sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
μπα? τελειωσες τα πιμια με το δεσποινακι και ηρθες αγαπουλη?![]()
μπα? τελειωσες τα πιμια με το δεσποινακι και ηρθες αγαπουλη?![]()
Αμα ειχες γαμηθει καλα στη ζωη σου, δε θα ησουν τετοια ωρα εδω να ρωτας για τσιρκο.
Κακογαμημενη και δυστροπη θα εισαι μια ζωη.
Tα έχετε μπερδέψει. Ο Raven είναι ψιλοκαινούριος στο Tekken όχι στο ΜΚ.το MK το εβαλα ως φορο τιμης....απο κει ξεκινησε η κατρακυλα...Scorpion επαιρνα κατα βαση εκει
ο Raven ψιλοκαινουργιος δεν ειναι ρε?![]()
καλα, διαβασε πρωτα πως αντιλαμβανονταν τους θεους τους οι αρχαιοι ελληνες και μετα ελα να τα ξαναπουμε......καλα σε λεω μουσουλμανα......ο παρης το εδωσε το μηλο στην αφροδιτη?
Στο γαμήσαμε στο σπαμ το θρεντάκι,σόρρυ...μην μας αναφέρεις στον Σταύρακα τον φονιά.Και το λες εσύ αυτό που είσαι επίσης εδώ τέτοια και σχολιάζεις τι γράφω για τσιγκοκολέτες.![]()
αρα ουτε νωντας υπαρχει... ενα δημιουργημα της φαντασιας σου ειναιωραια, στην ιλιαδα ποιο ακριβως ειναι το μυθικο στοιχειο? η υπερβολη? δουρρειος ιππος υπηρξε? αχιλλεας υπηρξε? το οτι για (πιθανο) πολιτικους λογους σαν αιτια αναφερετο η ελενη, δε συμαινει οτι η ιλιαδα ειναι μυθευμα, ουτε οτι τα γεγονοτα που καταγραφονται ειναι υπερβολικα και προϊοντα της φαντασιας του συγγραφεα....
αυτοι ειναι οι τσυριζαιοι σημεραKαι να υποθέσω πως η μετεξέλιξη του Αχιλλέα (που έκανε αλλαξωκωλιές με τον Πάτροκλο)
σου τον εχει ακουμπησει ομωςαρα ουτε νωντας υπαρχει... ενα δημιουργημα της φαντασιας σου ειναι![]()
σου τον εχει ακουμπησει ομωςαρα ειναι αληθινος θεος
![]()
Γατακι, που θες να μου το παιξεις και παμπαλε στα βιδεογκειμς... ρε ουρτ.
Tα έχετε μπερδέψει. Ο Raven είναι ψιλοκαινούριος στο Tekken όχι στο ΜΚ.
Ο Raiden είναι στο ΜΚ και είναι αρκετά παλιός. Αγράμματοι.![]()
θα φυλαει τη γη ο νωντας για να μη τη βαλει στη σουφρα της η πιεξουλα?στο επομενο dragonball θα βαλουν τον νωντα ως guardian of earth![]()
![]()
οπως ολο το συμπανο νωντας δε το δημιουργησε?
Mελετημένη σε βρίσκω. Τον Raven του ΜΚ δεν τον ξέρω εγώ. Είμαι της παλιάς σχολής.τον Raven δεν τον θυμαμαι απο παλια ομως
σε ποιο MK βγηκε?
τον Raiden τον ξερω
υπαρχει Raven και στο MK ομως και βγηκε ψιλοπροσφατα...
αλλος ο Raven του tekken...εκεινος ηταν ο νιγκαρ με το ξανθο κομοδινι...
Και το λες εσύ αυτό που είσαι επίσης εδώ τέτοια και σχολιάζεις τι γράφω για τσιγκολελέτες.![]()
αγαπουληηηηηηη ουουυυυυυυυ
ωραια, στην ιλιαδα ποιο ακριβως ειναι το μυθικο στοιχειο? η υπερβολη? δουρρειος ιππος υπηρξε? αχιλλεας υπηρξε? το οτι για (πιθανο) πολιτικους λογους σαν αιτια αναφερετο η ελενη, δε συμαινει οτι η ιλιαδα ειναι μυθευμα, ουτε οτι τα γεγονοτα που καταγραφονται ειναι υπερβολικα και προϊοντα της φαντασιας του συγγραφεα....
Σωστος, τον Raiden εννοουσα.Tα έχετε μπερδέψει. Ο Raven είναι ψιλοκαινούριος στο Tekken όχι στο ΜΚ.
Ο Raiden είναι στο ΜΚ και είναι αρκετά παλιός. Αγράμματοι.![]()
Mελετημένη σε βρίσκω. Τον Raven του ΜΚ δεν τον ξέρω εγώ. Είμαι της παλιάς σχολής.![]()