α δεν ξερω...κατι φιλοι που πηγαν παντως μειναν ευχαριστημενοι
αμα παω θα γραψω κριτικη και θα σε ενημερωσω....![]()
να πάμε μαζί.. :-*
α δεν ξερω...κατι φιλοι που πηγαν παντως μειναν ευχαριστημενοι
αμα παω θα γραψω κριτικη και θα σε ενημερωσω....![]()
Οπωs το λεs....Διπλω----νεται καλαεχει απλα καλες διπλωματικες ικανοτητες η κοπελα....πφφφφ....ακομα δεν την ειδατε πουταναριο την βγαλατε....
Δεν αξιζει επισηs γιατι βαζειs φωτο ονοματα κτλαααααα , ε απο το φεησμπουκ την γνωρισε... τι περιμενε?
Τα χουμε ξαναπει αυτα , αν θες κατι καλο θα πρεπει να το προσπαθησεις εκτος. Θα μου πεις ναι αλλα και εκτος δεν ξερεις παντα που πεφτεις... οχι τις περισσοτερες φορες ξερεις αν εχεις τα ματια σου ανοιχτα φαινεται η αλλη τι ειναι μεσα στα 10 λεπτακια... αν δεν σου κανει χανεις 10 λεπτα απο τον χρονο σου αλλα οχι 1 μηνα.
Καταλαβες τωρα γιατι δεν αξιζει το φεησμπουκ?![]()
μάλλον είναι χοντρή η βλακεία που έχεις στον εγκέφαλό σου..
![]()
να πάμε μαζί.. :-*
Δεν αξιζει επισηs γιατι βαζειs φωτο ονοματα κτλ
Δεν προκειται να κανω κουτουραδα
θα σου περασουν τα βραχιολακια και θα σε βλεπουμε στην τιβι με το κεφαλι κουκουλομενο απο το μπουφαν να λες "ε το πηδας ή δεν το πηδας κυριε προεδρε??"
αμα μου παρεις χουρο![]()
Περα απ την πλακα το θεωρω μεγαλη μαλακια το φεηs.....Εξαλλου οτι θελειs εσυ ξερειs τον τροπο .......Με παιρνειs τηλεφωνο και ξαπλωνω στο κρεβατιτζαμπα σε ψαχνω τοση ωρα δηλαδης??? δεν εχεις??? γμτ...και μολις αλλαξα το στατους μου για παρτυ σου....
Εννοειται οτι δεν θα το χρειαζομουναΑφου η ιδια εχει δημοσιοποιησει την φωτογραφια της στο ιντερνετ. Ας προσεχε.
@life97 Εστω οτι εισαι γκομενα και μαλιστα ωραια... θα δεχοσουν να βγεις απο το φεησμπουκ ? Ενω ξερεις πως υπαρχουν τυποι οι οποιοι θα σε φλερταραν και απεξω?
Αφου η ιδια εχει δημοσιοποιησει την φωτογραφια της στο ιντερνετ. Ας προσεχε.
@life97 Εστω οτι εισαι γκομενα και μαλιστα ωραια... θα δεχοσουν να βγεις απο το φεησμπουκ ? Ενω ξερεις πως υπαρχουν τυποι οι οποιοι θα σε φλερταραν και απεξω?
πάμε πριβέ να σε χύσω? ( a re gas απίστευτη ατάκα... )
Περα απ την πλακα το θεωρω μεγαλη μαλακια το φεηs.....Εξαλλου οτι θελειs εσυ ξερειs τον τροπο .......Με παιρνειs τηλεφωνο και ξαπλωνω στο κρεβατι![]()
Περα απ την πλακα το θεωρω μεγαλη μαλακια το φεηs.....Εξαλλου οτι θελειs εσυ ξερειs τον τροπο .......Με παιρνειs τηλεφωνο και ξαπλωνω στο κρεβατι![]()
Για το οτι μαλλον πριν 1-2 χρονια της ηρθε περιοδος το ειπα....οχι για τη φωτο...και ο γουλφακις για 15χρονος δε μου μοιαζει....
χαχαχαχαχα τι ακουνε και τα καημενα τα κουριτσια ρε γμτ....κωλοδουλεια κι αυτη....δεν ξερω τι ειναι πιο δυσκολο τελικα...να τσιτσιδωνεσαι και να σε μπαλαμουτιαζουν ή να ακους το μακρυ και το κοντο του καθενος...![]()
Χμ ε ναι...Ντρεπομαι την Ερη και την Λουκ...Ειναι κοριτσια του Αρσακειουκαι σε τρελλαινω στις καμψεις....να τα λες ολαααααα οχι μονο τα μισααααααααα
Ειναι κοριτσια του Αρσακειου
για 16 όμως σου κάνω.. ( η τύπισσα είναι 19 )
κι εγώ έχω πετάξει τέτοια ατάκα αλλά σε πιο χαλαρή και πιο φλούφλικη διάθεση...άσε που δεν με βόλευε να κάνω μλκιες σε μαγαζί που με ξέρουν![]()
[size=2pt]Μπααααα εχουνε βαρεθει τιs καφετεριεs του Παγκρατιου και τωρα συχναζουν εκει...Λουγκρεs παιδι μου[/size][size=2pt]τώρα πες μου..αυτές με τις μπουρναζιώτισσες δεν είναι τα ίδια ξεκώλια απλά με άλλο κάλυμμα?[/size]
Κι αυτο εδω ειναι κατι σαν τσατ αλλα ακινδυνο οσο γινεται,
Αλλο το να εχειs την μοστρα σου φαατσα καρτα με διυθυνσειs κτλ
και να γραφουνε οτι παπαρια τουs ερθει
Οταν φυγουμε απο δω .....σχολασε το πανηγυρι
Χμ ε ναι...Ντρεπομαι την Ερη και την Λουκ...Ειναι κοριτσια του Αρσακειου