stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Χριστουγενα και ετσι?το τσατ λεει θα το φερει ο αγιος βασιλης μαθαινω τελικα.....![]()
![]()
Χριστουγενα και ετσι?το τσατ λεει θα το φερει ο αγιος βασιλης μαθαινω τελικα.....![]()
![]()
με το παλιο ημερολογιο κιολας....Χριστουγενα και ετσι?![]()
Πρεπει σιγα σιγα να γινεσαι ποιο ρουφιανοςμε το παλιο ημερολογιο κιολας....![]()
![]()
Για να μπορεις να λιαζεις την κολτρυπιδα σου ποιο ευκολα...
στη νασα φαινονται τον παιζουνε αντι να κανουν δουλεια,αλλα νεα τεχνολογια δεν θελαμε καλα να παθουμεμε το παλιο ημερολογιο κιολας....![]()
![]()
στη νασα φαινονται τον παιζουνε αντι να κανουν δουλεια,αλλα νεα τεχνολογια δεν θελαμε καλα να παθουμε![]()
http://[URL unfurl="true"]www.wired.com/images/article/full/2008/01/nasa_mars_earth_500px.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]και το σπιτι μου καπως ετσι ειναι σαν βομβαρδισμενο τοπιο :2funny:
Θα φερει μονο ευχεs.........καπωs πρεπει κι αυτοs να περιορισει τα δωρατο τσατ λεει θα το φερει ο αγιος βασιλης μαθαινω τελικα.....![]()
![]()
Θα φερει μονο ευχεs.........καπωs πρεπει κι αυτοs να περιορισει τα δωρα
διμετρο δονητη ζητησες;...[size=2pt]γίνεται να μου φέρει το 2μετρο που λέγαμε πριν?[/size]
[size=2pt]Επειδη δεν χωραει στο σακο του, θα παμε εκει να το παραλαβουμε[/size][size=2pt]γίνεται να μου φέρει το 2μετρο που λέγαμε πριν?[/size]
ο λιλας δεν ειναι αηβασιλας να ξερεις παντως.....κατινα![]()
[size=2pt]Επειδη δεν χωραει στο σακο του, θα παμε εκει να το παραλαβουμε[/size]
ο λιλας δεν ειναι αηβασιλας να ξερεις παντως.....![]()
![]()
[size=2pt]Μηχανακι????Εχει αλλαξει το κλιμα τωρα...Θα μαs βαλει φυσουνα και θα μπουμε στα ζεστα[size=2pt]θα 'ρθω να σε παρω με το μηχανακι, βαλε ζακετα, θα κανει κρυο εκει[/size]
[size=2pt]Μηχανακι????Εχει αλλαξει το κλιμα τωρα...Θα μαs βαλει φυσουνα και θα μπουμε στα ζεστα[/size]
Δεν ειν κακοοοο !!!!!!!!! Ταιριαζει , κανει ριμα...Λιλαs Αη-Βασιλαsο λιλας δεν ειναι αηβασιλας να ξερεις παντως.....![]()
![]()
Δεν ειν κακοοοο !!!!!!!!! Ταιριαζει , κανει ριμα...Λιλαs Αη-Βασιλαs
Αν βαλει μαλιστα και την στολη.........μηπωs να το δουμε πιο εμπορικα??![]()
![]()
![]()