life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το μπανακι δεν το χανω με τπτ.....Αφου δεν γαμαμε, αs δροσιστουμεΣημερα οχι....περιοδευουμε απο χθες.....Αυριο παιζει να δροσιστουμε...Εσυ????
Το μπανακι δεν το χανω με τπτ.....Αφου δεν γαμαμε, αs δροσιστουμεΣημερα οχι....περιοδευουμε απο χθες.....Αυριο παιζει να δροσιστουμε...Εσυ????
http://[URL unfurl="true"]www.onlytoptens.com/wp-content/uploads/2011/11/top-10-horror-movie-killer-countdown.png[/img[/URL]]
[/quote]
Γαματη ταινια.
να βάζεις και λίγο γάλα μαν θα σου γαμήσει το στομάχι
να βάζεις και λίγο γάλα μαν θα σου γαμήσει το στομάχι
η καπότα μήπως είναι εκτός πλάνου και πιθανολογείς ότι ανήκει στους δύο που μπήκαν στη θάλασσα για να ξεπλυθούναριστερα φαινεται κ μια φτυμενη ρωγα σταφυλι
κ δεξια μια χυμενη καποτα ντουο
Για δες καλύτερα.η καπότα μήπως είναι εκτός πλάνου και πιθανολογείς ότι ανήκει στους δύο που μπήκαν στη θάλασσα για να ξεπλυθούν
εγώ παρατήρησα και ένα πολύ μικρό μυγάκι ακριβώς κάτω από το σπάσιμο του καλαμακιού
δεν βλέπω κάτι ρε φίλε, έχω και δυσχρωματοψία ίσως γι'αυτόΓια δες καλύτερα.
Τί λες;ρε μπήκε η λίτσα.κομ και παραλίγο να πετάξει έξω το σπαμοθρέντ
Σπαμαρει μαν και χωνει τα τοπικ.Τί λες;
Σπαμαρει μαν και χωνει τα τοπικ.
Εγω αυτην την περιοδο βλεπω ιρανικο κινηματογραφο και μπεργκμαν, σιγουρα θες προταση;
κατέβασα το dead man με τον γιάννη δέπα και το συνήθεις ύποπτοι που δεν τα έχω δει, κάποια άλλη πρόταση?
αυτοτιμωρείσαι μαν?Εγω αυτην την περιοδο βλεπω ιρανικο κινηματογραφο και μπεργκμαν, σιγουρα θες προταση;
Ψαχνεις για θριλερ;
κατέβασα το dead man με τον γιάννη δέπα και το συνήθεις ύποπτοι που δεν τα έχω δει, κάποια άλλη πρόταση?