Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αν και με απογοήτευσε κάπως λέω να τον ξανατιμήσω με την ψήφο μουκατι ηξερε ο κοσμας που τον ψηφισε τελικα![]()
Ο κοσμος τοτε ομως δεν τους ηξερε απλα τους ειχε ακουστα.μπα δε νομίζω, είτε μας αρέσει είτε όχι η δύναμή τους πηγάζει απευθείας από τον λαό δίχως να παρεμβάλλονται μεσάζοντες (στήριξη και προβολή από ΜΜΕ, πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, πλάτες μεγαλοεπιχειρηματιών κτλ)
οπότε μάλλον θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο όπως και πριν, αποφεύγοντας φυσικά να υποπέσουν σε ενέργειες τύπου κασίδα
Διαβασε το μυνημα λιγο καλλιτερα.Τι δεν καταλαβαινεις???
Ευτυχως παντως που δεν ηταν ο πολυαγαπημενος μου γιατι θα την ειχε κανει ενα με το δαπεδο τη λιανα
![]()
![]()
Διαβασε το μυνημα λιγο καλλιτερα.![]()
κάπου είχα βρει μια μελέτη στο ίντερνετ που τεκμηρίωνε γιατί το "καλλίτερα" είναι μαγκιά-κλανιά ενώ το "καλύτερα" σωστότεροΟ κοσμος τοτε ομως δεν τους ηξερε απλα τους ειχε ακουστα.
Αλλαξε αυτο τωρα. Απο την πρωτη μερα ακουγα ατομα να λενε "τι ψηφισα" τωρα πια αρκετοι ξερουν.
Διαβασε το μυνημα λιγο καλλιτερα.![]()
Μωρη....Λαγουδιαρα και συ????![]()
Τον πολιτικο σχολιασμο δεν τον ειδες;κάπου είχα βρει μια μελέτη στο ίντερνετ που τεκμηρίωνε γιατί το "καλλίτερα" είναι μαγκιά-κλανιά ενώ το "καλύτερα" σωστότερο![]()
κάπου είχα βρει μια μελέτη στο ίντερνετ που τεκμηρίωνε γιατί το "καλλίτερα" είναι μαγκιά-κλανιά ενώ το "καλύτερα" σωστότερο![]()
πως πατε απο καυλες?
σε κάνεις να νιώθεις ξεχωριστός μαν?Τον πολιτικο σχολιασμο δεν τον ειδες;
Ισως να εχεις δικιο εγω το προτιμω ομως.
ναι από εκεί βγαίνει αλλά ο τύπος με είχε πείσει ότι ήταν λάθος η λογική δεν θυμάμαι όμως ήταν ολόκληρο κατεβατόδεν ξερω αν πρεπει να εχει την ιδια ερμηνεια γιατι το καλλιτερος λογικα βγαινει απο το καλλιστος που ειναι υπερθετικος...
σε κάνεις να νιώθεις ξεχωριστός μαν?
ναι από εκεί βγαίνει αλλά ο τύπος με είχε πείσει ότι ήταν λάθος η λογική δεν θυμάμαι όμως ήταν ολόκληρο κατεβατό![]()
σιγα μη σβησειφυσαμε δοξα τω θεω![]()
Εχεις δικιο.λογικο μου μοιαζει...το καλυτερος ειναι συγκρητικου βαθμου ενω το καλλιστος ειναι υπερθετικου...αρα οταν γραφεις το καλλιτερος με αυτον τον τροπο υποθετω ειναι λαθος η ριζα...δεν ξερω και γω εικασιες κανω![]()
ετσι με τη δρωτσιλααααααΜας επιασε το καλοκαιρι και παρα το χαος γυρω μας αυτες το χαβα τους.....![]()