kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ο Νιο που χαθηκε ρε
Ο Νιο που χαθηκε ρε
MONO o NΩΝΤΑΣ γαμαει......δεν παιζει......γαμαει.....φλωρινιωτης γαμαει
μαν μπορείς να μου γράψεις 2-3 συνώνυμα της λέξης "επιπλέον"MONO o NΩΝΤΑΣ γαμαει......δεν παιζει......γαμαει.....
MONO o NΩΝΤΑΣ γαμαει......δεν παιζει......γαμαει.....
διαλογιζεται τον τελευταιο καιρο....γτ δεν μπαινει νετ?
ακόμα / ακόμη, από πάνω, αφ' ετέρου, εκ παραλλήλου, εκτός + αυτού / ετούτου / τούτου, έξτρα / εξτρά (extra), επιπρόσθετα / επιπροσθέτως, επιπρόσθετος, επίσης, επί τούτοις, έτι, έτι δε, κι άλλος, κι' όλα / κι' όλας, κοντά στ'άλλα, μεταξύ των άλλων, πάνω σ' όλα, παράλληλα, παραπανίσια, παραπανίσιος, παραπάνω, περαιτέρω, πέραν + αυτού / ετούτου / τούτου, περιπλέον, περίσσεια, περίσσευμα, περισσεύοντας / περισσεύων, περίσσιος, πλεονάζοντας / πλεονάζων, πλεόνασμαμαν μπορείς να μου γράψεις 2-3 συνώνυμα της λέξης "επιπλέον"
αυτό έψαχνα αλλά ήθελα να το γράψεις μόνος σουακόμα / ακόμη, από πάνω, αφ' ετέρου, εκ παραλλήλου, εκτός + αυτού / ετούτου / τούτου, έξτρα / εξτρά (extra), επιπρόσθετα / επιπροσθέτως, επιπρόσθετος, επίσης, επί τούτοις, έτι, έτι δε, κι άλλος, κι' όλα / κι' όλας, κοντά στ'άλλα, μεταξύ των άλλων, πάνω σ' όλα, παράλληλα, παραπανίσια, παραπανίσιος, παραπάνω, περαιτέρω, πέραν + αυτού / ετούτου / τούτου, περιπλέον, περίσσεια, περίσσευμα, περισσεύοντας / περισσεύων, περίσσιος, πλεονάζοντας / πλεονάζων, πλεόνασμα
φτανουν αυτα?
αυτό έψαχνα αλλά ήθελα να το γράψεις μόνος σου
..............
η μανωλιδου ειναι? και στο πιανο ο μπαρος?αυτό το πόσταρε ένας συναγωνιστής στην κλασική μουσική αν και δεν σκαμπάζω δεν είναι κακό
όντως στην μανωλίδου μοιάζει εμένα μου θύμιζε την κίρστι άλεϋ όταν ήταν νέα, μετά έγινεη μανωλιδου ειναι? και στο πιανο ο μπαρος?
όντως στην μανωλίδου μοιάζει εμένα μου θύμιζε την κίρστι άλεϋ όταν ήταν νέα, μετά έγινεφακλάναμπουχέσας
http://[URL unfurl="true"]www.topnews.in/light/files/Kirstie-Alley.jpg[/img[/URL]]
[/quote]στο πιανο ο μπαρος παντως σιγουρα :birdman:
τι λες ρε βλακαστο πιανο ο μπαρος παντως σιγουρα
σκασε ηλιθιατι λες ρε βλακα
σταματιζειςσκασε ηλιθια
ο σταματακης ειναι το απολωλως προβατοσταματιζεις