Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την ip σου βεβαια το γνωριζεις οτι την διαθετουν ανα πασα ωρα και στιγμη ετσι? θελω να πω μην παραμυθιαζεσαι οτι δε μπορει να σε βρει κανεις και πουθενα....

εγω ειμαι της γκραβας ομως και θελω να μαθω :2funny:
Σιγα μην είσαι και τον εξαρχειων  :birdman: :birdman:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
19 ε? κοντα επεσα...χεχε 16-17 την εκανα :grin:

ναι μωρε πλακα εκανα με την ατακα αλλα για φαντασου τι ακουνε καθημερινα....εμενα μια φορα μια κοπελια σε ενα μαγαζι ειχε παρατησει τους αντρες απο το τραπεζι και ειχε κατσει διπλα μου και μου λεγε τον πονο της....απο που ειχε ερθει...τι ειχε τραβηξει....οτι αυτη κανει μονο χουρο και πουτο και τιποτα παρα πανω...κτλ κτλ κτλ...σουρεαλ κατασταση.... :2funny:

εμένα πόσο με κάνεις δεν μου είπες...ριαλ φιγκιουρ θέλω..

θυμάμαι, μία τύπισσα από την ρωσσία που δεν κλαιγόταν αλλά έλεγε την ιστορία της στον κολλητό μου, και να την βλέπεις να του μιλάει κανά 10-15' κι αυτός να της έχει βάλει ένα χέρι στον κώλο και το άλλο παλιδρομικές κινήσεις βύζο-κοιλιακούς-μουνάκι..είχαμε λιώσει..πώς το πέτυχε ο γαμημένος ακόμα δεν μπορεί να μας εξηγήσει..δίχως να κεράσει πουτό βεβαίως-βεβαίως

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
την ip σου βεβαια το γνωριζεις οτι την διαθετουν ανα πασα ωρα και στιγμη ετσι? θελω να πω μην παραμυθιαζεσαι οτι δε μπορει να σε βρει κανεις και πουθενα....

Μονο με εντολη εισαγγελεα και σε εξαιρετικεs περιπτωσειs
Στο αλλο δεν μπορειs να κρυφτειs.......Aσε που αυτοι που τοφτιαξαν δεν ειναι τοσο..αθωοι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
[size=2pt]Μπααααα    εχουνε βαρεθει τιs καφετεριεs του Παγκρατιου και τωρα συχναζουν εκει...Λουγκρεs  παιδι μου[/size]

[size=2pt]δεν με προσέχεις..και τις έχω ζήσει τις μλκισμενες αυτές..ειδικά του τρίπτυχου Αγ.Παρ, Κηφισσια, Μαρουσι[/size]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ναι η ...Γκραβα  η αλλοιωs Το Λυσσοσχολειο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μονο με εντολη εισαγγελεα και σε εξαιρετικεs περιπτωσειs
Στο αλλο δεν μπορειs να κρυφτειs.......Aσε που αυτοι που τοφτιαξαν δεν ειναι τοσο..αθωοι

Καλα δε σου βαζει κανεις και το δικανο στο κεφαλι να δωσεις τα στοιχεια σου αμα δε θες ομως :P Επιλογες ειναι ολα....αμα βαλεις δηλαδη μουφα στοιχεια θα γινει κατι? σιγα....το θεμα ειναι πως διαχειριζομαστε τα ερεθισματα και την τεχνογνωσια που μας προσφερουν :)

εμένα πόσο με κάνεις δεν μου είπες...ριαλ φιγκιουρ θέλω..

θυμάμαι, μία τύπισσα από την ρωσσία που δεν κλαιγόταν αλλά έλεγε την ιστορία της στον κολλητό μου, και να την βλέπεις να του μιλάει κανά 10-15' κι αυτός να της έχει βάλει ένα χέρι στον κώλο και το άλλο παλιδρομικές κινήσεις βύζο-κοιλιακούς-μουνάκι..είχαμε λιώσει..πώς το πέτυχε ο γαμημένος ακόμα δεν μπορεί να μας εξηγήσει..δίχως να κεράσει πουτό βεβαίως-βεβαίως

25-35...εκει γυρω...

ρισπεκτ στο φιλο σου....χαχαχαχαχα
ειδες τελικα που ΟΛΕΣ οι γυναικες το θελουν το μπιρι μπιρι τους? πφφφφφ ρουφιανα ψυχολογια μας δινεις στεγνα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
[size=2pt]δεν με προσέχεις..και τις έχω ζήσει τις μλκισμενες αυτές..ειδικά του τρίπτυχου Αγ.Παρ, Κηφισσια, Μαρουσι[/size]
[size=2pt]Απο μυαλα  τα ιδια εχουνε.....Μονο τα στρινγκακια αλλαζουνε υποχρεωτικα[/size]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
25-35...εκει γυρω...

ειδες τελικα που ΟΛΕΣ οι γυναικες το θελουν το μπιρι μπιρι τους? πφφφφφ ρουφιανα ψυχολογια μας δινεις στεγνα....

καλά δες πμ..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλα δε σου βαζει κανεις και το δικανο στο κεφαλι να δωσεις τα στοιχεια σου αμα δε θες ομως :P Επιλογες ειναι ολα....αμα βαλεις δηλαδη μουφα στοιχεια θα γινει κατι? σιγα....το θεμα ειναι πως διαχειριζομαστε τα ερεθισματα και την τεχνογνωσια που μας προσφερουν :)

25-35...εκει γυρω...

Μωρε οποιοs φυλαει τα ρουχα του...εχει τουλαχιστο το σωβρακο
Κι εξαλλου αυτοι καθονται με τιs ωρεs και γραφουν...γραφουν  25.000 φιλοι σου λεει
Ε και????? Εχει βγαλει καλουs το χερι τουs απο την μαλακια ...ασε το πληκτρολογιο
φυτρωσε λαδικοβλασταρο

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
[size=2pt]Το ενα συνεπαγεται το αλλο.....Εκτοs ...ω μαι γκατ...αν ψαχνειs για νυφη[/size]

[size=2pt]αχαχαχαχαχαχαχ..τι μου λες..θα σου πω άλλη φορά στόρι με νύφη-γαμπρό..εγώ 18 και κάτι ψιλά αυτή 27..θύμησέ μου το αύριο αν θες..έχει πολύ γράψιμο![/size]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.918
Πόντοι
6.035
τελειωσε και η ταινια ακομα εδω εισατε ρε ρεμαλια :dancing:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
[size=2pt]αχαχαχαχαχαχαχ..τι μου λες..θα σου πω άλλη φορά στόρι με νύφη-γαμπρό..εγώ 18 και κάτι ψιλά αυτή 27..θύμησέ μου το αύριο αν θες..έχει πολύ γράψιμο![/size]
[size=2pt]γιατι γραφετε ετσι αφου τα διαβαζουμε κι εμεις??[/size]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
[size=2pt]Πωωω καλα που μου το θυμησεs...Πρεπει να κοιμηθω ρε...Αυριο ταξιδευω..Απο Δευτεραs :2funny: :2funny: :2funny:[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom