Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θεωρεις υποτιμητικο για καποιον να ειναι κρυφοαδελφη?
Για πες?
Οχι τιποτα αλλο, να δουμε τελικα ποιος σεβεται και ποιος οχι.
Εγώ πάντως ναι το θεωρώ υποτιμητικό κ ντροπιαστικό να είναι κάποιος κρυφοαδερφή...

Δε ξέρω αν οι στραπονιάρηδες είναι κρυφοαδερφές,δεν έχω καταλήξει,πάντως είναι υποτιμητικό κ ντροπιαστικός όρος γενικά να'ναι κανείς κρυφό οτιδήποτε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μουνιτσα για πες ομως για αυτους που πανε με τραβελια και ζωντανες πουτσες. Εδω να σε δω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
θεωρω υποτιμητικο για τη νοημοσυνη μου να εξακολουθω να συζηταω με καποιον που επιμενει να θεωρει καποιον κρυφαδερφη χωρις να ειναι επειδη ο μικροαστισμος του δε του επιτρεπει να αντιληφθει οτι υπαρχουν ανθρωποι που γαμιουνται διαφορετικα απο κεινον επειδη ετσι γουσταρουν και οχι επειδη γουσταρουν πουτσα και ντρεπονται να πανε να τη βρουνε...
Α καλα. Αρχισαμε τα προοδευτικοκουλτουριαρικοκομμουνιστικα περι μικροαστισμου τωρα.
Αστο. Βαρεθηκα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνιτσα για πες ομως για αυτους που πανε με τραβελια και ζωντανες πουτσες. Εδω να σε δω.

χμμμμμ....δε μπορω να εκφερω απολυτη αποψη για το συγκεκριμενο θεμα...ειναι οπως τους cd....υπαρχουν καποιοι οι οποιοι σιγουρα εχουν ομοφυλοφιλικες τασεις ή γουστα και απλα τα καλυπτουν με αυτον τον τροπο...υπαρχουν και αυτοι που δεν τα εχουν...ρε συ αυτο ισχυει στα παντα...εδω παντρεμενος ειναι ο αλλος και πηδαει τη γυναικα του και γουσταρει να περνει ματι τα τεκνα...απλα σε συγκεκριμενες ομαδες οι τασεις ειναι πιο αυξημενες...σιγουρα στη συγκεκριμενη ομαδα υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες...για μενα τα τραβελια μπορει να ειναι απο ομοφυλοφιλια μεχρι απλα αλλη μια ανωμαλια απο τις χιλιαδες που κυκλοφορουν...δε μπορω να κρινω το συνολο...ο καθενας κανει αυτο που κανει για τους λογους του...και καποιος που γουσταρει το στραπ ον μπορει να ειναι κρυφογκει...δεν αποκλειεται αυτο..εννοειται...οπως και καποιος που πηδαει οπως εσυ ή ο αλεξ ή οποιοσδηποτε αλλος "νορμαλ" μπορει να ειναι κρυφογκει...δε μου λεει απολυτως τιποτα εμενα αυτο...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Και γω μικροαστός-δεξιός πρέπει να μαι τελικά...και πίστευα-ένιωθα αριστερός. :rolleyes:
Μόλις τελειώσεις τις σπουδές σου (που δεν το  βλέπω) θα γίνεις σίγουρα δεξιός.
Είσαι κλασσική περίπτωση δεξιούλη . :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ειναι ηδη δεξιος απλα ή δεν το παραδεχεται ή δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα....ειναι πιο δεξιος απο τους δεξιους βασικα... :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μολις μου το στειλανε...

399452_10150890975946430_135527325_n.jpg

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
χμμμμμ....δε μπορω να εκφερω απολυτη αποψη για το συγκεκριμενο θεμα...ειναι οπως τους cd....υπαρχουν καποιοι οι οποιοι σιγουρα εχουν ομοφυλοφιλικες τασεις ή γουστα και απλα τα καλυπτουν με αυτον τον τροπο...υπαρχουν και αυτοι που δεν τα εχουν...ρε συ αυτο ισχυει στα παντα...εδω παντρεμενος ειναι ο αλλος και πηδαει τη γυναικα του και γουσταρει να περνει ματι τα τεκνα...απλα σε συγκεκριμενες ομαδες οι τασεις ειναι πιο αυξημενες...σιγουρα στη συγκεκριμενη ομαδα υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες...για μενα τα τραβελια μπορει να ειναι απο ομοφυλοφιλια μεχρι απλα αλλη μια ανωμαλια απο τις χιλιαδες που κυκλοφορουν...δε μπορω να κρινω το συνολο...ο καθενας κανει αυτο που κανει για τους λογους του...και καποιος που γουσταρει το στραπ ον μπορει να ειναι κρυφογκει...δεν αποκλειεται αυτο..εννοειται...οπως και καποιος που πηδαει οπως εσυ ή ο αλεξ ή οποιοσδηποτε αλλος "νορμαλ" μπορει να ειναι κρυφογκει...δε μου λεει απολυτως τιποτα εμενα αυτο...
Εγω θεωρω οτι σιγουρα οι περισσοτεροι εχουν ομοφυλαφιλικες τασεις. Και αυτα τα παθη τους ειναι εν μερει καλυμενα με τον μανδυα μιας περουκας και δυο πλαστικων βυζιων. Αλλα σιγουρα πολλοι το αποδεχονται και δεν ειναι στην κατηγορια κρυφοgay.
Το θεμα με αυτα τα ατομα ειναι αμα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την ελξη της για πουτσα η κατι αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Οκ, ενταξει.
Παω να παραδοθω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πας στοίχημα ρε την μισή χορηγία σου; :birdman:

Πάντως γαμησέ τα,ήδη ξέκοψα από τις κνίτισσες κ κοντεύω να πέσω στις δαπίτισσες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom