Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσπαθω εδω και ωρα να θυμηθω το ονομα ενος Μαντη...Τον οποιο ειχε συναντησει ενας μυθολογικος ηρωας που επισης δε θυμαμαι...Θησεας, Ιασωνας δεν ειμαι σιγουρη...Για να αποσπασει μια απαντηση απο αυτον...Και προκειμενου να γλυτωσει ο μαντης πηρε τη μορφη διαφορων ζωων...τες παν δεν του γλυτωσε και ειχαμε χαπι εντ...Πηρε την απαντηση ο ενδιαφερομενος...Πώς διαολο τον λεγανε? Στη θαλασσα ζουσε κοντα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ψαχνεις πρεζακι;
Δεν ειναι εδω και οι πιρφοροαγαπουληδες να σε βοηθησουν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
καλα, παιξε τον αγαπουλη στις ελλεηνιδες τωρα....

Ευχαριστώ. Αλλά δεν είχα ανάγκη την άδειά σας για να το κάνω. Εξάλλου το μένος σας για τις Ελληνίδες (που εικάζω από που πηγάζει) δεν σας αφήνει να αντιληφθείτε κόσμιες και διαφορετικές από την δική σας, συμπεριφορές.

εσυ απο που εισαι και εισαι ασχετος και στα 3?

Έγραψα κάπου ότι είμαι άσχετος και στα τρία;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μα δε σε ενεταξε κανεις.... :idiot:

μα δε μιλησα σε σενα :birdman:
σε αυτον που με παρεθεσε μιλησα :idiot:

εσυ παιζει να εισαι και ερμαφροδιτη.
Μονο η αποκαλυψη του Νωντα σε σωζει... :priest:

call me Sotiria...

Καριολάκι μάλλον έχω χάσει την φόρμα μου αλλά η αννα γουίλιαμς θα σε φάει  :rockon:

Αννα γουίλιαμς ρε μνια  :rockon:
Κ Ιοσιμίτσου  :rockon:

Μεμάκο ο Αγιούλης είναι αστεράκι δεν έχεις δίκιο  :)

με φώναξε κανείς ?

534743_446751055356734_1818844430_n.jpg

εχω να παιξω απο πριν φυγω για διακοπες...θα σε λιωσω στο ξυλο βρωμα :birdman:

μπα, πιο πολλες μουναρες, καλογαμημενες ελλεηνιδες εχει εδω.....

μπα...τιγκα στις ξινες μπαζολες ελλεηνιδες ειναι ακου που σου λεω...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Προσπαθω εδω και ωρα να θυμηθω το ονομα ενος Μαντη...Τον οποιο ειχε συναντησει ενας μυθολογικος ηρωας που επισης δε θυμαμαι...Θησεας, Ιασωνας δεν ειμαι σιγουρη...Για να αποσπασει μια απαντηση απο αυτον...Και προκειμενου να γλυτωσει ο μαντης πηρε τη μορφη διαφορων ζωων...τες παν δεν του γλυτωσε και ειχαμε χαπι εντ...Πηρε την απαντηση ο ενδιαφερομενος...Πώς διαολο τον λεγανε? Στη θαλασσα ζουσε κοντα...
Τριτων;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ευχαριστώ. Αλλά δεν είχα ανάγκη την άδειά σας για να το κάνω. Εξάλλου το μένος σας για τις Ελληνίδες (που εικάζω από που πηγάζει) δεν σας αφήνει να αντιληφθείτε κόσμιες και διαφορετικές από την δική σας, συμπεριφορές.
ναι, ως γνωστον εχω φαει πολλες χυλοπιτες απο ελλεηνιδες ειμαι κοντος χοντρος φτωχος και ασχημος και πληρωνω ρωσσιδια για να μου καθονται. αυτη τη θεωρια για να ξερεις την εχει θεσπισει το αλιντι πρωτο  :)

Έγραψα κάπου ότι είμαι άσχετος και στα τρία;
το εγραψα εγω ομως  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλχας.....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μα δε μιλησα σε σενα :birdman:
σε αυτον που με παρεθεσε μιλησα :idiot:

call me Sotiria...

εχω να παιξω απο πριν φυγω για διακοπες...θα σε λιωσω στο ξυλο βρωμα :birdman:

μπα...τιγκα στις ξινες μπαζολες ελλεηνιδες ειναι ακου που σου λεω...

έχω να παίξω πάνω από 3 χρόνια  :2funny:

αλλά δεν είμαι πεσιμίστρια(  :2funny: ), πιστεύω στν εαυτό μου  :rockon:

Ιοσιμίτσου  :cum:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οχι...ο Πρωτεας...Μολις μου ρθε...με βοηθησε ο Τριτων για καποιον αδιευκρινηστο λογο...
αν ησουν μουσουλμανα παντως θα εμπαινες ιατρικη αθηνας με 2,5 με τις γνωσεις σου  :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σας ευχαριστω :)

και απο το ονομα του υπαρχει και το "πρωτεϊκος" δλδ αυτος που αλλαζει μορφες...

τωρα πειτε μου και με ποιον ειχε συναντηθει που δε μπορω να το θυμηθω με καμια δυναμη :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ουτε ουκρανη δε μπορει να παιξει καρατε με τα δωδεκαποντα βιλμακι  :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

τωρα πειτε μου και με ποιον ειχε συναντηθει που δε μπορω να το θυμηθω με καμια δυναμη :grin:
Στην Οδύσσεια ο Όμηρος αναφέρει ότι ο Πρωτέας κατοικούσε στο νησάκι Φάρος στις μεσογειακές ακτές της Αιγύπτου, στις εκβολές του Νείλου. Όταν ο Μενέλαος επέστρεφε από την Τροία, έχοντας μαζί του την Ωραία Ελένη, οι δυνατοί άνεμοι του Αιγαίου τους έφεραν στην Αίγυπτο. Εκεί ο Μενέλαος συνάντησε τυχαία τη σοφή και πρόθυμη κόρη του Πρωτέα, την Ειδοθέα, που του έδωσε οδηγίες για το πώς θα μπορούσε να αποσπάσει από τον πατέρα της χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι της επιστροφής. Η Ειδοθέα του αποκάλυψε ακόμη ότι ο πατέρας της θα μπορούσε να του πει τι έχει συμβεί στο σπίτι του, ευχάριστο ή δυσάρεστο, όσο αυτός ήταν μακριά.

Ο Μενέλαος στη συνέχεια εφάρμοσε το εξής τέχνασμα, ακολουθώντας τις συμβουλές της: ο ίδιος και άλλοι τρεις σύντροφοί του ντύθηκαν με φρεσκογδαρμένα δέρματα φώκιας και ξάπλωσαν ανάμεσα στις φώκιες του Πρωτέα το καταμεσήμερο.

Αυτή ήταν η ώρα που, όπως όλα τα δαιμονικά της θάλασσας, ο «γέροντας» έβγαινε από το νερό. Συνήθιζε να ξαπλώνει κάτω από μια φαρδιά σπηλιά, ανάμεσα στο κοπάδι του, που κοιμόταν αναδίνοντας τη μυρωδιά του αλμυρού βυθού και της αβύσσου.

Όταν ο Πρωτέας βγήκε από το πέλαγος, μέτρησε τις φώκιες του, αλλά δεν υποψιάστηκε την παγίδα και χώθηκε ανάμεσά τους. Μόλις αποκοιμήθηκε, ο Μενέλαος τον άρπαξε μαζί με τους συντρόφους του και τον κράτησαν σφιχτά. Ο Πρωτέας προσπαθούσε να τους ξεφύγει και μεταμορφώθηκε σε λιοντάρι, σε δράκο, σε τίγρη, σε κάπρο, έπειτα σε δέντρο ακόμη και σε νερό. Εκείνοι, όμως, δεν πτοήθηκαν και δε σταμάτησαν να παλεύουν μαζί του, παρά μόνο αφού άρχισε να παίρνει πάλι τη μορφή που είχε πριν αποκοιμηθεί.

Τότε ο Πρωτέας εξαντλημένος, απάντησε στις ερωτήσεις του Μενέλαου, που έτσι έμαθε πως, για να του φανερώσουν οι θεοί το δρόμο της επιστροφής, έπρεπε να ανεβεί τον Νείλο και να τους προσφέρει εκατόμβη, δηλαδή θυσία εκατό βοδιών. Επίσης, ότι δεν του ήταν γραφτό να πεθάνει, γιατί ο Δίας τον θεωρούσε γαμπρό του, λόγω της Ελένης, και θα του φερόταν πολύ ευνοϊκά· θα τον οδηγήσει μετά θάνατο στα Ηλύσια πεδία.

Τέλος, ο Πρωτέας τον πληροφόρησε και για την τύχη του αδερφού του, του Αγαμέμνονα, που είχε δολοφονηθεί, καθώς και για τους συμπολεμιστές του στην Τροία, τον Οδυσσέα και τον Αίαντα το Λοκρό.

Ούτε ο Περσέας,ούτε ο Ιάσωνας βασικά δεν τον επισκεύτηκαν... :cheesy:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

με το Νωντα και πηγανε μπουρδελοτσαρκα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom