Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
γεια σου φιλε γλιτσα...γεια σου και σε εσενα μουνιτσα.....απο καυλεσ πως τα πατε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γεια σου φιλε γλιτσα...γεια σου και σε εσενα μουνιτσα.....απο καυλεσ πως τα πατε?
γεια σου μαν....καυλες ευτυχως δεν εχω πια....να ναι καλα ο βενιζελος και το εκκαθαριστικο που ειδα φετος......

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μασχαλιλα φετος δεν εχω συναντησει ακομη...τα καπρι παιζει να ειναι απο τις χειροτερες ενδυματολογικες ανακαλυψεις και για γυναικες και κυριες για αντρες...

πηγαινε κοντα στα πανεπιστημια ζωγραφου παπει ασσοε παντειο με τις μορφωμενες ελλεεινιδες γεματο ξυνιλα κ μνησικακια που απο το πολυ διαβασμα κ τουπε εχουν τσακωθει με το νερο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πηγαινε κοντα στα πανεπιστημια ζωγραφου παπει ασσοε παντειο με τις μορφωμενες ελλεεινιδες γεματο ξυνιλα κ μνησικακια που απο το πολυ διαβασμα κ τουπε εχουν τσακωθει με το νερο

στη φιλοσοφικη που συχναζα υπηρχαν δυο κατηγοριες γκομενων...οι εξαρχειακες και οι φιλοσοφικες...οι μεν με το ταγαρι και την ινδικη φουστιτσα (απο αυτες που καυλωνουν τον Λακις) οι δε 8 το πρωι με τη γοβα και το ντε πιες...για παπει και ασσοε δεν εχω αποψη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι ρε μαν;πεφτει πολυ απλυσια δλδ εκει στους ναους του πνευματος και της επιστημης;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι ρε μαν;πεφτει πολυ απλυσια δλδ εκει στους ναους του πνευματος και της επιστημης;

πολυ διαβασμα ρε...που καιρος για πλυσιμο...

Εδω εχει ενα αερακι σημερα...καλα ειναι.... 

εδω δεν κουναει φυλλο...αμα μας κανει και καμια διακοπη ρευματος θα αφησουμε τα κοκαλα μας στην καρεκλα...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Όποιος έχει μπει σε τραμ έστω 1 φορά το καλοκαίρι καταλαβαίνει τι σημαίνει μπόχα μπίχλα κ απλυσιά  :badair: :badair:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όποιος έχει μπει σε τραμ έστω 1 φορά το καλοκαίρι καταλαβαίνει τι σημαίνει μπόχα μπίχλα κ απλυσιά  :badair: :badair:

Τα αστικα λεωφορεια δνε πιανονται????Πλακα πλακα δεν εχω μπει ποτε σε τραμ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εχω μπει μετρο ηλεκτρικο και τρολευ....δε μπορω να πιστεψω οτι το τραμ ειναι χειροτερο...ειδικα το τρολευ δεν παλευεταιιιιι...συνολικα δεν εχω μπει πανω απο 3 φορες στη ζωη μου σε τρολευ αλλα ηταν αρκετες :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχω μπει μετρο ηλεκτρικο και τρολευ....δε μπορω να πιστεψω οτι το τραμ ειναι χειροτερο...ειδικα το τρολευ δεν παλευεταιιιιι...συνολικα δεν εχω μπει πανω απο 3 φορες στη ζωη μου σε τρολευ αλλα ηταν αρκετες :grin:

Ουτε σε τρολευ εχω μπει.... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom