Ειχε ταινια μαν. Planet terror.
Δεν υπηρχε η ταινια.
Ειχε ταινια μαν. Planet terror.
την έχω δει ωραία ήταν, καλύτερη από το grindhouse του ταραντίνο, νομίζω είχαν βγει μαζί αυτές κάπως συνδέονταν λόγω συνεργασίας των σκηνοθετών δεν θυμάμαιΕιχε ταινια μαν. Planet terror.
Δεν υπηρχε η ταινια.
εισαι βλακας; Η ταινια ηταν χαλια αλλα απιστευτη καλτιλα. επαιζε και ο ταραντινο.την έχω δει ωραία ήταν, καλύτερη από το grindhouse του ταραντίνο, νομίζω είχαν βγει μαζί αυτές κάπως συνδέονταν λόγω συνεργασίας των σκηνοθετών δεν θυμάμαι
Αγγλικα θριλερ μαν, μεχρι μετρια φτανουν. Νταξει βλεπεται.αυτό θυμάμαι το είχα πετύχει πριν αρκετό καιρό στο ΣΤΑΡ
είδα λίγο και το άφησα γιατί το πέτυχα στην μέση αλλά μου έβγαλε τρελή καλτίλα με προβληματίζει όμως λίγο η βαθμολογία που βλέπω
μια χαρά ήταν η ταινία μαν ζομποταινία με βία και μαύρο χιούμορ τι περίμενεςεισαι βλακας; Η ταινια ηταν χαλια αλλα απιστευτη καλτιλα. επαιζε και ο ταραντινο.
Η ταινια ηταν τοσο χαλια που μου αρεσε.
Αγγλικα θριλερ μαν, μεχρι μετρια φτανουν. Νταξει βλεπεται.
Kοσμά πόσες παρασκευές και 13 έχεις δεί;μια χαρά ήταν η ταινία μαν ζομποταινία με βία και μαύρο χιούμορ τι περίμενες
την 1η και καμια-δυο ακόμη δεν θυμάμαι πάει πολύς καιρός πρέπει να έχουν γυριστεί καμιά 10αριάKοσμά πόσες παρασκευές και 13 έχεις δεί;
Χαχαχαχαχα.μια χαρά ήταν η ταινία μαν ζομποταινία με βία και μαύρο χιούμορ τι περίμενες
την 1η και καμια-δυο ακόμη δεν θυμάμαι πάει πολύς καιρός πρέπει να έχουν γυριστεί καμιά 10αριά
βασικά δεν μου πολυάρεσε ο Τζέισον, σε τέτοια φάση προτιμούσα Μάικλ Μάγιερς στο Χάλοουιν
εγώ δεν την κατατάσσω στις καλτ γιατί είναι επιτηδευμένη, δηλ. γυρίστηκε με αυτήν ακριβώς την προοπτική και μάλλον αποτίει και φόρο τιμής σε αυτού του είδους τις ταινίεςΧαχαχαχαχα.
Η γκομενα που εχασε το ποδι της εβαλε ενα μ16 αντι για ποδι και θεριζε με κινησεις μπαλετου.
Ειπαμε απιστευτη καλτιλα αλλα μεχρι εκει.
Χαχαχαχαχα.
Η γκομενα που εχασε το ποδι της εβαλε ενα μ16 αντι για ποδι και θεριζε με κινησεις μπαλετου.
Ειπαμε απιστευτη καλτιλα αλλα μεχρι εκει.
http://bhorrorblog.files.wordpress.com/2012/07/pinhead.jpg/img] :headbang3:
[/quote]
μπα όχι :cool:
Βαλε το γατι να χεσει στις γλαστρες σου.Ξεχασα να παρω χθες αμμο για το γατι κ πρεπει να τρεχω παλι στο σουπερ....Σκατα.....
Βαλε το γατι να χεσει στις γλαστρες σου.
Φραπεδιεροs σαλουτε
Καλως το παιδι το καλο και τ'ομορφο....
Κανα μπανακι κανατε η λοιωσατε στο μπιρι-μπιρι ??