treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα παραπάνω λόγια δημιουργούν εικόνες πολύ πιο δυσάρεστες και εμετικές ακόμα και από τις καφετί κουράδες του ξαδέρφου σου
για μενα η για τις ελλεινιδες?
τα παραπάνω λόγια δημιουργούν εικόνες πολύ πιο δυσάρεστες και εμετικές ακόμα και από τις καφετί κουράδες του ξαδέρφου σου
το βγια μενα η για τις ελλεινιδες?
κανει διαιτατο β
ρε μαν έφαγες τίποτα σήμερα![]()
το β
ρε μαν έφαγες τίποτα σήμερα![]()
και ο δεύτερος πόσους;12 ψηφους ρε μουνια?
τι δευτερος ρε μαν, δευτερος ειμαι γω.. 9 ο μαστερ, 2ος εγω, και πρωτος ορεστηςκαι ο δεύτερος πόσους;
θυμήθηκα τις χέστρες σε ένα κέντρο κατάταξης στον στρατό, ήταν γύρω στις 12, 6 μπροστά και οι άλλες 6 από πίσω, στην σειρά όλες, έμοιαζαν με πολλούς μικρούς ζωγραφικούς καμβάδεςπιτα κεμπαπ κ ενα πορτοκαλι
θελω να δω αποχρωση στο τσιρλιο παλι
με εχουν επιρεασει ολα αυτα
ισως επρεπε να γινω καλλιτεχνης της χεστρας
Δεν ψηφίζω και δεν κοιτάω την πορεία της ψηφοφορίας γι'αυτό και σε ρώτησα.τι δευτερος ρε μαν, δευτερος ειμαι γω.. 9 ο μαστερ, 2ος εγω, και πρωτος ορεστης![]()
Βozo! εχεις καει απο την μια πλευρά γύρνα και απο την άλλη.θυμήθηκα τις χέστρες σε ένα κέντρο κατάταξης στον στρατό, ήταν γύρω στις 12, 6 μπροστά και οι άλλες 6 από πίσω, στην σειρά όλες, έμοιαζαν με πολλούς μικρούς ζωγραφικούς καμβάδες
τον καλύτερο πίνακα τον είχε κάνει ένα παλικάρι με τεράστιο ταλέντο (άγνωστο ποιός, είδα μόνο το αποτέλεσμα, ενώ ο δημιουργός του είχε φύγει)
είχε πασαλείψει όλη την τούρκικη με πινέλο (ήταν εμφανείς οι πινελιές), το δε υλικό φυσικό και οργανικό χρώματος καφέ σκούρο![]()
θυμήθηκα τις χέστρες σε ένα κέντρο κατάταξης στον στρατό, ήταν γύρω στις 12, 6 μπροστά και οι άλλες 6 από πίσω, στην σειρά όλες, έμοιαζαν με πολλούς μικρούς ζωγραφικούς καμβάδες
τον καλύτερο πίνακα τον είχε κάνει ένα παλικάρι με τεράστιο ταλέντο (άγνωστο ποιός, είδα μόνο το αποτέλεσμα, ενώ ο δημιουργός του είχε φύγει)
είχε πασαλείψει όλη την τούρκικη με πινέλο (ήταν εμφανείς οι πινελιές), το δε υλικό φυσικό και οργανικό χρώματος καφέ σκούρο![]()
βαρούλης ρε μουνιάΒozo! εχεις καει απο την μια πλευρά γύρνα και απο την άλλη.
δεν κάνω πλάκα, το είδα με τα ίδια μου τα μάτιαΒozo! εχεις καει απο την μια πλευρά γύρνα και απο την άλλη.
Μπα.βαρούλης ρε μουνιά![]()
και αυτό και μερικοί ίσως να τα εκτοξεύουν με δύναμη, σκατά-όλμοικαλα πως καταφεραν κ κααχεζουν τις τουρκικες ρε?απορια το χω
να πω οτι ηταν οι κανονικες οκ
ισως ειναι αγυμναστοι κ δεν μπορουν να κρατησουν την ισομετρικη στο χεσιμο κ τους φευγουν αριστερα δεξια
re μαν 7 πλο δεν ειναι..να κάνουμε πρώτα και την δευτερη δόση του 5 πλού εμβολίου ..και θα είμαστε ετοιμοι να πάρουμε ....κωλαράκια![]()
![]()
βαρούλης ρε μουνιά![]()
δεν ξερω αν το παρατηρησες μαν αλλα ο τρυποκαρυδος εγινε τιμημενος ενω ο ταφτααρ ακομη οχι.....τυχαιο;δεν νομιζω....... ;).com ?![]()