razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 36
εγω θα τα παιζα στο στοιχημα να βγαλω τα γαμησια 2 ετων![]()
καταλαβα...
εγω θα τα παιζα στο στοιχημα να βγαλω τα γαμησια 2 ετων![]()
γιατι ρε μαν;οι προβλεψεις μου ειναι εφαμιλλες της γατας......αν οχι εφαμιλλες ενα σκαλι κατω.....Χειροτερος και από τον βαρουλη εισαι στο στοιχημα![]()
σου αρεσουν τα πασοκομιλφ?ωραίο μιλφ φαίνεται η μπόκοτα εδώσαπάκι είναι αλλά εδώ φαίνεται δυνατό
![]()
μαν αν είχε μικρότερο κούτελο και άρα και μικρότερο εμβαδό προσώπου θα ήταν αρκετά δυνατό κι αυτήσου αρεσουν τα πασοκομιλφ?
διkα σου ειναι τα φλοκια σε αυτην?![]()
μαν αν είχε μικρότερο κούτελο και άρα και μικρότερο εμβαδό προσώπου θα ήταν αρκετά δυνατό κι αυτή![]()
εμβαδό είπα όχι χωρητικότητατι ειναι ρε μαν δεξαμενη
![]()
γελάω με όσους γελούν με τον σεραφείμΜια είναι η άποψη σου για το μποζονιο Κοσμά ?![]()
τελειως μαλακες μαν......γελάω με όσους γελούν με τον σεραφείμ![]()
έτσι τους έμαθαν μαν να μην σκέφτονταιτελειως μαλακες μαν......![]()
εχε χαρη μαν που ειναι κι ο σηφαλιος μεσα που με παει καροτσακι ως τα λιντλ αλλιως θα τους εδειχνα εγωέτσι τους έμαθαν μαν να μην σκέφτονται![]()
egv mono phgasio akoyvεχε χαρη μαν που ειναι κι ο σηφαλιος μεσα που με παει καροτσακι ως τα λιντλ αλλιως θα τους εδειχνα εγω![]()
πρόσεχε πού ποστάρεις μαν και κάνε χαμηλές πτήσεις μη σε πιάσουν τα ραντάρ τουεχε χαρη μαν που ειναι κι ο σηφαλιος μεσα που με παει καροτσακι ως τα λιντλ αλλιως θα τους εδειχνα εγω![]()
καλα κανεις μαν....απο τον σεπτεμβριο και ραδιοφωνικα.....θα κανει εκπομπη στα βραχεαegv mono phgasio akoyv![]()
εβαλΑ συστημα νυχτερινης πλοηγησης μανπρόσεχε πού ποστάρεις μαν και κάνε χαμηλές πτήσεις μη σε πιάσουν τα ραντάρ τουυπομονή και θα γυρίσει ο τροχός
![]()
αρβανίτισσα είναι αυτή μαν?