erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μην μου μιλας εμενα ετσι οκ;
μην μου μιλας εμενα ετσι οκ;
σιγουρα αφου θα σου σκισει τα κωλοβαρδουλαΕμενα θα με συμπαθησει περισσοτερο απο σενα....
μαν το Σάββατο μετά από πολύ καιρό έφερα σπίτι μια κολ αλλά ήταν πολύ σαπακιασμένη νομίζω είμαι σε θέση πλέον να δηλώσω ότι τέλος για μένα ο κλάδοςεπειδη δε σε γαμαω εχεις σκυλιασει μωρη
οπως θελω θα τον αναφερω πηγε στα πατρια εδαφη να γνωρισει στους δικους του τη κελυ
σιγουρα αφου θα σου σκισει τα κωλοβαρδουλα
μαν το Σάββατο μετά από πολύ καιρό έφερα σπίτι μια κολ αλλά ήταν πολύ σαπακιασμένη νομίζω είμαι σε θέση πλέον να δηλώσω ότι τέλος για μένα ο κλάδος
και γω μαν τελειωσα πλεον το χρημα το ριχνω καπου που εχει αξιαμαν το Σάββατο μετά από πολύ καιρό έφερα σπίτι μια κολ αλλά ήταν πολύ σαπακιασμένη νομίζω είμαι σε θέση πλέον να δηλώσω ότι τέλος για μένα ο κλάδος
εγω θα σου σκισω τα μουνοβαρδουλαΚωλοβαρδουλα η κωλοφαρδουλα?????
Αφου εσυ εισαι ανικανος ρε....
βαλε τα βυζα της ρυθμ αν δε τα εχεις τα εχω εγω να στα στειλωδε ξερω τι αβαταρ να βαλω
Εισαι απλως γκαντεμης η δεν ξερεις να επιλεγεις????
όχι ήξερα τι θα έρθει εκεί είναι το περίεργοΕισαι απλως γκαντεμης η δεν ξερεις να επιλεγεις????
και γω μαν τελειωσα πλεον το χρημα το ριχνω καπου που εχει αξια
στο θηριο μου εγω θα σου σκισω τα μουνοβαρδουλα βαλε τα βυζα της ρυθμ αν δε τα εχεις τα εχω εγω να στα στειλω
σε ξαναπήρανε?μπινγκο
βασικα ουτε το παιζω δε θελω να δωσο κακο παραδειγμα στο παιδιΓι αυτο δε γαμας αλλο????Τον παιζεις για τα βυζακια μου?????
όχι ήξερα τι θα έρθει εκεί είναι το περίεργο
μάλλον ήθελα να δικαιώσω την αποχή και να διασφαλίσω την αποχώρηση
βασικα ουτε το παιζω δε θελω να δωσο κακο παραδειγμα στο παιδι
βλεπεις ειναι και ματακιας δε με αφηνει σε ησυχια ποτε
και γω μαν τελειωσα πλεον το χρημα το ριχνω καπου που εχει αξια
στο θηριο μου εγω θα σου σκισω τα μουνοβαρδουλα βαλε τα βυζα της ρυθμ αν δε τα εχεις τα εχω εγω να στα στειλω
τα εχω , αλλα ειναι λιγο σκοτεινα ... στειλε
Χαλβα....
ρε μαλακα το σκυλι ειναι κοκακιας απο την ωρα που θα γυρισω ειναι μες την ορεξη συνεχειαΚαλα μη μου λες εμενα για ματακια....Ο δικος μου να δεις ματι...Κι αμα πας τουαλετα και κλεισεις πορτα νιαουριζει απ'εξω και θελει να μπει....
Να σου στειλω εγω τον μπαρουλη????