kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν είμαι άσχημοςΕγώ δεν κωλώνω να το παραδεχτώ.
Ο Κοσμάς πάντως είναι άσχημος κ gay.![]()
δεν είμαι άσχημοςΕγώ δεν κωλώνω να το παραδεχτώ.
Ο Κοσμάς πάντως είναι άσχημος κ gay.![]()
αν σε χεσει γκομενα που την γαμας κωλο κ βρεις ενα κλαδακι στο καυλι σου εχει φαει φακες το μεσημερι
ειναι το κλαδακι με την δαφνη που βαζουν να νοστιμεψουν οι φακες
To άλλο δεν βλέπω να το διαψεύδεις,πότε θα βγούμε;;;δεν είμαι άσχημος![]()
στείλε πμ μωρή καύλαTo άλλο δεν βλέπω να το διαψεύδεις,πότε θα βγούμε;;;![]()
καυλα εισαι :-*δεν είμαι άσχημος![]()
Δεν μπερδευτηκα...Ολοι εχουμε και αρσενικα και θηλυκα στοιχεια μεσα μας...Απλα οι αντρες ειναι κομπλεξικοι κ δεν παραδεχονται οτι καποιος ειναι ωραιος....![]()
είμαι ευγενική φυσιογνωμίακαυλα εισαι :-*
it was dark and i was over....until you kissed my lips and you saved me..!!! ♥είμαι ευγενική φυσιογνωμία![]()
είμαι ευγενική φυσιογνωμία![]()
ρεit was dark and i was over....until you kissed my lips and you saved me..!!! ♥
δεν σχολιασες το ποστ μου
νομίζω αυτό που έγραφες δεν μπορεί να γίνει, το φυλλαράκι της δάφνης θα το κρατήσει μέσα στον πρωκτό ο σφιγκτήρας κατά την έξοδο του πέουςδεν σχολιασες το ποστ μου
Σίγουρα οχι.Εχουμε διαφορετικα γουστα...Ευτυχως δε θα μου φας κανα γκομενο....![]()
αντε γαμησου μωρη μαλακο
νομίζω αυτό που έγραφες δεν μπορεί να γίνει, το φυλλαράκι της δάφνης θα το κρατήσει μέσα στον πρωκτό ο σφιγκτήρας κατά την έξοδο του πέους![]()
νομίζω αυτό που έγραφες δεν μπορεί να γίνει, το φυλλαράκι της δάφνης θα το κρατήσει μέσα στον πρωκτό ο σφιγκτήρας κατά την έξοδο του πέους![]()