sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Χρησιμοποιησες μετα για να την τελειωσεις...μπηκα με 18 και κατι στη σχολη μου δε χρειαζοταν να χρησιμοποιησω βοηθεια
Χρησιμοποιησες μετα για να την τελειωσεις...μπηκα με 18 και κατι στη σχολη μου δε χρειαζοταν να χρησιμοποιησω βοηθεια
18 με αριστα το 100?μπηκα με 18 και κατι στη σχολη μου δε χρειαζοταν να χρησιμοποιησω βοηθεια
ναι, ως γνωστον εχω φαει πολλες χυλοπιτες απο ελλεηνιδες ειμαι κοντος χοντρος φτωχος και ασχημος και πληρωνω ρωσσιδια για να μου καθονται. αυτη τη θεωρια για να ξερεις την εχει θεσπισει το αλιντι πρωτο
το εγραψα εγω ομως
Γιατι ειχε μεταμορφωθει σε Τριτωνα... ;)
Στην Οδύσσεια ο Όμηρος αναφέρει ότι ο Πρωτέας κατοικούσε στο νησάκι Φάρος στις μεσογειακές ακτές της Αιγύπτου, στις εκβολές του Νείλου. Όταν ο Μενέλαος επέστρεφε από την Τροία, έχοντας μαζί του την Ωραία Ελένη, οι δυνατοί άνεμοι του Αιγαίου τους έφεραν στην Αίγυπτο. Εκεί ο Μενέλαος συνάντησε τυχαία τη σοφή και πρόθυμη κόρη του Πρωτέα, την Ειδοθέα, που του έδωσε οδηγίες για το πώς θα μπορούσε να αποσπάσει από τον πατέρα της χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι της επιστροφής. Η Ειδοθέα του αποκάλυψε ακόμη ότι ο πατέρας της θα μπορούσε να του πει τι έχει συμβεί στο σπίτι του, ευχάριστο ή δυσάρεστο, όσο αυτός ήταν μακριά.
Ο Μενέλαος στη συνέχεια εφάρμοσε το εξής τέχνασμα, ακολουθώντας τις συμβουλές της: ο ίδιος και άλλοι τρεις σύντροφοί του ντύθηκαν με φρεσκογδαρμένα δέρματα φώκιας και ξάπλωσαν ανάμεσα στις φώκιες του Πρωτέα το καταμεσήμερο.
Αυτή ήταν η ώρα που, όπως όλα τα δαιμονικά της θάλασσας, ο «γέροντας» έβγαινε από το νερό. Συνήθιζε να ξαπλώνει κάτω από μια φαρδιά σπηλιά, ανάμεσα στο κοπάδι του, που κοιμόταν αναδίνοντας τη μυρωδιά του αλμυρού βυθού και της αβύσσου.
Όταν ο Πρωτέας βγήκε από το πέλαγος, μέτρησε τις φώκιες του, αλλά δεν υποψιάστηκε την παγίδα και χώθηκε ανάμεσά τους. Μόλις αποκοιμήθηκε, ο Μενέλαος τον άρπαξε μαζί με τους συντρόφους του και τον κράτησαν σφιχτά. Ο Πρωτέας προσπαθούσε να τους ξεφύγει και μεταμορφώθηκε σε λιοντάρι, σε δράκο, σε τίγρη, σε κάπρο, έπειτα σε δέντρο ακόμη και σε νερό. Εκείνοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και δε σταμάτησαν να παλεύουν μαζί του, παρά μόνο αφού άρχισε να παίρνει πάλι τη μορφή που είχε πριν αποκοιμηθεί.
Τότε ο Πρωτέας εξαντλημένος, απάντησε στις ερωτήσεις του Μενέλαου, που έτσι έμαθε πως, για να του φανερώσουν οι θεοί το δρόμο της επιστροφής, έπρεπε να ανεβεί τον Νείλο και να τους προσφέρει εκατόμβη, δηλαδή θυσία εκατό βοδιών. Επίσης, ότι δεν του ήταν γραφτό να πεθάνει, γιατί ο Δίας τον θεωρούσε γαμπρό του, λόγω της Ελένης, και θα του φερόταν πολύ ευνοϊκά· θα τον οδηγήσει μετά θάνατο στα Ηλύσια πεδία.
Τέλος, ο Πρωτέας τον πληροφόρησε και για την τύχη του αδερφού του, του Αγαμέμνονα, που είχε δολοφονηθεί, καθώς και για τους συμπολεμιστές του στην Τροία, τον Οδυσσέα και τον Αίαντα το Λοκρό.
Ούτε ο Περσέας,ούτε ο Ιάσωνας βασικά δεν τον επισκεύτηκαν...
συγνωμη αλλα την πιεξουλα δεν την λες και προτυπο.....Η Αλλη-ντιζα προέβη ως συνήθως σε υπεραπλουστευμένη ανάλυση. Συνήθως εμπλέκονται και άλλα γυναικεία πρότυπα, εκτός από τις γκόμενες, τα οποία έχουν σημαντικότερο ρόλο στην κοινωνικοποίηση.
κακως.....Συγγνώμη που δεν θεωρώ τα γραφόμενά σας θέσφατα.
Μεμά δεν μπορείς με τίποτα να αποδεχτείς πως υπάρχουν μορφωμένες κ όμορφες ελληνίδες ε;18 με αριστα το 100?
ο Μενελαος δεν ηταν μυθικος ηρωας βρε βουρλοΕιπα Θησεας, Ιασονας κλπ καποιος που ταξιδευε εν πασει περιπτωσει
νταξει ο Μενελαος ηταν...ουφ...ευχαριστω
18 με αριστα το 100?
Εκεί με μπέρδεψες εμένα...γιατί θυμόμουν τους μάντεις αλλά δεν μου ταίριαζε κανένας από τους δύο που πες να επισκεύτηκε τον Πρωτέα...Ειπα Θησεας, Ιασονας κλπ καποιος που ταξιδευε εν πασει περιπτωσει
νταξει ο Μενελαος ηταν...ουφ...ευχαριστω
ουτε ουκρανη δε μπορει να παιξει καρατε με τα δωδεκαποντα βιλμακι
ε ναι, μαζι με την κυτταριτιδα, ξεχειλιζει και η γνωση της νιτσας......Μεμά δεν μπορείς με τίποτα να αποδεχτείς πως υπάρχουν μορφωμένες κ όμορφες ελληνίδες ε;
απο που ειναι η αννα?
Μπορεί η Άννα Μεμάκο μ
κλάαααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!ε ναι, μαζι με την κυτταριτιδα, ξεχειλιζει και η γνωση της νιτσας......
ο Μενελαος δεν ηταν μυθικος ηρωας βρε βουρλο
σιγα μη δεν εισαι μουσουλμανα
γιατι να κλαψω? επειδη μεταμορφωθηκε ο μενελαος σε μυθικο ηρωα?κλάαααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Ποσταρε μωρη σκατοψυχη αυτο που λες,
για να κρινουν και οι υπολοιποι.
Μονο σκατα και λασπη ξερεις να πετας. Για τιποτα αλλο δεν εισαι ικανη μωρη καμπια.
Αμόρφωτος ξερόλας περιπτεράς,μην ασχολείστε αγαπητή,πεταμένα λεφτά.και ο τρωικος πολεμος εγινε για τα ματια της ελενιτσας....
bite me
Ο Μενέλαος, ομηρικός ήρωας και μυθικός βασιλιάς, της Σπάρτης, ήταν γιος του Ατρέα, αδελφός του βασιλιά των Μυκηνών Αγαμέμνονα και σύζυγος της ωραίας Ελένης η αρπαγή της οποίας, υπήρξε η αφορμή για τον Τρωικό πόλεμο. Κατά τον Όμηρο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, την Ερμιόνη από την Ελένη και το Μεγαπένθη από μία σκλάβα.
Στην ελληνική μυθολογία, ο Μενέλαος ήταν αδελφός του Αγαμέμνονα και σύζυγος της Ωραίας Ελένης. Κατά την κυρίαρχη εκδοχή (Ιλιάδα) ήταν γιος του Ατρέως και της Αερόπης, εγγονός του Πέλοπα και της Ιπποδάμειας.
η ηλιαδα βρε βλαμμενο δεν ειναι μυθολογια, ιστορικα κειμενα ειναι... τη ρεπουση ειχες δασκαλα εκει στη θρακη και σου ταμαθε αυτα?και ο τρωικος πολεμος εγινε για τα ματια της ελενιτσας....
bite me
Ο Μενέλαος, ομηρικός ήρωας και μυθικός βασιλιάς, της Σπάρτης, ήταν γιος του Ατρέα, αδελφός του βασιλιά των Μυκηνών Αγαμέμνονα και σύζυγος της ωραίας Ελένης η αρπαγή της οποίας, υπήρξε η αφορμή για τον Τρωικό πόλεμο. Κατά τον Όμηρο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, την Ερμιόνη από την Ελένη και το Μεγαπένθη από μία σκλάβα.
Στην ελληνική μυθολογία, ο Μενέλαος ήταν αδελφός του Αγαμέμνονα και σύζυγος της Ωραίας Ελένης. Κατά την κυρίαρχη εκδοχή (Ιλιάδα) ήταν γιος του Ατρέως και της Αερόπης, εγγονός του Πέλοπα και της Ιπποδάμειας.