pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε ναιΓια την αθλητρια θα λεs........
ε ναιΓια την αθλητρια θα λεs........
Αλοιμονο........αυτεs θα πρεπει να γυμναζονται κατα μεσο ορο 6-8 ωρεs την ημερα λογικα...........Αν δεν εχουν κωλο αυτεs ....τοτε ποιεs??
συνεχεια χυνω με την παρτη σου......
Παλι ρε????
Αλοιμονο........αυτεs θα πρεπει να γυμναζονται κατα μεσο ορο 6-8 ωρεs την ημερα λογικα...........Αν δεν εχουν κωλο αυτεs ....τοτε ποιεs??
Οι λογιστριεs?? με 10 ωρεs στο pc........παρεα με την μπουγατσοσπανακοτυροπιτα??
εχεις και συ πολλα πμ σαν την βιλμα;Κι εγω χυνω με μενα....
Τύπε οι γκόμενες αν δεν είναι σάπιες ελλεϊνήδες όπως αυτή που ανέφερες αδυνατίζουν ακόμα και με αρώματα. Απλά αρκετές απο αυτές παχαίνουν επειδή είναι κλεισμένες μέσα και διαβάζουν πολύ.
Ευτυχώς παρόλο που είμαστε φτωχή χώρα δεν είμαστε φτωχοί στα μυαλά! Ελπίζω να μην καταστρέψουν και την παιδεία οι αλήτες.
Θα την κανουν αλα αμερικεν νομιζω..........Οποιοs θελει να σπουδασει θα πληρωνει.....Κατα κει το πανε αποξω-αποξω
στην ξιφασκια λογω της φυσεως του αθληματος γυμναζουν ιδιαιτερα τα ποδια(και τον κωλο κατα συνεπεια)...οποτε ναι λογικο...καλα 3-4 ωρες την ημερα κανουν μη φανταστεις...και οχι συνεχομενα εννοειται...Αλοιμονο........αυτεs θα πρεπει να γυμναζονται κατα μεσο ορο 6-8 ωρεs την ημερα λογικα...........Αν δεν εχουν κωλο αυτεs ....τοτε ποιεs??
Οι λογιστριεs?? με 10 ωρεs στο pc........παρεα με την μπουγατσοσπανακοτυροπιτα??
Αυτό δεν πρέπει να συμβεί! Τι θα γίνει θα αφήσουμε την χώρα στους ξένους?
Τωρα?? Και ποια χωρα???.........Μαs εχουν αγορασει για τα επομενα 60 χρονια...Με τουs τοκουs και τα επιτοκια θα βασανιζονται και τα τρισεγγονα μαs.............αν θα κανουμε παιδια....επειδη κι αυτο στοιχιζει...Δυστυχωs
και οι λογιστριες μετα πανε γυμναστηριο με τα κολαν και γινεται χαμος...
ναι κ βρωμαει ολο το γυμναστηριο κωλιλα κ ψαριλα
Πφφφφ μεγαλη η χαρη του γατου μου....Θα πρεπει να παω σουπερ μονο κ μονο για να του παρω φαγητο.....
ΟκνηρίαΓια δες το άβαταρ μου να δεις τι είναι η εγκράτεια...
Οκνηρία
Αλαζονεία
Λαιμαργία
Λαγνεία
Απληστία
Οργή
Ζηλοφθονία