Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αξιζει κατι τετοιο στις μουναρες δικε μου![]()
εδώ οι περισσότεροι διστάζουν να προσεγγίσουν μοναχικά μπαζάκια, πλάκα κάνουμε?Μα είναι τόσο πολύ εμφανίσιμη, που όλοι διστάζουν να την προσεγγίσουν φοβούμενοι την απόρριψη .
ελπιζω να ναι το πιο πιθανο σεναριοΜα είναι τόσο πολύ εμφανίσιμη, που όλοι διστάζουν να την προσεγγίσουν φοβούμενοι την απόρριψη .
γιατι δεν απαντας στα sms το παιζεις ιστορια ?
Και η μουνιτσα ειναι μουναρα.το ξέρω μαν το ξέρω
πήγαινε στο ότι όλες πουλάτε φούμαρα και όποιος τσιμπήσει ενώ το ρυθμάκι είναι μουνάρα το ξέρει και το ξέρουμε δεν χρειάζεται να διαφημίζει ότι είναι ξεκωλιάρα, που είναι αλλά δεν έχει σημασία αφού είναι και μουνάρα
αν τον καιω εγω δεν με νοιαζει.αν εχουν καμμενο εγκεφαλο κ ειναι γιδια ναι
Και η μουνιτσα ειναι μουναρα.
Τουλαχιστον στα ματια του bblover.
αν τον καιω εγω δεν με νοιαζει.
εδώ οι περισσότεροι διστάζουν να προσεγγίσουν μοναχικά μπαζάκια, πλάκα κάνουμε?![]()
θες συστατικες?κανεις τετοιες προστυχιες?
ναι αλλα εχουν αυτογνωσια.Δεν φέρω ευθύνη που είστε κοτούλες.(Με αυγό).
θες συστατικες?
ασχολούμαι με κωλαράκια τώρανες , αν το γυρίσω θα σου πώλουτσακο αν δεν εχεις πολυ δουλεια μπορεις να κανεις μια γραφικη απεικονιση της ψωλης μου ? :-*
καλα τοτενες θα περιμενω αλλα μεχρι αυριο να το χουμε κλεισει ε.ασχολούμαι με κωλαράκια τώρανες , αν το γυρίσω θα σου πώ![]()
![]()
γ' πληθυντικό χρησιμοποίησα όχι α' γαμώ τους καταρράκτεςΔεν φέρω ευθύνη που είστε κοτούλες.(Με αυγό).
Μιλας για το site η γενικα;εδώ οι περισσότεροι διστάζουν να προσεγγίσουν μοναχικά μπαζάκια, πλάκα κάνουμε?![]()
Μιλας για το site η γενικα;
μιλάω για το μάτριξΜιλας για το site η γενικα;