alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εδω θα συμφωνησω.ειναι ηδη δεξιος απλα ή δεν το παραδεχεται ή δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα....ειναι πιο δεξιος απο τους δεξιους βασικα...![]()
Εδω θα συμφωνησω.ειναι ηδη δεξιος απλα ή δεν το παραδεχεται ή δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα....ειναι πιο δεξιος απο τους δεξιους βασικα...![]()
Εγω θεωρω οτι σιγουρα οι περισσοτεροι εχουν ομοφυλαφιλικες τασεις. Και αυτα τα παθη τους ειναι εν μερει καλυμενα με τον μανδυα μιας περουκας και δυο πλαστικων βυζιων. Αλλα σιγουρα πολλοι το αποδεχονται και δεν ειναι στην κατηγορια κρυφοgay.
Το θεμα με αυτα τα ατομα ειναι αμα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την ελξη της για πουτσα η κατι αλλο.
Περίμενε να πάμε μαζί γιατί μόνος μου ντρέπομαι...Οκ, ενταξει.
Παω να παραδοθω.
Είμαι διχασμένη προσωπικότητα δηλαδή...μάλιστα...Εδω θα συμφωνησω.
Είμαι διχασμένη προσωπικότητα δηλαδή...μάλιστα...
Ερώτηση:οχι....εισαι δεξιος...σκετο....
Κλασικος μαλακας που τα φτιαχνει με την χοντρη πουτανε δαπιτισσα και πανε μαζι στα παρτυ της δαπ. Ποσες φορες εχω δει την γελοια εικονα.Πας στοίχημα ρε την μισή χορηγία σου;
Πάντως γαμησέ τα,ήδη ξέκοψα από τις κνίτισσες κ κοντεύω να πέσω στις δαπίτισσες...
Ειναι γνωστο σου το απαχθεν παιδακι?οχι....εισαι δεξιος...σκετο....
Ερώτηση:
Ο Τσίπρας και η Κανέλη είναι αριστεροί ή δεξιοί;;;
Δε θα τα φτιάχνα ποτέ με χοντρή...δε με παίρνει λέμε,είμαι κατηγορία φτερού.Κλασικος μαλακας που τα φτιαχνει με την χοντρη πουτανε δαπιτισσα και πανε μαζι στα παρτυ της δαπ. Ποσες φορες εχω δει την γελοια εικονα.![]()
Μοιραζεις πιστοποιητικα πολιτικων φρονηματων;οχι....εισαι δεξιος...σκετο....
Ειναι γνωστο σου το απαχθεν παιδακι?
ή στο εστειλαν απλα στο ασχετο?
Η α ερώτηση είναι σωστή,η β λάθος.η σωστη ερωτηση θα ηταν υπαρχουν αριστεροι?
ή...τι ειναι η αριστερα τελικα?
Μοιραζεις πιστοποιητικα πολιτικων φρονηματων;
Δωσε ενα και εδω.
Η α ερώτηση είναι σωστή,η β λάθος.
Αριστερά είναι σαφές τι είναι...αλλά δύσκολο στην πράξη σε ένα δεξιό αστικό καθαρά περιβάλλον.
Επί ΕΣΣΔ κ υπαρκτού κ δεν...πόσο μάλλον τώρα.
Εσύ,στραπόνιασμα,τι ποινές μοιράζεις;;;οι τελευταιοι που ειχαν παρει κατι τετοιο ειχαν παει λονγκ αιλαντ![]()
Χοντρη θα ηταν με την κοιλιτσα τα μεγαλα βυζια και την κυτταριτιδα και το πλατινε μαλλι. Δεν μιλαω για τοφαλο, αλλα για κλασικη δαπιτισσα.Δε θα τα φτιάχνα ποτέ με χοντρή...δε με παίρνει λέμε,είναι κατηγορία φτερού.![]()
Δεν φοβαμαι.οι τελευταιοι που ειχαν παρει κατι τετοιο ειχαν παει λονγκ αιλαντ![]()
Εψαξα στο google αλλά δεν βρηκα κατι.ειδα οτι ειναι το παιδι μιας φιλης μιας κοπελας που ξερω...αγγλιδα η μητερα...και ζητησε να το κοινοποιησουμε...υπαρχει και ενταλμα συλληψης λεει για τον πατερα...τωρα αληθεια ψεμματα τι να σου πω...εγω το εβαλα μπας και υπαρξει καποια εξελιξη...
Χοντρη θα ηταν με την κοιλιτσα τα μεγαλα βυζια και την κυτταριτιδα και το πλατινε μαλλι. Δεν μιλαω για τοφαλο, αλλα για κλασικη δαπιτισσα.
Δεν φοβαμαι.
Επιτρέπεται το copy-paste από wikipedia???πες μου τι ειναι η αριστερα...επισης εξηγησε μου τα τοσα αριστερα μοντελα που εχουν εφαρμοστει κατα καιρους σε διαφορες χωρες...θα περιμενω...και αν αργησεις μην ανησυχεις θα τα διαβασω αυριο![]()