διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
οποιος μας πολεμαει πεθανει
και ναι θα βγω στη πλατεια αντιπαρου και θα βγαλω εθνικιστικο λογο
δεν εχω σκοπο να ανοιξω πολιτικες συζητησεις καθως ειναι γελοιοΚαλα μαν, θα συζητησουμε για αυτα παλι οταν θα εχουμε το ενφιαφερον κοινο του μπου.κομ να μας βλεπουν σε αντιπαραθεση τωρα με τον μεμα δεν εχει νοημα
o καθενας εχει και εναν σκοπο στο σαιτ αυτος λεει για πολιτικα εσυ μας λες για τον σκυλο σου, κλπδεν εχω σκοπο να ανοιξω πολιτικες συζητησεις καθως ειναι γελοιο
αν ηθελα θα το επαιζα και γω παπατσολης και θα τρυγυρνουσα απο πολιτικο σε πολιτικο θρεντ να πεταω τις μαλακιες μου
μ'αρεσει που μου ειπες οτι θεραπευτηκες.... :- τους ψευτες πιρφοραγαπουληδες ο θεος Νωντας τους τιμωρει με μεγαλυτερη οργη....το νουσου σταματακη, αυτο σου λεω μονο, μαρουλι θα σε παμεΚαλα μαν, θα συζητησουμε για αυτα παλι οταν θα εχουμε το ενφιαφερον κοινο του μπου.κομ να μας βλεπουν σε αντιπαραθεση τωρα με τον μεμα δεν εχει νοημα
αντε παλι τα ιδια για πολιτικα μιλαμε ρε ηλιθιεμ'αρεσει που μου ειπες οτι θεραπευτηκες.... :- τους ψευτες πιρφοραγαπουληδες ο θεος Νωντας τους τιμωρει με μεγαλυτερη οργη....το νουσου σταματακη, αυτο σου λεω μονο, μαρουλι θα σε παμε
δεν μιλαω για τα πολιτικα σταματακη για αλλο λεω, το μονο πμ που εστειλε μελος του μπου στον πιρφορεστη πουλαμε και τρελα τωρα σταματακη? η νομιζεις οτι η νωντο cia δεν παρακολουθει τα παντα?αντε παλι τα ιδια για πολιτικα μιλαμε ρε ηλιθιε
συμβουλες σαν πρωη αγαπουλης του εδωσα πως να γινει νορμαλ.. αλλα σαν καχυποπτος που εισαι παντα μπερδευεις βουρτσα με πουτσαδεν μιλαω για τα πολιτικα σταματακη για αλλο λεω, το μονο πμ που εστειλε μελος του μπου στον πιρφορεστη πουλαμε και τρελα τωρα σταματακη? η νομιζεις οτι η νωντο cia δεν παρακολουθει τα παντα?
Βλέπω οτι είμαστε πάλι στις παραλίες όλοι μας.
*Θα τον πάω στην Αμυγδαλέζα Βαρε που έχει άπλα να ξεπιαστεί το καημένο.
Στο ΣΕΦ εχει πολύ κόσμο και δεν μπορώ να τον αφήσω ελεύθερο γιατι φοβάται ο κόσμος και πέφτει στην θάλασσα.
καλα λεγε εσυΕχω παρατηρησει παντως στα διαφορα γραπτα του ιντερνετ πως οι χρυσαυγουλοι εθνικιστες (του κωλου) δεν ξερουν καλα καλα ορθογραφια....Πως γινεται να αγαπας μια χωρα και να μην ξερεις τα βασικα της γραφης της?????
θα τον πας να κυνηγησει πακια μανΒλέπω οτι είμαστε πάλι στις παραλίες όλοι μας.
*Θα τον πάω στην Αμυγδαλέζα Βαρε που έχει άπλα να ξεπιαστεί το καημένο.
Στο ΣΕΦ εχει πολύ κόσμο και δεν μπορώ να τον αφήσω ελεύθερο γιατι φοβάται ο κόσμος και πέφτει στην θάλασσα.
ο δικός μου δεν είναι αγαπούληςΕβλεπα κατι βιντεακια στο γιουτιουμπι κ σε θυμηθηκα...
ο δικός μου δεν είναι αγαπούλης
Να το φέρεις Βαρε να του μάθει μερικά κόλπακαλα λεγε εσυ
θα τον πας να κυνηγησει πακια μαν
να φερω και το δικο μου τοτε
Κι ενα αγριο κι αιμοβορικο ντοπερμαν....
τι θες να πεις μωρη μποχλαδοΚι ενα αγριο κι αιμοβορικο ντοπερμαν....
τι θες να πεις μωρη μποχλαδο
ο δικος μου αν και ειναι καλουλης με ολους ανθρωπους γατες σκυλους ολους για παιχνιδι τους βλεπει
σε προκλαω να τον δεις σε ενα χρονο
και αν εχεις τα αρχιδια φερε το γατο σου να του πουλησει μαγκια
ηδη ενα γατο στη γριτονια που του ειχε πουλησει μαγκια οταν ηταν 2 μηνων ο δικος μου τον εχει βαλει στο ματι
οποτε τον βλεπει τσιτωνει προβλεπω σε κανα δυμηνο να τον ξεκοιλιαζει ελπιζω να μη μου φυγει απο τα ματια εκεινη τη στιγμη
τι θες να πεις μωρη μποχλαδο
ο δικος μου αν και ειναι καλουλης με ολους ανθρωπους γατες σκυλους ολους για παιχνιδι τους βλεπει
σε προκλαω να τον δεις σε ενα χρονο
και αν εχεις τα αρχιδια φερε το γατο σου να του πουλησει μαγκια
ηδη ενα γατο στη γριτονια που του ειχε πουλησει μαγκια οταν ηταν 2 μηνων ο δικος μου τον εχει βαλει στο ματι
οποτε τον βλεπει τσιτωνει προβλεπω σε κανα δυμηνο να τον ξεκοιλιαζει ελπιζω να μη μου φυγει απο τα ματια εκεινη τη στιγμη