gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ο τελικος ΟΑΚΑ θα γινει;Ρε γουλφ αφου εχει δρομο ακομα ,ακομα ειμαστε στους ομιλους,![]()
ο τελικος ΟΑΚΑ θα γινει;Ρε γουλφ αφου εχει δρομο ακομα ,ακομα ειμαστε στους ομιλους,![]()
κι αυτοι κλωνοι μου ηταν....αιωνια η μνηηηηημη.......Νώντας,Παιχτουρας,Ο κλωνος του παπαζολη,Παπαγιωργος,Περσονας,Το φορουμ ειναι νεκρο χωρης τους βετερανους μαλακες
Εμεινε ο γλου και οι κλώνοι του....![]()
![]()
λευκο πυργο για να χοροπηδαω
![]()
![]()
![]()
στα ενδιαμεσα να πιανεις και την απαυτη του γουλφακη με το τατου.....![]()
θα κανει τατου γινε αρης να πουσταρεις μαθαινω.....Κλωνε μου... κουλ![]()
Καντε μια εκτιμιση για τελικο...... Και μην ξεχνατε στους 8 εχουμε νοκ-αουτ....
γιατι εισαι μαλακας....αφου στο σαιτ κανω κουμαντο εγω.....με τους κλωνους μου....Γιατη κατι μου λεει οτι θα ειναι εριναλ-πλεζουρας και οτι ο περσονας θα τον εχει πιει αρκετα νωρις?![]()
![]()
Γιατη κατι μου λεει οτι θα ειναι εριναλ-πλεζουρας και οτι ο περσονας θα τον εχει πιει αρκετα νωρις?![]()
![]()
Σου ξαναλεω ,προσεχε το καλσον,εχω κλωνους που δεν τους ειχες ποτεγιατι εισαι μαλακας....αφου στο σαιτ κανω κουμαντο εγω.....με τους κλωνους μου....![]()
Ρε γουλφ αφου εχει δρομο ακομα ,ακομα ειμαστε στους ομιλους,![]()
![]()
![]()
![]()
στα ενδιαμεσα να πιανεις και την απαυτη του γουλφακη με το τατου.....![]()
Για να μπορεις να λιαζεις την κολτρυπιδα σου ποιο ευκολα...τοτε γιατι ρε ξεκολλε του κωλοτριβοσουν να σε περασει?
καλα θα μονομαχησουμε λοιπον.....Σου ξαναλεω ,προσεχε το καλσον,εχω κλωνους που δεν τους ειχες ποτε![]()
![]()
![]()