mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μπάαα... Απλώς του διεύρυνε την μέγιστη διατομή της κωλήθρας του κατά 10 πόντους.
ασαλιωτα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
να λεγονται αυτα...να ακουγονται...
Μπάαα... Απλώς του διεύρυνε την μέγιστη διατομή της κωλήθρας του κατά 10 πόντους.
Είναι,είναι!!!μόνο για το ρυθμάκι πιστεύω ότι είναι μουνάρα όλες οι υπόλοιπες πουλάτε φούμαρα και όποιος τσιμπήσει ;) ;)
μόνο για το ρυθμάκι πιστεύω ότι είναι μουνάρα όλες οι υπόλοιπες πουλάτε φούμαρα και όποιος τσιμπήσει ;) ;)
Nαι ρε γαμωτο αλλα θα σου χτυπαει τα χειλικα...δεν έχω μανθα καιροφυλακτώ για κανένα ορθογραφικό πάλι
![]()
Nαι ρε γαμωτο αλλα θα σου χτυπαει τα χειλικα...
το ξέρω μαν το ξέρωΕίναι,είναι!!!
Οι άλλες για τον πέον....
πήγαινε στο ότι όλες πουλάτε φούμαρα και όποιος τσιμπήσει ενώ το ρυθμάκι είναι μουνάρα το ξέρει και το ξέρουμε δεν χρειάζεται να διαφημίζει ότι είναι ξεκωλιάρα, που είναι αλλά δεν έχει σημασία αφού είναι και μουνάραπαρντον...εγω μονο στο ξεκωλιαρα απαντησα...δεν ειπα κατι για μουναρα...εκτος αν κανουν πουλακια τα ματια μου και δεν διαβασα σωστα το προηγουμενο σου ποστ![]()
το ξέρω μαν το ξέρω
πήγαινε στο ότι όλες πουλάτε φούμαρα και όποιος τσιμπήσει ενώ το ρυθμάκι είναι μουνάρα το ξέρει και το ξέρουμε δεν χρειάζεται να διαφημίζει ότι είναι ξεκωλιάρα, που είναι αλλά δεν έχει σημασία αφού είναι και μουνάρα
βένι βίντι βίκι:-* :-* (το εκανα πριν 2-3 σελιδες)
βένι βίντι βίκι![]()
ναι σταμάτα θα τσούζει ο κώλος σου μετάεχεις χασει τα λογια σου ε? θα δειξω κατανοηση...για λιγο...
ναι σταμάτα θα τσούζει ο κώλος σου μετά![]()
βένι βίντι βίκι![]()
κριμα να ναι τοσο μουνος το κοριτσι και να την βγαζει μοναχουλα on the beach surfing bou παντως.το ξέρω μαν το ξέρω
πήγαινε στο ότι όλες πουλάτε φούμαρα και όποιος τσιμπήσει ενώ το ρυθμάκι είναι μουνάρα το ξέρει και το ξέρουμε δεν χρειάζεται να διαφημίζει ότι είναι ξεκωλιάρα, που είναι αλλά δεν έχει σημασία αφού είναι και μουνάρα
κριμα να ναι τοσο μουνος το κοριτσι και να την βγαζει μοναχουλα on the beach surfing bou παντως.
αξιζει κατι τετοιο στις μουναρες δικε μουo καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει
κριμα να ναι τοσο μουνος το κοριτσι και να την βγαζει μοναχουλα on the beach surfing bou παντως.