Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αμα ειχες διπλα σου τον κασιδιαρη δεν θα το ελεγες αυτο.
Γιατι να εχουμε διπλα μας τον Κασιδιαρη????Φταιμε σε κατι????
Αμα ειχες διπλα σου τον κασιδιαρη δεν θα το ελεγες αυτο.
ειπαμε δεν τον ψαχνωωωωωωωωωωωωωθα του μεταφερω οτι τον ψαχνεις![]()
Γιατι να εχουμε διπλα μας τον Κασιδιαρη????Φταιμε σε κατι????
ειπαμε δεν τον ψαχνωωωωωωωωωωωωω
ημισκούμπρια είναι σκατά![]()
![]()
Ελα τωρα γουσταρες οταν τον ειδες να ριχνει μπουκετα.τετοιο κελεπουρι μην τυχον και το χασουμε...ουγκ![]()
γιατι ρε...μπορεις να κανεις πολλες ενδιαφερουσες συζητησεις μαζι του...κοτζαμ γεωπονικη τελειωσε ο ανθρωπος...ειναι ο μορφωμενος του κομματος...
του κανω μουτρακια.σε ψαχνει αυτος ομως ;)
Ελα τωρα γουσταρες οταν τον ειδες να ριχνει μπουκετα.
Θα τον ονειρευτεις και οταν πας για υπνο. ;)
Ρε πλακα πλακα ασχολουμαι και με τα φυτα θα ειχα κατι να συζητησω μαζι του.....Σημερα πχ επιασαν τα μπουμπουκια του ιβισκου μελιγκρα μαλλον...θα μπορουσε να μου πει τι να κανω.....
του κανω μουτρακια.
θα ξυπνησω μουσκεμα ειμαι σιγουρη...
χημικος τροφιμων τελειωσε στη γεωπονικη
μπορειτε να μιλησετε για τα προϊοντα του λιντλ και τα Ε που περιεχουν...
ρε με τα μυγακια-που-μενουν-ακινητα-σαν-νεκρα στα φυτα τι κανεις? τα ψεκασα με πρασινο σαπουνι αλλα παραμενουν αμετακινητα![]()
Δεν ψωνιζω απο τα λιντλ...Μονο κανα λουλουδι....
Ψεκαζω με σαπουνονερο και γω κι ελπιζω νακανει κατι αλλα σκατουλες...Νομιζω θελει και λιγο οινοπνευμα ασπρο μεσα.....Καμια φορα κοβω τα κλαδια με τα ζωυφια και τα πεταω.....
Βαζεις λιγο αλατι σε νερο και ενα κομματι κανελα τα βραζεις μαζι και μετα τα ψεκαζεις. Το εχω δοκιμασει.Δεν ψωνιζω απο τα λιντλ...Μονο κανα λουλουδι....
Ψεκαζω με σαπουνονερο και γω κι ελπιζω νακανει κατι αλλα σκατουλες...Νομιζω θελει και λιγο οινοπνευμα ασπρο μεσα.....Καμια φορα κοβω τα κλαδια με τα ζωυφια και τα πεταω.....
:o :o κλαιιωωω ρε
Βαζεις λιγο αλατι σε νερο και ενα κομματι κανελα τα βραζεις μαζι και μετα τα ψεκαζεις. Το εχω δοκιμασει.
το πιες ε?Βαζεις λιγο αλατι σε νερο και ενα κομματι κανελα τα βραζεις μαζι και μετα τα ψεκαζεις. Το εχω δοκιμασει.