maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ο πιρφοραγαπουλης ο πυτζαμουλης που ειναι? πηγε διακοπες σε κανα στουντιο?
ποιον απολους ενοεις?
ο πιρφοραγαπουλης ο πυτζαμουλης που ειναι? πηγε διακοπες σε κανα στουντιο?
Αυτο δεν πειραζει............τουs αλλουsειναι και λιγο αναποδο
Αυτο δεν πειραζει............τουs αλλουs
Τα νυχια ομωs..............
πιρφοραγαπουληδες υπαρχουν πολλοι....πυτζαμουλης ειναι μονο ο σταματακηςποιον απολους ενοεις?
πιρφοραγαπουληδες υπαρχουν πολλοι....πυτζαμουλης ειναι μονο ο σταματακης
πιρφοραγαπουληδες υπαρχουν πολλοι....πυτζαμουλης ειναι μονο ο σταματακης
Σιγουρα ειναι το πιο ελκυστικο και πανεξυπνο απ τα τετραποδα.....Σαφεστατα δεν εχει προβλημα στο να γρατζουνισει σε ολεs τιs στασειs...........To συνανταμε και σε διποδα τα νυχια των οποιων λιμαρονται επιμελωs...Επιτυχια θεωρειται να....χαιδεψειs το γατακι, προτου προλαβει να σε γρατζουνισειφιλε αμα ειναι αναποδο μπαινει και σε πειρασμο να τα χρησιμοποιησει
την γλυκα την βλεπεις στο οτι χαλαει την κουρτινα?
γαμαει τον εβροπου ειναι ο λαστ? :'(
αμα ειχε δεν θα την χαλαγε?Poy την ειδες την κουρτινα????
ποιον απολους ενοεις?
Πάντως έχεις μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα ζωντανά τετράποδα έ;Σιγουρα ειναι το πιο ελκυστικο και πανεξυπνο απ τα τετραποδα.....Σαφεστατα δεν εχει προβλημα στο να γρατζουνισει σε ολεs τιs στασειs...........To συνανταμε και σε διποδα τα νυχια των οποιων λιμαρονται επιμελωs...Επιτυχια θεωρειται να....χαιδεψειs το γατακι, προτου προλαβει να σε γρατζουνισει
αμα ειχε δεν θα την χαλαγε?
Αν και τα τετραποδα παντα χαιρονται με την παρτη μου, οφειλω να ομολογησω οτι εχω αδυναμια στα ...διποδα γατια.........Το κακο ειναι οτι......εχουν νυχιαΠάντως έχεις μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα ζωντανά τετράποδα έ;
Δεν ειναι απαραιτητο....Εμας καμια κουρτινα δεν χαλασε....
δεν πινω μωρη πατσαβουρα, ολοι τη δικη σου μπυροκοιλια νομιζεις εχουν?Γεια σου....
Τι ηπιες????
Αν και τα τετραποδα παντα χαιρονται με την παρτη μου, οφειλω να ομολογησω οτι εχω αδυναμια στα ...διποδα γατια.........Το κακο ειναι οτι......εχουν νυχια