razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 36
δεν ξερω αν το παρατηρησες μαν αλλα ο τρυποκαρυδος εγινε τιμημενος ενω ο ταφτααρ ακομη οχι.....τυχαιο;δεν νομιζω....... ;)

σαμποταζ
δεν ξερω αν το παρατηρησες μαν αλλα ο τρυποκαρυδος εγινε τιμημενος ενω ο ταφτααρ ακομη οχι.....τυχαιο;δεν νομιζω....... ;)
Μπα-μπου-λας.
Βυζαντινές ραδιουργίες και βρώμικες μεθοδεύσεις κατα του φίλτατου Ταφ.δεν ξερω αν το παρατηρησες μαν αλλα ο τρυποκαρυδος εγινε τιμημενος ενω ο ταφτααρ ακομη οχι.....τυχαιο;δεν νομιζω....... ;)
επομενο βημα μου θα ειναι να αποκαθηλωσω τον διομηδη.......θα του ξηλωσω τα γαλονια
σαμποταζ
Ποιά απ'ολα; ;)επομενο βημα μου θα ειναι να αποκαθηλωσω τον διομηδη.......θα του ξηλωσω τα γαλονια![]()
αυτο που εχεις στο μπλουζακι της ΑΕΚΠοιά απ'ολα; ;)
α να χαθεις τσολι, σου δωσαμε και αξια..re μαν 7 πλο δεν ειναι
εμενα ενα και κανενα μου εμεινεμαζι και το αντιλυσικο μπας και ησυχασει
τι κοπρος ειναι τουτος ρετι ρατσα τον εχεις δηλωμενο
![]()
![]()
επομενο βημα μου θα ειναι να αποκαθηλωσω τον διομηδη.......θα του ξηλωσω τα γαλονια![]()
ποσα δινεις σε ρευστο;σε μενα θα κανεις καμια χαρη μαν ?
![]()
Το Ιερό Μπλουζάκι της Αεκ να το αφήσεις ήσυχο γιατί θα σου κόψω τα παπαράκια και θα στα δώκω να τα φας σενιάναυτο που εχεις στο μπλουζακι της ΑΕΚ![]()
μαν που μπορω να βρω σημαιες της ομαδας σου χοντρικη πολλα κομματια;Το Ιερό Μπλουζάκι της Αεκ να το αφήσεις ήσυχο γιατί θα σου κόψω τα παπαράκια και θα στα δώκω να τα φας σενιάν![]()
και εγω θελω παλια μπλουζακια για πιο ιερο λογομαν που μπορω να βρω σημαιες της ομαδας σου χοντρικη πολλα κομματια;
θελω να κοψω ξεσκονοπανα......![]()
ποσα δινεις σε ρευστο;
Οσα θες.μαν που μπορω να βρω σημαιες της ομαδας σου χοντρικη πολλα κομματια;
έχω κάποια του γαύρου που τα έχω για τον ίδιο λόγο....θες μερικά??και εγω θελω παλια μπλουζακια για πιο ιερο λογο
να μαζευω τα κουραδια του σκυλου![]()
μαν που μπορω να βρω σημαιες της ομαδας σου χοντρικη πολλα κομματια;
και εγω θελω παλια μπλουζακια για πιο ιερο λογο
να μαζευω τα κουραδια του σκυλου![]()
χα χα χα τοσα χρονια πουτσα καπου πρεπει να ξεσπασετε και σειςέχω κάποια του γαύρου που τα έχω για τον ίδιο λόγο....θες μερικά??![]()
![]()
ρε μαν αυτο ειναι τοφαλος
Δεν βρήκα άλλη ράτσα με ρόζ.χα χα χα τοσα χρονια πουτσα καπου πρεπει να ξεσπασετε και σεις
ρε μαν αυτο ειναι τοφαλος
μπουλντογκ βρηκες να ποσταρεις![]()