Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αντε παμε παλι απο την αρχη....

* ΠΡΟΣΟΧΗ εγω τωρα ασχολουμαι

1. Δεν εχω στειλει σε καμια καποιο ΠΜ

2. Δεν εχω ζητησει σε καμια να μου δειξει τα βυζια - κωλους - ποδια της. (Μια φορα μονο ειχα κανει ενα ποστ στην Αληντισσα πριν απο κανα χρονο για ενα αβαταρ της... αυτο το θυμιζω εγω διοτι μαλλον θα εχει ξεχαστει)

3. Για ΜΣΝ ουτε λογος , σε αυτο εδω το θρεντ που ξερω οτι μπαινετε να μαλακιστειτε και να καυλαντισετε αρρωστημενα απο το ιντερνετ ειχα να μπω κανα μηνα.

Τελικα η μονη ασχολια ειναι οτι καποιες φορες στα ποστ μου ισως αναφερθω με περιφρονητικο και απαξιωτικο τροπο σε καποια απο εσας , και αυτο εσυ το λες ασχολια.... με κανεις να νιωθω σπουδαιος αν για σας η ασχολια μου πρεπει να ειναι τοση ενω ταυτοχρονα μειωνεις τον εαυτο σου χωρις να το παιρνεις πρεφα. Συνελθε
με την συχνοτητα που το κανεις εχεις δικιο...δεν ειναι ασχολια...επαγγελμα ειναι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.882
Πόντοι
6.035
και να πεις ότι δεν το έχεις πει ξανά και ξανά...

βλαμένα παιδί μου  :2funny:
:birdman:
Δεν παρακολουθούσαν το μάθημα..έτρωγαν την φρουτοκρεμούλα τους τα χρυσά μου.
εγω δεν παιρνω τα γραμματα θελω να κανουμε πρακτικη εξασκηση :birdman:
και δεν μου αρεσει η φρουτοκρεμα :grin:

Επισκέπτης

2. Δεν εχω ζητησει σε καμια να μου δειξει τα βυζια - κωλους - ποδια της. (Μια φορα μονο ειχα κανει ενα ποστ στην Αληντισσα πριν απο κανα χρονο για ενα αβαταρ της... αυτο το θυμιζω εγω διοτι μαλλον θα εχει ξεχαστει)

3. Για ΜΣΝ ουτε λογος , σε αυτο εδω το θρεντ που ξερω οτι μπαινετε να μαλακιστειτε και να καυλαντισετε αρρωστημενα απο το ιντερνετ ειχα να μπω κανα μηνα.

Τελικα η μονη ασχολια ειναι οτι καποιες φορες στα ποστ μου ισως αναφερθω με περιφρονητικο και απαξιωτικο τροπο σε καποια απο εσας , και αυτο εσυ το λες ασχολια.... με κανεις να νιωθω σπουδαιος αν για σας η ασχολια μου πρεπει να ειναι τοση ενω ταυτοχρονα μειωνεις τον εαυτο σου χωρις να το παιρνεις πρεφα. Συνελθε
Ωραία όλα αυτά..αλλά γιατί τα τονίζεις σε κάθε μα κάθε σου ποστ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Επισης απαξιωτικα - περιφρονητικα αναφερομαι καποιες φορες επειδη δεν νομιζω να καιγεσαι εδω μεσα τοσες ωρες και να διαβαζεις τις μπουρδελογαμησιες μας και κατα τα αλλα να εισαι σοι τυπισσα. Οκ? οκ. Για να ειμαστε πληρεις 

εγω μπολ δεν εχω πεισθει... για πες τα αλλη μια φορα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
emot-hurr.gif

ναι, χέστηκα  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:birdman:εγω δεν παιρνω τα γραμματα θελω να κανουμε πρακτικη εξασκηση :birdman:
Δεν βαριεσαι φιλε μου....Εμειs δεν παιρναμε τα γραμματα....τιs δασκαλεs παιρναμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

μέσα στην πρωτεΐνη είναι δίχως λίπος..φυσική πρωτεΐνη...Αλι και σε σένα θα'κανε καλό, αν θες να γραμμώσεις κοιλιακούς, ανεβάσεις μυική μάζα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Επισης τα τονιζω μπας και ξυπνησουν ορισμενοι και κοψουν αυτο που κακως κανουν. Και εχετε δει ολες σας η' οι περισσοτερες ποιο ειναι αυτο.

Ειναι παντελως ηλιθιο να πιστευεις πως θα προσεγγισεις γκομενα απο το σαιτ των μπουρδελων. Εγω ξερω πολυ καλα πως μπηκατε για να κανετε την πλακα σας εδω μεσα αληντισσα και πολυ καλα κανετε... βαζεις καμια φωτογραφια με τα ποδια σου πχ δεν βαζεις το προσωπο σου δεν προκειται να σε αναγνωρισουν ποτε απεξω ερχονται σοριδον τα μηνυματα και εσυ εχεις κλασει στο γελιο.

Γκομενες οι οποιες εχουν μπει εδω , εχουν μπει μονο για το χαβαλε. Ακομη και τυποι που δεν ειναι μπουρδελιαρηδες και τους λενε ταχα πως δεν εχουν παει ποτε σε αυτα δεν προκειται να βγαλουν κατι.

Τελος θεωρω πως ειναι γενικα ηλιθιο να ψαχνεις γκομενα απο το ιντερνετ. Επομενως επειδη με εκνευριζει αυτο το πραγμα..οποτε μου δινεται η ευκαιρια εγω θα το λεω. Δεν μπορει καποια στιγμη θα ξυπνησουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επισης τα τονιζω μπας και ξυπνησουν ορισμενοι και κοψουν αυτο που κακως κανουν. Και εχετε δει ολες σας η' οι περισσοτερες ποιο ειναι αυτο.

Ειναι παντελως ηλιθιο να πιστευεις πως θα προσεγγισεις γκομενα απο το σαιτ των μπουρδελων. Εγω ξερω πολυ καλα πως μπηκατε για να κανετε την πλακα σας εδω μεσα αληντισσα και πολυ καλα κανετε... βαζεις καμια φωτογραφια με τα ποδια σου πχ δεν βαζεις το προσωπο σου δεν προκειται να σε αναγνωρισουν ποτε απεξω ερχονται σοριδον τα μηνυματα και εσυ εχεις κλασει στο γελιο.

Γκομενες οι οποιες εχουν μπει εδω , εχουν μπει μονο για το χαβαλε. Ακομη και τυποι που δεν ειναι μπουρδελιαρηδες και τους λενε ταχα πως δεν εχουν παει ποτε σε αυτα δεν προκειται να βγαλουν κατι.

Για αυτο τα λεμε... μπας και ξυπνησουν ορισμενοι

Και ποιος ειναι ο αλλος λογος που τα τονιζεις;

Επισκέπτης
Και τελικα γιατι ασχολησε;
Γιατί θέλει msn της Μπούμπι ,γυμνές φωτογραφίες απο όλες μας,θέλει να στείλει πμ απεγνωσμένα σε όλες αλλά δεν μπορεί να σπάσει την σιωπηλή συμφωνία με τον εαυτό του . :grin:
Είναι ο Boldemort .Τέλος.Ηρθε για να μείνει κι αν δεν ανοίξει το τσατ...ωωωω Θεεέ τι θα δούμε ακόμα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ελειωσαααααααα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γιατί θέλει msn της Μπούμπι ,γυμνές φωτογραφίες απο όλες μας,θέλει να στείλει πμ απεγνωσμένα σε όλες αλλά δεν μπορεί να σπάσει την σιωπηλή συμφωνία με τον εαυτό του . :grin:
Είναι ο Boldemort .Τέλος.Ηρθε για να μείνει κι αν δεν ανοίξει το τσατ...ωωωω Θεεέ τι θα δούμε ακόμα..

Ο μπολ ; Εμενα δεν μου ζητησε τιποτα ο μπολ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Θα το εκανα , αν δεν ειχα ενα καρο

καλυτερες επιλογες.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom