kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μάντεψε ποιός εξετάζει τα θύματα και συντάσσει την σχετική ιατροδικαστική έκθεση που χρησιμοποιείται στα δικαστήριαΤι σχεση εχουν τα θυματα βιασμου;
μάντεψε ποιός εξετάζει τα θύματα και συντάσσει την σχετική ιατροδικαστική έκθεση που χρησιμοποιείται στα δικαστήριαΤι σχεση εχουν τα θυματα βιασμου;
α...ναι δεν το ειχα σκεφτει αυτο...αλλα οχι δε δουλευω σε ασχετο κλαδο ευτυχως
μηπως κοβεις εισιτηρια στο βιλατζ κ μας δουλευεις?
τοση μορφωση κ αγγλιες κ τοσα χρονια εδω μεσα με 18 χιλιαρικα ποστς δεν κολλανε ξερεις
πες μας εσύ που είναι η δουλειά σου καλύτερα
πάντως ο εγκληματολόγος δεν πηδάει σε ταράτσες κυνηγώντας κακοποιούς ούτε είναι αυτός που μπαίνει κοστουμάτος και με γαντάκι μετά την μπούκα των αστυνομικών σε σπίτι υπόπτου για να πει την μαλακία τουκοινωνιολογικός κλάδος της νομικής είναι και ασχολείται με στατιστικές και λοιπές μαλακίες που ασχολούνται όλα τα κοινωνιολογικά
![]()
δεν ξερω ...ισως ...![]()
Και ειναι τοσο αποτροπαια τα θυματα βιασμου, σε σχεση με αλλα θυματα που εχουν κοπει στην μεση η εχουν μεινει νεκρα για μηνες;μάντεψε ποιός εξετάζει τα θύματα και συντάσσει την σχετική ιατροδικαστική έκθεση που χρησιμοποιείται στα δικαστήρια![]()
μηπως κοβεις εισιτηρια στο βιλατζ κ μας δουλευεις?
τοση μορφωση κ αγγλιες κ τοσα χρονια εδω μεσα με 18 χιλιαρικα ποστς δεν κολλανε ξερεις
σιγά μωρήειμαι του πρωκτικου![]()
ισως να ειναι και αυτη η δουλεια μου... χου νοουζ![]()
μάντεψε ποιός εξετάζει τα θύματα και συντάσσει την σχετική ιατροδικαστική έκθεση που χρησιμοποιείται στα δικαστήρια![]()
Και ειναι τοσο αποτροπαια τα θυματα βιασμου, σε σχεση με αλλα θυματα που εχουν κοπει στην μεση η εχουν μεινει νεκρα για μηνες;
Χαζο παραδειγμα απλα πες το.
δε νομιζω οτι ειπα καπου τη λεξη ντετεκτιβ της αστυνομιας...τα πρωτα δυο που ειπες εκει παραπεμπουν...γενικα μου αρεσουν παντως οι θεωρητικες σπουδες...και η κοινωνιολογια μου αρεσε σαν κλαδος...απλα δε θα μπορουσα να ασχοληθω πρακτικα με κατι το οποιο με αναγκαζει να κανω σε ολη μου τη ζωη κατι τοσο θεωρητικο...τελικα μου αρεσει απλα να διαβαζω καποια πραγματα για αυτους τους κλαδους και μεχρι εκει...ειμαι του πρακτικου![]()
ε ναι γιατί ο ιατροδικαστής στην μία περίπτωση βλέπει νεκρό κρέας, ενώ στην άλλη πρέπει να επικοινωνήσει και με έναν ταλαίπωρο άνθρωποΚαι ειναι τοσο αποτροπαια τα θυματα βιασμου, σε σχεση με αλλα θυματα που εχουν κοπει στην μεση η εχουν μεινει νεκρα για μηνες;
κουάξΔίκιο έχει το βατράχι![]()
στα στερ δουλευει.....μηπως κοβεις εισιτηρια στο βιλατζ κ μας δουλευεις?
στα στερ δουλευει.....
Δηλαδή ένας μορφωμένος δεν παίζει να΄ναι κ λίγο καμένος με το ίντερνετ;;;μηπως κοβεις εισιτηρια στο βιλατζ κ μας δουλευεις?
Δηλαδή ένας μορφωμένος δεν παίζει να΄ναι κ λίγο καμένος με το ίντερνετ;;;![]()
Ρε μαλακα τι χαζο παραδειγμα ειναι αυτο;ε ναι γιατί ο ιατροδικαστής στην μία περίπτωση βλέπει νεκρό κρέας, ενώ στην άλλη πρέπει να επικοινωνήσει και με έναν ταλαίπωρο άνθρωπο![]()
μην κρινεις εξιδιων.....Δηλαδή ένας μορφωμένος δεν παίζει να΄ναι κ λίγο καμένος με το ίντερνετ;;;![]()