life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ντάξει είναι για ελάχιστους για πολλούς λόγους ρε συ , αλλά μιλάμε για απίστευτες γνώσεις![]()
Να μενει το βυσσινο............Θελω να εχω επαφη με ζωντανουs μονο >
Ντάξει είναι για ελάχιστους για πολλούς λόγους ρε συ , αλλά μιλάμε για απίστευτες γνώσεις![]()
εγληματολόγος=κοινωνιολόγος![]()
Βγάζουν καλά λεφτά τα κοράκια ;)Ναι , δεν εννοουσα την μεθοδο...........Απλα την αναισθησια πανω απ τα πτωματα........Και βεβαια περιλαμβανω ολα τα συναφη επαγγελματα
Απο κορακια , αυτουs που σκαβουν και παραχωνουν.......
Ε ρε κουβεντα που ανοιξαμε
Ρε τζι ελ ριξε κανα γυμνο να ξελαμπικαρουμε
Τι σχεση εχουν τα θυματα βιασμου;σε όσες άρεσε το επάγγελμα του ιατροδικαστή ήταν επειδή έβλεπαν X-files με την μουνάρα την Σκάλη
φυσικά καμία σχέση το να πετσοκόβεις εξωγήινους με το να εξετάζεις θύματα βιασμού![]()
εμενα και το επαγγελμα του εγκληματολογου ή του προφαιλερ μου αρεσε παντως![]()
Να μενει το βυσσινο............Θελω να εχω επαφη με ζωντανουs μονο >>
![]()
ναι...και πηγα δυο χρονια αγγλια για να εξειδικευτω στο πως θα διαβαζω και θα απομαγνητοφωνω τους υπερηχους...
Τι σχεση εχουν τα θυματα βιασμου;
υπαρχουν μερικοι ζωντανοι που ειναι χειροτερο απο το να δουλευεις με τους νεκρους...
σε όσες άρεσε το επάγγελμα του ιατροδικαστή ήταν επειδή έβλεπαν X-files με την μουνάρα την Σκάλη
φυσικά καμία σχέση το να πετσοκόβεις εξωγήινους με το να εξετάζεις θύματα βιασμού![]()
Βγάζουν καλά λεφτά τα κοράκια ;)
Μπορει να δουλευειs σε ασχετο επαγγελμα με τιs σπουδεs σου
Πρωτη φορα θαναι??
Εχουν κατι ξεχωριστο τα νεκρα θυματα βιασμου;τα νεκρα θυματα βιασμου εννοει μαλλον![]()
πες μας εσύ που είναι η δουλειά σου καλύτεραδεν εχεις ιδεα ποια ειναι η δουλεια του κοινωνιολογου και του κοινωνικου λειτουργου ε?![]()
δεν ξερω ...ισως ...Θα τοκανεs ομωs ειλικρινα??
Εχουν κατι ξεχωριστο τα νεκρα θυματα βιασμου;
α...ναι δεν το ειχα σκεφτει αυτο...αλλα οχι δε δουλευω σε ασχετο κλαδο ευτυχως
μαλλον ουτε και το ψυγειο μου τελικα υπαρχει....ειναι ενας ακομη αστικος μυθος.....Το νησι του λοστ δεν υπηρχε ποτε.
Εχουν κατι ξεχωριστο τα νεκρα θυματα βιασμου;