Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ξερω τι να σου πω μαν....οταν ειδα να ανοιγει θρεντ ο πιο τυπικος μοντερατορας νομισα οτι θα μιλουσαν για μενα που νομιζω εχω κερδισει επαξια πια αυτον τον τιτλο με την συνεχη και αδιαλλειπτη παρουσια μου στα μετεριζια του σαιτ.....δυστυχως διεψευσθην οικτρα....
μαν εγώ σήμερα το είδα για πρώτη φορά το θρεντ και το μυαλό μου πήγε σε σένα είπα θα το άνοιξε κανένας σφε να σε πάει μαρούλιον :zfuck: μετά είδα ότι ήταν παλιότερο και μου έκανε εντύπωση ότι είχε τόσες πολλές σελίδες :huh:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμα θες να γινεις χοντρομπαζολα..
http://[URL unfurl="true"]www.iatronet.gr/photos/diatrofi/trofima_rofimata/3306_table.gif[/img[/URL]]
607 θερμιδες τα 100γρ..
[/quote]

ελα ρε.. τοσες θερμιδες; Τι διαβολο εχει μεσα; σουσαμι δεν ειναι στην ουσια;
Σπερματακι κανει να τρωω σε ποσοτητες η θα γινω χοντρομπαζολα παλι;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
εγω αφου ειδα οτι δεν εχει ψηφοφορια να αναδειξω τον γκουρου, γλ

την εκανα  :badair:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαν εγώ σήμερα το είδα για πρώτη φορά το θρεντ και το μυαλό μου πήγε σε σένα είπα θα το άνοιξε κανένας σφε να σε πάει μαρούλιον :zfuck: μετά είδα ότι ήταν παλιότερο και μου έκανε εντύπωση ότι είχε τόσες πολλές σελίδες :huh:
μαν ο σφερδεκλος ειναι ο επομενος υποψηφιος επισκεπτης του μεσονυχτιου ιφ γιου νοου χουατ αι μιιν......ασχετο δε αλλα ο σηφαλιος ειναι ο πιο χυμα μοντ τελευταια.....ασπαστηκε τον νωντισμο και πηρε κατρακυλα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
AΠΟ που κλανει το μπαρμπουνι?  :think: :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βελβυ οπως θα επρεπε ηδη να γνωριζες εχω πολλες αποριες και αληθινα ρωτω. Δεν το κανω για πλακα. Ειμαι λιγακι σπαστικη το ξερω και συνηθως δεν ξερουν δεν μπορουν η βαριουνται να μου απαντησουν καθημερινα και μου λενε οπως εσυ να παω να γαμηθω. Τωρα που βρηκα το θρεντ εγω θα ρωταω. Τοσος κοσμος ειναι καποιος θα βρεθει να μου πει. εσυ επρεπε να χαιρεσαι καλε για το θρεντακι σου γιατι μου φωναζεις;

Καλά καλά. Απαντάω σε ό,τι νομίζω ότι ξέρω.

1)το ταχινι ακουγεται ενδιαφερον τελικα και ακομα πιο πολυττο φυστικοβουτυρο εντωμεταξυ ουτε σουμαδα δεν εχω πιει.

2)ερωτηση αν κανω σκραμπ θα φυγει το μαυρισμα;

3)που μπορω να βρω κουτια μεταλλικα οπως αυτα που ειχαν καποτε τα μπισκοτα αλλα τετραγωνα σε τι μαγαζι;

4)οταν καποιος ειναι συλλεκτης ενος αντικειμενου αυτο ειναι και δειγμα οτι υπαρχει καποιο προβλημα ψυχικης μορφης;
5)γιατι οι γατες τρωνε χορταρι μερικες φορες;

1) Είναι τόσο καλή πηγή ασβεστίου που μπορείς απλά να το εντάξεις στη διατροφή σου το ταχίνι. Δεν χρειάζεται να γαμιέσαι μαζί του, λίγο και καλό.
Το φυστικοβούτυρο το μισώ.

2) Με το σκραμπ απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Αν είσαι μαυρισμένος, σιγά σιγά θα ξεφλουδίσεις, οπότε ναι επιταχύνεις τη διαδικασία έτσι.

3)Υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά ρε συ τύπου pallet stores, ή σε συνοικιακά. Έχω δει δλδ τέτοια σε αρκετά.

4)Δεν είναι σύμπτωμα ocd, εκτός κι αν αναγκάζεις τον εαυτό σου να το συλλέξει για αδιευκρίνιστο λόγο. Και συνήθως δε συλλέγεις τότε, απλά κρατάς ό,τι άχρηστο υπάρχει.

5)Για καλή λειτουργία του εντέρου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης ψιλοασχετο.....καποτε ενα μελος ρωταει εναν μοντ για καποιο θεμα κατι.....και τι απανταει ανερυθριαστα αυτος;

σορι μαν αλλα δεν διαβαζω το φορουμ........

Και τι διαβαζεις ρε μαν;τις αγγελιες;χαχαχαχα

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλά καλά. Απαντάω σε ό,τι νομίζω ότι ξέρω.

1) Είναι τόσο καλή πηγή ασβεστίου που μπορείς απλά να το εντάξεις στη διατροφή σου το ταχίνι. Δεν χρειάζεται να γαμιέσαι μαζί του, λίγο και καλό.
Το φυστικοβούτυρο το μισώ.

2) Με το σκραμπ απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Αν είσαι μαυρισμένος, σιγά σιγά θα ξεφλουδίσεις, οπότε ναι επιταχύνεις τη διαδικασία έτσι.

3)Υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά ρε συ τύπου pallet stores, ή σε συνοικιακά. Έχω δει δλδ τέτοια σε αρκετά.

4)Δεν είναι σύμπτωμα ocd, εκτός κι αν αναγκάζεις τον εαυτό σου να το συλλέξει για αδιευκρίνιστο λόγο. Και συνήθως δε συλλέγεις τότε, απλά κρατάς ό,τι άχρηστο υπάρχει.

5)Για καλή λειτουργία του εντέρου.
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τσιμπησες(την πιστεψες) & απαντας μωρη χαρχαλω???
αυτη η καριολα καλυβωνει ψυλλο,λες να μην ξερει ηδη τις απαντησεις???

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
[quote author=brain_gamer  link=topic=155588.msg4024178#msg4024178 date=1346248183]
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τσιμπησες(την πιστεψες) & απαντας μωρη χαρχαλω???
αυτη η καριολα καλυβωνει ψυλλο,λες να μην ξερει ηδη τις απαντησεις???
[/quote]

Ψάρωσα γιατί νόμιζα ότι πίστεψε στο θέμα μου. :(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αυτο που μερικοι κρατανε αποδειξουλες απο μερη που επισκεφτηκαν χαρτοπετσετες κτλ πολυ με νευριαζει γεμιζει το σπιτι απο μαλακιες
παντως αδυνατω να θυμηθω τι ειχα διαβασει για τους συλλεκτες κατι εχουν αλλα τι .. ισως ασχετο με ψυχικο νοσημα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Με απόδειξη 150,00€ χωρίς 100,00€ για την κατ'οίκον επίσκεψη παρακαλώ
URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=155588.msg4024180#msg4024180 date=1346248215]
αφοβα..
[/quote]

εισαι χαζος αληθεια ρωταω. τι ειναι αυτο το καλυβωνω ψυλλους οτι σε απουλαω και σε αγοραζω; νταξ ξυπνια ειμαι αλλα δεν ξερω πολλα πραγματα φυσικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom