lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μας γαμησε ο καλλιντενης τελικα
μας γαμησε ο καλλιντενης τελικα
πιτζαμουλη...νωντας ,εσυ, και ειδικα μεμοσαν εχετε καψει βιδες.. επειγοντως ιατρικη παρακολουθηση πριν χειροτερεψετε..
![]()
το νου σου στο φαϊ, χοντρεπως ειναι το φαι εκει περα![]()
το νου σου στο φαϊ, χοντρε![]()
οπου εχει τα καλυτερα μουνιασε ποια χωρα θες να μεταναστευσουμε?
νωντας ,εσυ, και ειδικα μεμοσαν εχετε καψει βιδες.. επειγοντως ιατρικη παρακολουθηση πριν χειροτερεψετε..
![]()
ειμαι κατα του γαμου μαν...εσυ σε 2-3 χρονια θα εχεις παντρευτει ελλεινιδα.θυμησου την ωρα κ την στιγμη που στο λεω
οπου εχει τα καλυτερα μουνια
ειμαι κατα του γαμου μαν...![]()
οχι γενικα δεν μαρεσει οταν καποιος χτυπαει εναν πολυ ποιο αδυναμο, και συγκεκριμενα γυναικα ( που λεει ο λογος)σου αρεσαν τα κροσσε του κασσιδιαρη?δεν παιζει πολυ ανοιχτα σαν τον ντος αντος?
οχι γενικα δεν μαρεσει οταν καποιος χτυπαει εναν πολυ ποιο αδυναμο, και συγκεκριμενα γυναικα ( που λεει ο λογος)![]()
δε λεω εσενα ρε βλημαοχι γενικα δεν μαρεσει οταν καποιος χτυπαει εναν πολυ ποιο αδυναμο, και συγκεκριμενα γυναικα ( που λεει ο λογος)![]()
σου αρεσαν τα κροσσε του κασσιδιαρη?δεν παιζει πολυ ανοιχτα σαν τον ντος αντος?
ξερεις και τον μπας ρουτεν μωρη λουμπια θα θελες να ναι ο γαμιας σου?μπας ρουτεν μου θυμισε πιο πολυ
ξερεις και τον μπας ρουτεν μωρη λουμπια θα θελες να ναι ο γαμιας σου?
Πορεια καγκουρων;μην παιζεις με εμας τσουτσουνακια γιατι κανουμε μηχανοκινητες πορειες με παπια κ εξ τι οπως οι χρυσαυγιτες
καμια γκομενα εχεις η μονο τανες παλι?μην παιζεις με εμας τσουτσουνακια γιατι κανουμε μηχανοκινητες πορειες με παπια κ εξ τι οπως οι χρυσαυγιτες