The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.815
- Πόντοι
- 25.467
Πολλα ξερεις εσυ....
Χρόνια στα "Blended" ;)
Πολλα ξερεις εσυ....
φαε και κανενα σαραγλι μαν......ή κανενα μπακλαβα.....παει με το χορτο......
Πολλα ξερεις εσυ....
λες και δε ξερουμε τι κουβαλαει με την πλατφορμα κατω απ τα αχυρα και τα τριφυλιαφαε και κανενα σαραγλι μαν......ή κανενα μπακλαβα.....παει με το χορτο......
άντε ρε με τίποτα όμωςκαλησπερα!
ειπε ο διομηδης κυματα και θυμηθηκα αυτο:
ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ & ΕΝΤΟΜΩΝ
Στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ανάμεσα στους τοίχους όπου κατοικούν τα έντομα. Δεν τα σκοτώνει, αλλά τους κάνει τη ζωή δύσκολη και τα διώχνει.
www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=8696&ct=80&la=1]http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=8696&ct=80&la=1[/url]
δοκιμασμενο στο εξοχικο απ τη μαμα - πηρε το οκ !!
τα χημικα της απολυμανσης δεν ειναι ακινδυνα και προκαλουν αλλεργιες μακροχρονια (και στα κατοικιδια)
ρε μαν είναι πιο ακριβές οι πυρηνικές άσε που οι μαλακισμένες θα επιζήσουνΚοσμά μπορώ να σου δώσω την τέλεια λύση για να σωθείς απο τις κατσαρίδες.
50,00€
θες;
Λέγε θες;
Για τρεξιμο πηγα ειμαι αθλητικος τυπος εγω
οσο για χορτα ουτε τρωω ουτε καπνιζω
ρυθμάκι έχεις καμιά καλή συνταγή για τσιζκέικΧαζος τυπος εισαι οχι αθλητικος....
Μονο χαλβαδες τρως....
Χαζος τυπος εισαι οχι αθλητικος....
Μονο χαλβαδες τρως....
ρυθμάκι έχεις καμιά καλή συνταγή για τσιζκέικ
ρε μαν είναι πιο ακριβές οι πυρηνικές άσε που οι μαλακισμένες θα επιζήσουν
sa και μενα κανειςΧαζος τυπος εισαι οχι αθλητικος....
Μονο χαλβαδες τρως....
ελα μωρη βεφαρυθμάκι έχεις καμιά καλή συνταγή για τσιζκέικ
ρυθμάκι έχεις καμιά καλή συνταγή για τσιζκέικ
τι κανει ο μπεμπης, εχει σκασει πιστευω >sa και μενα κανεις ελα μωρη βεφα
ψωλιτσα εδω εισαι;Γι'αυτο και γω πινω μπυριτσα τωρα....Για να γινω πιο γοητευτικη....
ρωτα την για ηχους ροχαλητων , ποιο πολλα θα ξερει
θειο ποτε θα βγουμε βολτα να φερω το θηριοΚοσμά μπορώ να σου δώσω την τέλεια λύση για να σωθείς απο τις κατσαρίδες.
50,00€
θες;
Λέγε θες;
αντέχεται το ροχαλητό της μαν για πεςρωτα την για ηχους ροχαλητων , ποιο πολλα θα ξερει
βασικά ψιλοδιστάζω με τα δολώματα στο μυαλό μου σκέφτομαι ότι είναι σαν να τις καλείς να έρθουν να φάνε, ψοφάνε μεν αλλά προηγουμένως τις έχεις φέρει μέσα ίσως δηλ. χωρίς το δόλωμα να μην έμπαιναν ή να βόλταραν και να έφευγαν είμαι λάθος?Εμενα μου κανει δουλεια κι αυτο εδω
Δοκιμασε το....
ποιος ρε μαλακα αυτοςτι κανει ο μπεμπης, εχει σκασει πιστευω >
μαν εσύ έφτιαχνες κάτι σοκολατένια κάποτεsa και μενα κανεις ελα μωρη βεφα
αντέχεται το ροχαλητό της μαν για πες
βασικά ψιλοδιστάζω με τα δολώματα στο μυαλό μου σκέφτομαι ότι είναι σαν να τις καλείς να έρθουν να φάνε, ψοφάνε μεν αλλά προηγουμένως τις έχεις φέρει μέσα ίσως δηλ. χωρίς το δόλωμα να μην έμπαιναν ή να βόλταραν και να έφευγαν είμαι λάθος?