Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μα αυτα εξαπλωνονται :(
ειχε πιασει το ρυγχοσπερμα μετα τα χρυσανθεμα και τωρα κατι μικροσκοπικα τριανταφυλλα νανοι που εχω  :'(
θα βαλω και οινοπνευμα αυριο

Οι τριανταφυλλιες μου ειχαν τα παντα....Ωιδιο μελιγκρες μυγακια οτι θες.....Ψεκαζα με σαπουνονερο, τις ειχα και στο δυτικο μπαλκονι που χτυπαει μεσημερι και μετα ηλιος η μια ειναι καπως καλα και εχει και 5-6 τριανταφυλλακια και μερικα εντομα...Απο ωιδιο καθαρισε...Η αλλη ηταν χαλια και την κλαδεψα τελειως γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι....

Χρυσανθεμα απο τα τρια που εχω το ενα εχει πολυ πραμα και το εβγαλα κι αυτο στο δυτικο μπαλκονι (ειναι κατι σαν ιατρειο το δυτικο μπαλκονι, φερνω τα αρρωστα φυτα)...Μαλλον για κλαδεμα το κοβω...Τα αλλα ειναι πιο καλα...

Σημερα ειδα 4 μπουμπουκια του ιβισκου να χουν μελιγκρα μαλλον....Αυριο θα ψεκασω και βλεπουμε....

Με το οινοπνευμα μην το παρακανεις, λιγο βαλε...Ψαξε και στο νετ λιγο για σιγουρια....

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βαζεις λιγο αλατι σε νερο και ενα κομματι κανελα τα βραζεις μαζι και μετα τα ψεκαζεις. Το εχω δοκιμασει.

Η κανελα χθες που το ψαχνα, για μυκητες λεει ειναι οχι για εντομα αλλα δεν χανω σε τπτ να το δοκιμασω....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι τριανταφυλλιες μου ειχαν τα παντα....Ωιδιο μελιγκρες μυγακια οτι θες.....Ψεκαζα με σαπουνονερο, τις ειχα και στο δυτικο μπαλκονι που χτυπαει μεσημερι και μετα ηλιος η μια ειναι καπως καλα και εχει και 5-6 τριανταφυλλακια και μερικα εντομα...Απο ωιδιο καθαρισε...Η αλλη ηταν χαλια και την κλαδεψα τελειως γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι....

Χρυσανθεμα απο τα τρια που εχω το ενα εχει πολυ πραμα και το εβγαλα κι αυτο στο δυτικο μπαλκονι (ειναι κατι σαν ιατρειο το δυτικο μπαλκονι, φερνω τα αρρωστα φυτα)...Μαλλον για κλαδεμα το κοβω...Τα αλλα ειναι πιο καλα...

Σημερα ειδα 4 μπουμπουκια του ιβισκου να χουν μελιγκρα μαλλον....Αυριο θα ψεκασω και βλεπουμε....

Με το οινοπνευμα μην το παρακανεις, λιγο βαλε...Ψαξε και στο νετ λιγο για σιγουρια....

και τους μιλαω...και τους τραγουδαω...και τα χαϊδευω...και λιπασματακι τους βαζω...και αυτα μου το ξεπληρωνουν ετσι???? :tickedoff:
θα τα δοκιμασω ολα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και τους μιλαω...και τους τραγουδαω...και τα χαϊδευω...και λιπασματακι τους βαζω...και αυτα μου το ξεπληρωνουν ετσι???? :tickedoff:
θα τα δοκιμασω ολα...

Μια φορ αμου την εδωσε και ψεκασα με εντομοκτονο παντως......    :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μια φορ αμου την εδωσε και ψεκασα με εντομοκτονο παντως......     :2funny: :2funny: :2funny:

κακουργα....επεζησαν? :P
το στοιχημα που εχω αυτη τη στιγμη ειναι ποσο θα μου ζησει μια γαρδενια που απεκτησα σχετικα προσφατα...αμα τη βγαλει ολη τη χρονια θα νιωσω τρομερη περηφανια :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κακουργα....επεζησαν? :P
το στοιχημα που εχω αυτη τη στιγμη ειναι ποσο θα μου ζησει μια γαρδενια που απεκτησα σχετικα προσφατα...αμα τη βγαλει ολη τη χρονια θα νιωσω τρομερη περηφανια :2funny:

Σε δυο ωρες τα ποτισα και τα ξεπλυνα μωρε...Και ναι επεζησαν και καθαρισαν κιολας.....Ειχα αγανακτισει γιατι τα ψειροειδη προσελκυαν μυρμηγκια και γινοταν χαμος.....

Καλα και γω με τη γαρδενια τα εβαλα....Για τη μανα μου την πηρα πριν 3 χρονια και την φροντιζω εγω....    >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε δυο ωρες τα ποτισα και τα ξεπλυνα μωρε...Και ναι επεζησαν και καθαρισαν κιολας.....Ειχα αγανακτισει γιατι τα ψειροειδη προσελκυαν μυρμηγκια και γινοταν χαμος.....

Καλα και γω με τη γαρδενια τα εβαλα....Για τη μανα μου την πηρα πριν 3 χρονια και την φροντιζω εγω....    >:(

πολυ ευθυνη η γαρδενια...3 μερες ελειψα και γυρισα και ειχε σχεδον αυτοκτονησει...στο τσακ την εσωσα...μυριζει τοσο ομορφα ομως η βρωμιαρα...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36
καλη συνεχεια αλανια

νυχτες  :zfuck:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πολυ ευθυνη η γαρδενια...3 μερες ελειψα και γυρισα και ειχε σχεδον αυτοκτονησει...στο τσακ την εσωσα...μυριζει τοσο ομορφα ομως η βρωμιαρα...

Εμεις (εγω και η μαμα) την ειχαμε ψιλοπαρατημενη περσυ και το χειμωνα κι εχει κανα μηνα που ειπα να την προσεξω λιγο...Ειναι κακομοιριασμενη βεβαια αλλα τωρα ετοιμαζει να ανθισει το δευτερο μπουμπουκι της.....      :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom