Υπηρχε θεματικη ενοτητα οικονομια εκεινην την στιγμη;αα για το αν ειναι η χα εγκληματικη οργανωση κουβεντιαζαν???
Οταν καποιες οργανωσεις- κομματα λειτουργουν αντιδημοκρατικα και χτυπανε κοσμο, δεν ειναι πολιτικη συζητηση;
Υπηρχε θεματικη ενοτητα οικονομια εκεινην την στιγμη;αα για το αν ειναι η χα εγκληματικη οργανωση κουβεντιαζαν???
οποτε οτι δικιο ειχε η κανελλη το χασε
μονη κερδισμενη(και λουσμενη) η δουρου
διαφωνώ, για μένα αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και καλώς ή κακώς τις σημαντικότερες αποκαλύψεις και αλήθειες μόνο η ΧΑ μπορεί να εκφράσει δίχως φόβο και πάθος γιατί έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν ξεπουληθεί όπως οι υπόλοιποι σε μπόμπολες και λαμπράκηδες (όχι ακόμα τουλάχιστον)κοσμα...σε καποια πραγματα που λεει η χα συμφωνω....στο οτι αναφερθηκε στο μπομπολα και μεσα στο μεγκα μαλιστα για μενα ηταν κατι που μου κινησε το ενδιαφερον (θεωρητικα)...υπαρχει ομως μια χαωδης διαφορα αναμεσα στο τι λες και στο πώς το υπερασπιζεσαι...χα και λαος σε καποια πραγματα εχουν τις ιδιες θεσεις...πώς τις εκφραζει ο ενας και πώς τις εκφραζει ο αλλος...αυτη η διαφορα ειναι που εδωσε και ψηφους στη χα...το παν ειναι στον τροπο...ισως περισσοτερο και απο τις ιδιες τις θεσεις...εαν σκεφτεις οτι ψηφιζονται οι ιδιοι και οι ιδιοι τοσα χρονια επειδη ακριβως ειχαν τον τροπο...απλα η αγορα εκανε στροφη ως προς τα προϊοντα που την καλυπτουν
εγώ τα σεντόνια μου τα πλένω με αριέλδιαφωνώ, για μένα αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και καλώς ή κακώς τις σημαντικότερες αποκαλύψεις και αλήθειες μόνο η ΧΑ μπορεί να εκφράσει δίχως φόβο και πάθος γιατί έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν ξεπουληθεί όπως οι υπόλοιποι σε μπόμπολες και λαμπράκηδες (όχι ακόμα τουλάχιστον)
το ΛΑΟΣ του σήμερα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΛΑΟΣ όταν είχε πρωτοϊδρυθεί, όταν έβγαινε ο κάρα στο κανάλι του και τους έδινε όλους με αποδείξεις και ονόματα, βουλευτές, επιχειρηματίες, καναλάρχες κτλ
ως δια μαγείας όλη αυτή η ελευθεροστομία κόπηκε μαχαίρι όταν ξεκίνησε να καλείται από τα μεγάλα κανάλια σε πάνελ και, ω του θαύματος, μετά από λίγο καιρό ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εισέλθει στην βουλή
εγώ τα σεντόνια μου τα πλένω με αριέλ![]()
Υπηρχε θεματικη ενοτητα οικονομια εκεινην την στιγμη;![]()
ο πρωκτός μιλάειΜετα απο τοσα χεσιματα λογικο το βρισκω.....![]()
διαφωνώ, για μένα αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και καλώς ή κακώς τις σημαντικότερες αποκαλύψεις και αλήθειες μόνο η ΧΑ μπορεί να εκφράσει δίχως φόβο και πάθος γιατί έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν ξεπουληθεί όπως οι υπόλοιποι σε μπόμπολες και λαμπράκηδες (όχι ακόμα τουλάχιστον)
το ΛΑΟΣ του σήμερα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΛΑΟΣ όταν είχε πρωτοϊδρυθεί, όταν έβγαινε ο κάρα στο κανάλι του και τους έδινε όλους με αποδείξεις και ονόματα, βουλευτές, επιχειρηματίες, καναλάρχες κτλ
ως δια μαγείας όλη αυτή η ελευθεροστομία κόπηκε μαχαίρι όταν ξεκίνησε να καλείται από τα μεγάλα κανάλια σε πάνελ και, ω του θαύματος, μετά από λίγο καιρό ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εισέλθει στην βουλή
αυτο που λες ειναι να εχουμε εμεις μια εντονη διαφωνια για μπαλα ας πουμε
και για να με τσατισεις μου λες για παραδειγμα ΄΄τι σαβουρα ηταν εκεινη που πηδηξες εχθες΄΄...
Εαν ηταν καλεσμενος ο Ακης ως υποψηφιος βουλευτης ας πουμε θα ηταν παραλογο υποθετω η Χ δουρου να τον ρωταγε οτιδηποτε για υποβρυχια, κορδονια κουρτινας κλπ
μαλλον θα ηθελε να τον εκθεσει...θα μας φαινοταν αδιανοητο...ανηθικο...
πιο σοβαρο ονομα απτου Μπομπο αν θες.πες μου έναν εν ενεργεία βουλευτή πλην του κασίδα που έχει αναφέρει το όνομα του μπόμπολα μέσα στο ίδιο του το σπίτι
Οταν καποια οργανωση που ειναι στην βουλη λειτουργει φασιστικα και πραττει εγκληματικες πραξεις ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.αυτο που λες ειναι να εχουμε εμεις μια εντονη διαφωνια για μπαλα ας πουμε
και για να με τσατισεις μου λες για παραδειγμα ΄΄τι σαβουρα ηταν εκεινη που πηδηξες εχθες΄΄...
πιο σοβαρο ονομα απτου Μπομπο αν θες.
θες να μου το απαντησεις αυτο?
μπα δε νομίζω, είτε μας αρέσει είτε όχι η δύναμή τους πηγάζει απευθείας από τον λαό δίχως να παρεμβάλλονται μεσάζοντες (στήριξη και προβολή από ΜΜΕ, πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, πλάτες μεγαλοεπιχειρηματιών κτλ)δωσε λιγο χρονο και σε αυτους...τωρα που γλυκαθηκαν μπαινοντας στη βουλη και με τον κινδυνο να μην ξαναμπουν εαν τα ζωα τους συνεχισουν να συμπεριφερονται ετσι θα σου πω εγω πως θα γινουν ουρσουλινες στις δηλωσεις τους...μεχρι τις εκλογες θα σνομπαρουν τα ΜΜΕ...εσυ πιστευεις οτι το κανουν απο "αποψη"? ή μηπως βρεθει κανενας ακομα νταης ή βλακας να τους εκθεσει ακομα περισσοτερο? κατι το οποιο πχ θα επρεπε να εχει ηδη κανει ο συριζα λαμβανοντας υποψην το μεγαθηριο στρατουλης![]()
κατι ηξερε ο κοσμας που τον ψηφισε τελικα![]()