Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω θεωρω οτι σιγουρα οι περισσοτεροι εχουν ομοφυλαφιλικες τασεις. Και αυτα τα παθη τους ειναι εν μερει καλυμενα με τον μανδυα μιας περουκας και δυο πλαστικων βυζιων. Αλλα σιγουρα πολλοι το αποδεχονται και δεν ειναι στην κατηγορια κρυφοgay.
Το θεμα με αυτα τα ατομα ειναι αμα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την ελξη της για πουτσα η κατι αλλο.

και παλι δε μπορω να σου απαντησω...η μονη επαφη που εχω με το συγκεκριμενο θεμα ειναι μονο μεσα του φορουμ και απο ερευνες που εχω διαβασει...δεν γνωριζω απο κοντα καποιον που να αρεσκεται στις τραβεστι...ισως ναι ισως οχι...σε ο,τι αφορα στο σεξ και στο τι γουσταρουμε να κανουμε στο κρεβατι μας τα ορια ειναι τοσο διευρυμενα οσο και λεπτα...μια γυναικα που θα εκανε τριο με το συντροφο της και μια αλλη γυναικα θα την ονομαζες κρυφολεσβια? μια γυναικα η οποια θα το εκανε μονο υπο αυτες τις συνθηκες ομως...ως τριο...οχι μονη της με αλλη γυναικα...ειναι λεπτα τα ορια αυτου που σε φτιαχνει...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πας στοίχημα ρε την μισή χορηγία σου; :birdman:

Πάντως γαμησέ τα,ήδη ξέκοψα από τις κνίτισσες κ κοντεύω να πέσω στις δαπίτισσες...
Κλασικος μαλακας που τα φτιαχνει με την  χοντρη πουτανε δαπιτισσα και πανε μαζι στα παρτυ της δαπ. Ποσες φορες εχω δει την γελοια εικονα. :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κλασικος μαλακας που τα φτιαχνει με την  χοντρη πουτανε δαπιτισσα και πανε μαζι στα παρτυ της δαπ. Ποσες φορες εχω δει την γελοια εικονα. :cheesy:
Δε θα τα φτιάχνα ποτέ με χοντρή...δε με παίρνει λέμε,είμαι κατηγορία φτερού. :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειναι γνωστο σου το απαχθεν παιδακι?
ή στο εστειλαν απλα στο ασχετο?

ειδα οτι ειναι το παιδι μιας φιλης μιας κοπελας που ξερω...αγγλιδα η μητερα...και ζητησε να το κοινοποιησουμε...υπαρχει και ενταλμα συλληψης λεει για τον πατερα...τωρα αληθεια ψεμματα τι να σου πω...εγω το εβαλα μπας και υπαρξει καποια εξελιξη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η σωστη ερωτηση θα ηταν υπαρχουν αριστεροι?
ή...τι ειναι η αριστερα τελικα?
Η α ερώτηση είναι σωστή,η β λάθος.

Αριστερά είναι σαφές τι είναι...αλλά δύσκολο στην πράξη σε ένα δεξιό αστικό καθαρά περιβάλλον.

Επί ΕΣΣΔ κ υπαρκτού κ δεν...πόσο μάλλον τώρα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η α ερώτηση είναι σωστή,η β λάθος.

Αριστερά είναι σαφές τι είναι...αλλά δύσκολο στην πράξη σε ένα δεξιό αστικό καθαρά περιβάλλον.

Επί ΕΣΣΔ κ υπαρκτού κ δεν...πόσο μάλλον τώρα.

πες μου τι ειναι η αριστερα...επισης εξηγησε μου τα τοσα αριστερα μοντελα που εχουν εφαρμοστει κατα καιρους σε διαφορες χωρες...θα περιμενω...και αν αργησεις μην ανησυχεις θα τα διαβασω αυριο :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δε θα τα φτιάχνα ποτέ με χοντρή...δε με παίρνει λέμε,είναι κατηγορία φτερού. :birdman:
Χοντρη θα ηταν με την κοιλιτσα τα μεγαλα βυζια και την κυτταριτιδα και το πλατινε μαλλι. Δεν μιλαω για τοφαλο, αλλα για κλασικη δαπιτισσα.  :birdman:

οι τελευταιοι που ειχαν παρει κατι τετοιο ειχαν παει λονγκ αιλαντ :grin:
Δεν φοβαμαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ειδα οτι ειναι το παιδι μιας φιλης μιας κοπελας που ξερω...αγγλιδα η μητερα...και ζητησε να το κοινοποιησουμε...υπαρχει και ενταλμα συλληψης λεει για τον πατερα...τωρα αληθεια ψεμματα τι να σου πω...εγω το εβαλα μπας και υπαρξει καποια εξελιξη...
Εψαξα στο google αλλά δεν βρηκα κατι.
Αρα δεν ειναι απο αυτα τα ψευτικα μέιλ που κυκλοφορανε καμια φορα.
Μαλλον αληθεια θα ειναι.
Τραγικες καταστασεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χοντρη θα ηταν με την κοιλιτσα τα μεγαλα βυζια και την κυτταριτιδα και το πλατινε μαλλι. Δεν μιλαω για τοφαλο, αλλα για κλασικη δαπιτισσα.  :birdman:

Δεν φοβαμαι.

παιζει να μην εχω δει ποτε δαπιτισσα :rolleyes:

οπα ρε μπρειβχαρτ :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πες μου τι ειναι η αριστερα...επισης εξηγησε μου τα τοσα αριστερα μοντελα που εχουν εφαρμοστει κατα καιρους σε διαφορες χωρες...θα περιμενω...και αν αργησεις μην ανησυχεις θα τα διαβασω αυριο :)
Επιτρέπεται το copy-paste από wikipedia??? :2funny:

Κατεξοχήν το σκανδιναβικό μοντέλο θεωρώ πως είναι,καπιταλιστική ανάπτυξη αλλά με κοινωνικές παροχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom