TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
με βoηθησε εξεταση μεσω πμδεν είναι εδώ και ο ιατρικός επισκέπτης του σάιτ να βοηθήσει κάτι ξέρει και αυτός από ιατρική
με βoηθησε εξεταση μεσω πμδεν είναι εδώ και ο ιατρικός επισκέπτης του σάιτ να βοηθήσει κάτι ξέρει και αυτός από ιατρική
Κτηνοβασίες forbidden.
esy μαν κανεις και σεξ μεσο πμμε βoηθησε εξεταση μεσω πμ
βρε παλιόπαιδο.......βρε........με βoηθησε εξεταση μεσω πμ
μπα δεν πηγες για διακοπες στον εβρο να δεις τον αγαπητο σου...o Νωντας σας στελνει τα φλοκια του απο τον εβρο με κουριερ.....
.....αρρωστακια.....
φιλάκια ήθελες να γράψεις μάλλον μανo Νωντας σας στελνει τα φλοκια του απο τον εβρο με κουριερ.....
.....αρρωστακια.....
Πως τα λες ετσι βρε παιδί μου....!!!
τυπε ο νωντας πηζει στον εβρο και το βυσμα ο μορτη καθε μερα εξω ειναι :So Νωντας σας στελνει τα φλοκια του απο τον εβρο με κουριερ.....
.....αρρωστακια.....
Κάποια συνέχεια θα έχασα δεν μπορεί.Ειδες ο Ερωτας?????
στο σπαμοθρέντ πλέον κάνουμε έρωτα δεν γαμάμε κάνουμε έρωταΚάποια συνέχεια θα έχασα δεν μπορεί.
καλα ειναι εχετε τα χαιρετισματα της. ιδιαιτερα στο μανουλομανουλο τον κοσμα
esy μαν κανεις και σεξ μεσο πμ
το κελακυ τι κανει μαν
καλα ειναι εχετε τα χαιρετισματα της. ιδιαιτερα στο μανουλομανουλο τον κοσμα
ο θεος Νωντας ειναι πανταχου παρωνμπα δεν πηγες για διακοπες στον εβρο να δεις τον αγαπητο σου...
ρε μουνίκαλα ειναι εχετε τα χαιρετισματα της. ιδιαιτερα στο μανουλομανουλο τον κοσμα
λογικο ειναι τυπε, αφου ειναι ο μονος φανταρος που εχει γινει στρατηγος τιμητικατυπε ο νωντας πηζει στον εβρο και το βυσμα ο μορτη καθε μερα εξω ειναι :S
υπαρχει και το τριοΘα την ξεμαλλιασω πεστης....Κοντα τα χερια απο τον Κοσμα Μου.....
φτάνει το νέκταρ για όλεςΘα την ξεμαλλιασω πεστης....Κοντα τα χερια απο τον Κοσμα Μου.....
αρρωστακια ηθελα να πω μανφιλάκια ήθελες να γράψεις μάλλον μαν