kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ποιά σχολή βγάζεις για να γίνεις μετά κοινωνικός λειτουργόςτο πρασινο ηρεμει...αν δεν αρεσει σε καποιον προφανως και δε θα βαψει το δωματιο του πρασινο...
ποιά σχολή βγάζεις για να γίνεις μετά κοινωνικός λειτουργόςτο πρασινο ηρεμει...αν δεν αρεσει σε καποιον προφανως και δε θα βαψει το δωματιο του πρασινο...
ποιά σχολή βγάζεις για να γίνεις μετά κοινωνικός λειτουργός
γιατι;δεν βρηκες ζαμπονοτυροπιτα;έφαγα έναν λουκουμά για μεσημεριανό
μουνιθα πολυ ωραιο χρωμα εχεις το δωματιο... σουπερ
μπανανες ειναι αληθεια δεν τρωω ..
το ταχινι ακουγεται ενδιαφερον τελικα και ακομα πιο πολυττο φυστικοβουτυρο εντωμεταξυ ουτε σουμαδα δεν εχω πιει.
ερωτηση αν κανω σκραμπ θα φυγει το μαυρισμα;
που μπορω να βρω κουτια μεταλλικα οπως αυτα που ειχαν καποτε τα μπισκοτα αλλα τετραγωνα σε τι μαγαζι;
οταν καποιος ειναι συλλεκτης ενος αντικειμενου αυτο ειναι και δειγμα οτι υπαρχει καποιο προβλημα ψυχικης μορφης;
γιατι οι γατες τρωνε χορταρι μερικες φορες;
είπα να τραφώ πιο υγιεινά σήμεραγιατι;δεν βρηκες ζαμπονοτυροπιτα;
εγω χωνευω ακομα τον κυνηγο απο χτες.....
πολλα προβληματα λεμε..Έρι άντε και γαμήσου να πούμε.
θα ήθελεςδεν ξερω...
γιατι σωνει και ντε κοιν. λειτουργος και οχι ψυχιατρος
δεν το επέλεξεςή ψυχολογος?
Μαλακα το καψεςμουνιθα πολυ ωραιο χρωμα εχεις το δωματιο... σουπερ
μπανανες ειναι αληθεια δεν τρωω ..
το ταχινι ακουγεται ενδιαφερον τελικα και ακομα πιο πολυττο φυστικοβουτυρο εντωμεταξυ ουτε σουμαδα δεν εχω πιει.
ερωτηση αν κανω σκραμπ θα φυγει το μαυρισμα;
που μπορω να βρω κουτια μεταλλικα οπως αυτα που ειχαν καποτε τα μπισκοτα αλλα τετραγωνα σε τι μαγαζι;
οταν καποιος ειναι συλλεκτης ενος αντικειμενου αυτο ειναι και δειγμα οτι υπαρχει καποιο προβλημα ψυχικης μορφης;
γιατι οι γατες τρωνε χορταρι μερικες φορες;
σάκε έχεις δοκιμάσειεντωμεταξυ ουτε σουμαδα δεν εχω πιει.
Έρι άντε και γαμήσου να πούμε.
ξεκινάωετοιμαζω ταξίδι μοναχά για πάρτυ σου στα μεγάλα νησια τ' ουρανού και του χάρτη σου
δεν ξερω τι να σου πω μαν....οταν ειδα να ανοιγει θρεντ ο πιο τυπικος μοντερατορας νομισα οτι θα μιλουσαν για μενα που νομιζω εχω κερδισει επαξια πια αυτον τον τιτλο με την συνεχη και αδιαλλειπτη παρουσια μου στα μετεριζια του σαιτ.....δυστυχως διεψευσθην οικτρα....είπα να τραφώ πιο υγιεινά σήμερα
ποιά η γνώμη σου για τον μοδεράτορα σταύρο51 μαν
αμα θες να γινεις χοντρομπαζολα..το ταχινι ακουγεται ενδιαφερον