kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εγώ είμαι της εκκλησίας δεν τα κάνω αυτάυπαρχει και τριο
εγώ είμαι της εκκλησίας δεν τα κάνω αυτάυπαρχει και τριο
καβατζώνει κανένα μερεντάκι από τα μαγειρεία μαν?αρρωστακια ηθελα να πω μαν
....και πιρφοραγαπουληδες
μανο θεος Νωντας ειναι πανταχου παρων
σήμερα παρά λίγο να τον παίξω στο θρεντ της έφης σαρρή , τι μιλφάρα είναι αυτή ρε πούστηΜαζεψου.....
ο Νωντας εχει προσωπικο μαγειρα μαν ;)καβατζώνει κανένα μερεντάκι από τα μαγειρεία μαν?
[size=50pt]ειπαμε ο καπαμαρου σας γαμαει ολους[/size] ;)μαν
ηθελα να ξερα τι θα γινοταν εαν ζουζε ο νωντας οταν υπηρχε η αρχαια φυλη των σουπερ σαγιανς...
θα τον γαμουσαν ασυστολα βεβαια οι σαγιαν τετοιος μπουλης που ειναι... Αλλα θα τους ειχε στην πνευματικη δυναμη
παλι αμαρτανεις σταματακη..... ......τονουσου......μαν
ηθελα να ξερα τι θα γινοταν εαν ζουζε ο νωντας οταν υπηρχε η αρχαια φυλη των σουπερ σαγιανς...
θα τον γαμουσαν ασυστολα βεβαια οι σαγιαν τετοιος μπουλης που ειναι... Αλλα θα τους ειχε στην πνευματικη δυναμη
το μεσημέρι φεύγει δίσκος για επόπτη και νώντα καλή φάσηο Νωντας εχει προσωπικο μαγειρα μαν ;)
λογικο ειναι τυπε, αφου ειναι ο μονος φανταρος που εχει γινει στρατηγος τιμητικα
ας ημουν και εγω σουπερ σαγιαν ... και θα εβλεπε ο νωντας τι θα πει υπερφυσικη δυναμηπαλι αμαρτανεις σταματακη..... ......τονουσου......
σήμερα παρά λίγο να τον παίξω στο θρεντ της έφης σαρρή , τι μιλφάρα είναι αυτή ρε πούστη
θα μπορουσες να εισαι νωντοτυπος ομως και να τους γαμας ολους....ας ημουν και εγω σουπερ σαγιαν ... και θα εβλεπε ο νωντας τι θα πει υπερφυσικη δυναμη
πώς θα τον παίζω χωρίς χέριαΝα τον παιζεις για οποια θες....Χερια να μην απλωνεις....
πώς θα τον παίζω χωρίς χέρια
τωρα ομως δεν ειμαι ποια αγαπουλης ...θα μπορουσες να εισαι νωντοτυπος ομως και να τους γαμας ολους....
εσυ ομως προτιμησες το δρομο της αμαρτιας και της πιρφοραγαπουλιασης
πμπώς θα τον παίζω χωρίς χέρια