erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σάκε έχεις δοκιμάσει
Οχι αλλα απο το ονομα και μονο θα ηθελα, μοιαζει πλουσιο σε γευση
σάκε έχεις δοκιμάσει
μαν εγώ σήμερα το είδα για πρώτη φορά το θρεντ και το μυαλό μου πήγε σε σένα είπα θα το άνοιξε κανένας σφε να σε πάει μαρούλιον μετά είδα ότι ήταν παλιότερο και μου έκανε εντύπωση ότι είχε τόσες πολλές σελίδεςδεν ξερω τι να σου πω μαν....οταν ειδα να ανοιγει θρεντ ο πιο τυπικος μοντερατορας νομισα οτι θα μιλουσαν για μενα που νομιζω εχω κερδισει επαξια πια αυτον τον τιτλο με την συνεχη και αδιαλλειπτη παρουσια μου στα μετεριζια του σαιτ.....δυστυχως διεψευσθην οικτρα....
αμα θες να γινεις χοντρομπαζολα..
http://[URL unfurl="true"]www.iatronet.gr/photos/diatrofi/trofima_rofimata/3306_table.gif[/img[/URL]]
607 θερμιδες τα 100γρ..
[/quote]
ελα ρε.. τοσες θερμιδες; Τι διαβολο εχει μεσα; σουσαμι δεν ειναι στην ουσια;
Σπερματακι κανει να τρωω σε ποσοτητες η θα γινω χοντρομπαζολα παλι;
15ποντα φιλεναδα
μαν ο σφερδεκλος ειναι ο επομενος υποψηφιος επισκεπτης του μεσονυχτιου ιφ γιου νοου χουατ αι μιιν......ασχετο δε αλλα ο σηφαλιος ειναι ο πιο χυμα μοντ τελευταια.....ασπαστηκε τον νωντισμο και πηρε κατρακυλα.....μαν εγώ σήμερα το είδα για πρώτη φορά το θρεντ και το μυαλό μου πήγε σε σένα είπα θα το άνοιξε κανένας σφε να σε πάει μαρούλιον μετά είδα ότι ήταν παλιότερο και μου έκανε εντύπωση ότι είχε τόσες πολλές σελίδες
AΠΟ που κλανει το μπαρμπουνι?
βελβυ οπως θα επρεπε ηδη να γνωριζες εχω πολλες αποριες και αληθινα ρωτω. Δεν το κανω για πλακα. Ειμαι λιγακι σπαστικη το ξερω και συνηθως δεν ξερουν δεν μπορουν η βαριουνται να μου απαντησουν καθημερινα και μου λενε οπως εσυ να παω να γαμηθω. Τωρα που βρηκα το θρεντ εγω θα ρωταω. Τοσος κοσμος ειναι καποιος θα βρεθει να μου πει. εσυ επρεπε να χαιρεσαι καλε για το θρεντακι σου γιατι μου φωναζεις;
1)το ταχινι ακουγεται ενδιαφερον τελικα και ακομα πιο πολυττο φυστικοβουτυρο εντωμεταξυ ουτε σουμαδα δεν εχω πιει.
2)ερωτηση αν κανω σκραμπ θα φυγει το μαυρισμα;
3)που μπορω να βρω κουτια μεταλλικα οπως αυτα που ειχαν καποτε τα μπισκοτα αλλα τετραγωνα σε τι μαγαζι;
4)οταν καποιος ειναι συλλεκτης ενος αντικειμενου αυτο ειναι και δειγμα οτι υπαρχει καποιο προβλημα ψυχικης μορφης;
5)γιατι οι γατες τρωνε χορταρι μερικες φορες;
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Καλά καλά. Απαντάω σε ό,τι νομίζω ότι ξέρω.
1) Είναι τόσο καλή πηγή ασβεστίου που μπορείς απλά να το εντάξεις στη διατροφή σου το ταχίνι. Δεν χρειάζεται να γαμιέσαι μαζί του, λίγο και καλό.
Το φυστικοβούτυρο το μισώ.
2) Με το σκραμπ απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Αν είσαι μαυρισμένος, σιγά σιγά θα ξεφλουδίσεις, οπότε ναι επιταχύνεις τη διαδικασία έτσι.
3)Υπάρχουν σε πολλά μαγαζιά ρε συ τύπου pallet stores, ή σε συνοικιακά. Έχω δει δλδ τέτοια σε αρκετά.
4)Δεν είναι σύμπτωμα ocd, εκτός κι αν αναγκάζεις τον εαυτό σου να το συλλέξει για αδιευκρίνιστο λόγο. Και συνήθως δε συλλέγεις τότε, απλά κρατάς ό,τι άχρηστο υπάρχει.
5)Για καλή λειτουργία του εντέρου.
αφοβα..Σπερματακι κανει να τρωω σε ποσοτητες η θα γινω χοντρομπαζολα παλι;
δεν κλανει γιαυτο ειναι κοκκινο
Εγω χυνω.........................................Καλά καλά. Απαντάω σε ό,τι νομίζω ότι ξέρω.
1)
Το φυστικοβούτυρο το μισώ.
Τζελ ναι για ακρυλικο θα σε γελασωκάνει καμία μόνη της ακρυλικό ?