lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δε βαζεις μυαλο γατακιΤελευταια ειναι η κωλαθρα σου.....![]()
δε βαζεις μυαλο γατακιΤελευταια ειναι η κωλαθρα σου.....![]()
σκασε ρεταλιΤελευταια ειναι η κωλαθρα σου.....![]()
Σουφλί μαν, πολύ κουνούπι είχα πάθει πλάκα, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε κοριούς και ψύλλους πίστεψέ μεεσυ που ειχες κανει?
χαχαχαΣουφλί μαν, πολύ κουνούπι είχα πάθει πλάκα, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε κοριούς και ψύλλους πίστεψέ με![]()
αμα γαμας ελλεηνιδες αυτα παθαινεις....Σουφλί μαν, πολύ κουνούπι είχα πάθει πλάκα, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε κοριούς και ψύλλους πίστεψέ με![]()
στο ίδιο στρατόπεδο υπήρχε και λόχος ΔΒχαχαχα
640? ;)
με την αυλη ;) ο πιο καβατζωμενος λοχοςστο ίδιο στρατόπεδο υπήρχε και λόχος ΔΒ![]()
ισχύειμε την αυλη ;) ο πιο καβατζωμενος λοχος![]()
δε βαζεις μυαλο γατακι![]()
σκασε ρεταλι![]()
Ησουν γιωτας και σε πηγαινε αιμα;ισχύειαλλά τουλάχιστον με τον ταξίαρχο που υπήρχε τότε στο στρατόπεδο μας πήγαινε αίμα
![]()
όχι ρε μαν ο τύπος δεν γούσταρε το όπλο, πήγαινε τρένο τον δίκα και αυτός εμάςΗσουν γιωτας και σε πηγαινε αιμα;
Κανενας σεβασμος πια;
εσυ μαλακιστηρι που εκανες?Ησουν γιωτας και σε πηγαινε αιμα;
Κανενας σεβασμος πια;
δεν παω στρατο εγω... θυμησου ουτε και η προτοψαλτη πηγεεσυ μαλακιστηρι που εκανες?
η λιανα ειχε παει ομωςδεν παω στρατο εγω... θυμησου ουτε και η προτοψαλτη πηγε![]()
δεν παω στρατο εγω... θυμησου ουτε και η προτοψαλτη πηγε![]()
πως ειναι το φαι εκει περα
νωντας ,εσυ, και ειδικα μεμοσαν εχετε καψει βιδες.. επειγοντως ιατρικη παρακολουθηση πριν χειροτερεψετε..μας γαμησε ο καλλιντενης τελικα