mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ουτε σε τρολευ εχω μπει....
χανεις...τρομερη εμπειρια...προτιμω να το κοψω με τα ποδια απο την ομονοια παρα να ξαναμπω εκει μεσα...
Ουτε σε τρολευ εχω μπει....
μαρεσει το τραμ...ειναι πολυ ρετρο....
αρκει να εχεις χρονο για σκοτωμα...
χανεις...τρομερη εμπειρια...προτιμω να το κοψω με τα ποδια απο την ομονοια παρα να ξαναμπω εκει μεσα...
ε εσυ εισαι και σιτυτουρ οχι μια οποια κι οποια σαν την μουνιτσα......Δεν ετυχε ακομη...Οταν κατεβαινω κυριως με μετρο κινουμαι....
ε εσυ εισαι και σιτυτουρ οχι μια οποια κι οποια σαν την μουνιτσα......
Χαχαχχα...Τοσο καλα ε????
Παντως θυμαμαι ειχε τυχει ενα πρωινο ν απαρω λεωφορειο απο λιμανι Πειραια για Αιγαλεω....Ρε μονο πακιστανους ειχε μεσα....καυλωσα....
σημερα ημουν στη ΔΕΗ...μη μου τον θυμιζεις...
Τα αστικα λεωφορεια δνε πιανονται????Πλακα πλακα δεν εχω μπει ποτε σε τραμ....
εχω μπει μετρο ηλεκτρικο και τρολευ....δε μπορω να πιστεψω οτι το τραμ ειναι χειροτερο...ειδικα το τρολευ δεν παλευεταιιιιι...συνολικα δεν εχω μπει πανω απο 3 φορες στη ζωη μου σε τρολευ αλλα ηταν αρκετες![]()
μαρεσει το τραμ...ειναι πολυ ρετρο....
αρκει να εχεις χρονο για σκοτωμα...
Χαχαχχα...Τοσο καλα ε????
Παντως θυμαμαι ειχε τυχει ενα πρωινο ν απαρω λεωφορειο απο λιμανι Πειραια για Αιγαλεω....Ρε μονο πακιστανους ειχε μεσα....Αγριευτηκα....
Αν σας φέρθηκε άσχημα ενημερώστε με για να στείλω τον Νιάου να το τακτοποιήσει.![]()
δεν ξερω φιλε.....τρικαλα δεν εχει ερθει ακομη ο γιαννης να τον δουν απο κοντα οι χιλιαδες φαν τουτο τσιρκο ηρθε στην πολη μας κετς? ανοιξαμε και σας περιμενουμε? σαραφαης ΚΑΙ στα τρικαλα?
δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε![]()
όταν μπαίνω σε τραμ σηκώνω την μπλούσα σε στυλ μάσκα κ την στερεώνω μεταξύ μύτης κ γυαλιου
ένα συνονθύλευμα από αντηλιακό,θαλασσίλα,κατουρλίλα, ιδρωτίλα,σκατίλα,ποδαρίλα![]()
Το τρόλει γαμεί ρε μαλάκα , δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει τραμ ... άστο ... έχω βγει από τραμ κυριολεκτικά ζαλισμένη από την μπόχα
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε![]()
όταν μπαίνω σε τραμ σηκώνω την μπλούσα σε στυλ μάσκα κ την στερεώνω μεταξύ μύτης κ γυαλιου
ένα συνονθύλευμα από αντηλιακό,θαλασσίλα,κατουρλίλα, ιδρωτίλα,σκατίλα,ποδαρίλα![]()
![]()
δεν ξερω φιλε.....τρικαλα δεν εχει ερθει ακομη ο γιαννης να τον δουν απο κοντα οι χιλιαδες φαν του
Ωραια τα Τρικαλα....Πρεπει να ξαναρθω καποια στιγμη....
Που πήγε το θέμα με τα νυφικά ? :-
μου θυμιζεις τα λεωφορεια τοτε που καναμε κοπανα απο το σχολειο για να παμε θαλασσα...ολα οσα πηγαιναν βαρκιζα λιμανακια κτλ :'(
ιδιο συναισθημα ακριβως.....
οι πακιστανοι δε να ξυνουν και την πατουσα τους στο πατωμα.....αυτην που πριν ζυμωνε τα κεμπαμπια στο υπογειο του γνωστου μαγαζιου στο μοναστηρακι.....καλη φαση......δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε![]()
![]()