Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Βαζε τετοια, να κατεβω Αντιπαρο κ να σε ψαχνω....Θα εχω κ τη φωτογραφια σου εκτυπωμενη κ θα την δειχνω στον κοσμο για να σε βρω πιο γρηγορα....
Βαζε τετοια, να κατεβω Αντιπαρο κ να σε ψαχνω....Θα εχω κ τη φωτογραφια σου εκτυπωμενη κ θα την δειχνω στον κοσμο για να σε βρω πιο γρηγορα....
θα εκπαιδευσω το σκυλο μου για αποτροπη απο επιθεσης ελλεηνιδωνΤι δεν καταλλλλαβαινεις....
Εισαι τρελος ?
Δεν εχω κλωνους πια εγω.
Εδω σκεφτομαι να το κοψω τελειως το νετ κι αυτος μιλαει για ηλιθιους κλωνους
θα εκπαιδευσω το σκυλο μου για αποτροπη απο επιθεσης ελλεηνιδων
ο σκυλος μου αρχιζει και γινεται πραγματικος χρυσαυγουληςΕγω δεν ειμαι ελλεηνιδα οποτε δεν κινδυνευω....
παρε εδω ανθρωπο ,το 2009 στανταρ ανεμιζες την σημαια του ΠΑΣΟΚ στο παιδειον του αρεως.. και τωρα το παιζεις χρυσαυγουλης κατι τυποι σαν εσενα φτασαν την ελλαδα εδω που φτασε..ο σκυλος μου αρχιζει και γινεται πραγματικος χρυσαυγουλης
ενα ειναι φιλικος και παει σε ολους τους ανθρωπους χθες ενα πακη το κοιταζε καλα καλα απο αποσταση
δοξα τιμη του σκυλου μου η ψωλη
εσυ το νου σου μη σε φερμαρει ο σκυλαρος
οι πιρφοραγαπουληδες κατεστρεψαν την ελλαδαπαρε εδω ανθρωπο ,το 2009 στανταρ ανεμιζες την σημαια του ΠΑΣΟΚ στο παιδειον του αρεως.. και τωρα το παιζεις χρυσαυγουλης κατι τυποι σαν εσενα φτασαν την ελλαδα εδω που φτασε..
αν θες να μου ριξεις ευθηνες ριξε μου σαν αμετοχο στα πολιτικα δρομεναπαρε εδω ανθρωπο ,το 2009 στανταρ ανεμιζες την σημαια του ΠΑΣΟΚ στο παιδειον του αρεως.. και τωρα το παιζεις χρυσαυγουλης κατι τυποι σαν εσενα φτασαν την ελλαδα εδω που φτασε..
ξερω γω? σε εχει ερωτευτει κανεις? τοσες χιλιαδες σε εχουνε πηδηξει μωρη κωλοπακορουφηχτραΜωρή κακογαμημένη λούγκρα, υπάρχουν και πάκηδες που είναι αγαπούληδες;
ο σκυλος μου αρχιζει και γινεται πραγματικος χρυσαυγουλης
ενα ειναι φιλικος και παει σε ολους τους ανθρωπους χθες ενα πακη το κοιταζε καλα καλα απο αποσταση
δοξα τιμη του σκυλου μου η ψωλη
εσυ το νου σου μη σε φερμαρει ο σκυλαρος
μαν καλα κανεις και αγαπας τον τοπο και θες το καλυτερο, απλα να ξερεις οτι την χρυση αυγη την ανεβασε το συστημααν θες να μου ριξεις ευθηνες ριξε μου σαν αμετοχο στα πολιτικα δρομενα
και οχι να με χρωματιζεις καθως ποτε δεν ασπαστηκα καμμια πολιτικη αηδολογια
και ναι μαν αν ειχα καποια πολιτικη αηδολογια τοτε σιγουρα θα ημουν πολυ κοντα στη χρυση αυγη καθως ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και αγαπαω αυτο το τοπο
μηπως θες να μου πεις για τις δικες σου πολιτικες θεσεις και τι εχεις ψηφισει στις εκλογες που ειχες το δικαιωμα ψηφου
παντως μερικα παιδακια σα και σενα που ειναι ερμαια των πολιτικων βουλησεων της οικογενειας τους θα επρεπε να σας ειχαν αφαιρεση το δικαιωμα ψηφου
τουλαχιστο εμενα ποτε δε μου επιβαλανε ουτε με προτρεψανε να ψηφισω καποιο κΩμα
οι ειδησεις λενε οτι το στρατοπεδο συγκεντρωσης πακηδων χτιζεται μεσα στην κωλοτρυπιδοαβυσσο σου....καλα τοσες εργασιες γινονται εκει μεσα, χαμπαρι δεν εχεις παρει?Τι λες μωρή ξεβρακοκέφαλη πόρνη; Εδώ έχουνε στήσει μνημείο αλληλεγγύης για τους πάκηδες στην κωλοτρυπίδα σου. Ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.
οποιος μας πολεμαει πεθανειΤραβα Αντιπαρο κ λεγε αυτες τις μαλακιες.....
Μαλακα γιατι οι χρυσαυγουλοι ειστε τοσο κολλημενοι κ φανατισμενοι?????
μα στα δυκολα ξυπναει ο ανθρωποςμαν καλα κανεις και αγαπας τον τοπο και θες το καλυτερο, απλα να ξερεις οτι την χρυση αυγη την ανεβασε το συστημα
Ειναι πως το λενε σημειο των καιρων και αυτη, επιστρεφουμε σε επιπεδα 2005-2007 που η οικονομια ηταν καπως καλυτερη και υπηρχαν καποιες δουλειες θα φηφιζε κανεις χρυση αυγη? οχι...
μαν θα κατεβεις σεφ με το ντεμον σημερα
Καλα μαν, θα συζητησουμε για αυτα παλι οταν θα εχουμε το ενφιαφερον κοινο του μπου.κομ να μας βλεπουν σε αντιπαραθεση τωρα με τον μεμα δεν εχει νοημαοποιος μας πολεμαει πεθανει
και ναι θα βγω στη πλατεια αντιπαρου και θα βγαλω εθνικιστικο λογο
μα στα δυκολα ξυπναει ο ανθρωπος
οταν εχεις χρημα και καλη ζωη δε σε νοιαζουν τα πολιτικα σκουπιδια
οταν ομως σε γαμανε ψαχνεις να βρεις τη λυση η την εκδικηση
για το συριζα θα μας πεις πως πηρε αυτο το ποσοστο και γιατι δεν το ειχε το 05-07
αντε σκατοκουμουνι και συ παπατσολιζεις προσεχε