baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
πιο πολυ σε μπουμπουκο μοιαζειςτι λες ρε βλάκα μ'έχεις δει με το ρέιμπαν σαν τον κασιδιάρη είμαι
πιο πολυ σε μπουμπουκο μοιαζειςτι λες ρε βλάκα μ'έχεις δει με το ρέιμπαν σαν τον κασιδιάρη είμαι
πως μπορειςπιο πολυ σε μπουμπουκο μοιαζεις
θα βγάλω δίπλωμα ρε μουνί και θα σου πατήσω τον σκύλοπιο πολυ σε μπουμπουκο μοιαζεις
την πουτσα μου μην πατησεις ρε μανθα βγάλω δίπλωμα ρε μουνί και θα σου πατήσω τον σκύλο
για ελα μαν τωρα εχει βγαλει και τα κανονικα δοντιαθα βγάλω δίπλωμα ρε μουνί και θα σου πατήσω τον σκύλο
τελευταία μέρα στην δουλειά πριν φύγω για διακοπές ήθελα να τυπώσω μια φωτο από μέιλ και άνοιξε ένα πρόγραμμα που δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει όπου υπήρχαν ήδη δυο φωτο μέσα, μία της βάλερυ από το μπέβερλυ χιλς και μία δική σου
θα το πατήσω στο σώμα για να μη μου σκάσει τα λάστιχα τότεγια ελα μαν τωρα εχει βγαλει και τα κανονικα δοντια
ρε μαλακα με φακελωνεις?τελευταία μέρα στην δουλειά πριν φύγω για διακοπές ήθελα να τυπώσω μια φωτο από μέιλ και άνοιξε ένα πρόγραμμα που δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει όπου υπήρχαν ήδη δυο φωτο μέσα, μία της βάλερυ από το μπέβερλυ χιλς και μία δική σου
η μαλακία είναι ότι δεν μπορώ να τις σβήσω από το πρόγραμμα και το πισί είναι της δουλειάς
ναι φακελώνω εσένα και την βάλερυρε μαλακα με φακελωνεις?
ειμαι καυλιαρης πως να το κανουμεναι φακελώνω εσένα και την βάλερυ
ρε μλκ δεν έχω ιδέα πώς βρέθηκαν αυτές οι φωτο εκεί
οκ μαν δεχομαι τη προκλησηθα το πατήσω στο σώμα για να μη μου σκάσει τα λάστιχα τότε
αν γίνει καμιά στραβή και το δει το μπος θα πω ότι ίσως τις είχε ντέμο το πρόγραμμα βάλερυ και ταφτααρειμαι καυλιαρης πως να το κανουμε
βγάζω δίπλωμα και έρχομαι να στον κάνω άλμαοκ μαν δεχομαι τη προκληση
θα κλασει μεντες ο παπατσουφης ;)οκ μαν δεχομαι τη προκληση
ποια βαλερυ και μαλακιες ρε μαναν γίνει καμιά στραβή και το δει το μπος θα πω ότι ίσως τις είχε ντέμο το πρόγραμμα βάλερυ και ταφτααρ
ναι ο γκευ γκομενος σου εινα ντεμοαν γίνει καμιά στραβή και το δει το μπος θα πω ότι ίσως τις είχε ντέμο το πρόγραμμα βάλερυ και ταφτααρ
βγάζω δίπλωμα και έρχομαι να στον κάνω άλμα
ζηλεύετε που ειμαι φιρμαναι ο γκευ γκομενος σου εινα ντεμο
βγαλε πρωτα διπλωμα και ασε τα αλματα σε αλλους
ελα ρε φλωρινιωτηζηλεύετε που ειμαι φιρμα
φλωρινιωτης γαμαειελα ρε φλωρινιωτη