυτό το γνωρίζουν μόνο οι κοινωνικοί λειτουργοί )
Μπορω να το τεκμιριωσω επιστημονικα,μάλλον από τις τρίχες που τρίβονται στο ρούχο δεν ξέρω
λες?τωρα που ειπες κετσαπ
φτιαξε ενα τοστακι
Μπορω να το τεκμιριωσω επιστημονικα,
μονο οταν φορας βαμβακερο εσωρουχο φανελακι μαζευει χνουδι.
Δεν κανει τιποτα.
Οποτε παω με γλυκοιτανε και μου βαζουν περισσοτερους αναπτηρες στην τσαντα... <------ ΜορτηςΡε μη πάτε μακριά στα χόντος όλες τους ξινομούρες κ ξινομούνες είναι
ναι οκ, αλλά έχει να κάνει με τις τρίχες? οι γκόμενες μαζεύουν και αυτές χνούδι?Μπορω να το τεκμιριωσω επιστημονικα,
Δεν κανει τιποτα.
Τουλάχιστον εσείς θα πάρετε τίποτις ή μπα;Μπορω να το τεκμιριωσω επιστημονικα,
Δεν κανει τιποτα.
μάλλον από τις τρίχες που τρίβονται στο ρούχο δεν ξέρω
οι γκόμενες μαζεύουν χνούδι?δε νομίζω
;)
αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ βέβαια, να ψωνίζεται ο άλλος επειδή είναι πωλητής στο κολωνάκι, ήμαρτον
Οποτε παω με γλυκοιτανε και μου βαζουν περισσοτερους αναπτηρες στην τσαντα... <------ Μορτης
τη πενυΤουλάχιστον εσείς θα πάρετε τίποτις ή μπα;
Τί συμπεριφορά περίμενες δηλ.να έχουν οι σκλάβοι;
δεν παταω στο χοντο...με πιανει φτερνισμα με τις κολωνιες...και με ενοχλει που με κυνηγανε να με ψεκασουν και να μου δειξουν προϊοντα...
Βιλμάκι, να σε κάνω αντ μία στήλη μόδας στο ράδιο;
με φλιτ θελουνε να σε ψεκασουνδεν παταω στο χοντο...με πιανει φτερνισμα με τις κολωνιες...και με ενοχλει που με κυνηγανε να με ψεκασουν και να μου δειξουν προϊοντα...