Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.787
- Πόντοι
- 12.056
νυχτα ειναι εξω
Μαλλον....
νυχτα ειναι εξω
ειμαι η κυπρια και ξυνω το μουνι μου να ερθει ο λιονταρακος να με γαμησει
εσενα να δουμε τι θα σε λουση αν δεις αλιγατοραχαχαχαχα
τον καημενο!! τον ελουσε κρυος ιδρωτας![]()
εσενα να δουμε τι θα σε λουση αν δεις αλιγατορα![]()
ειμαι η κυπρια και ξυνω το μουνι μου να ερθει ο λιονταρακος να με γαμησει
![]()
εσενα να δουμε τι θα σε λουση αν δεις αλιγατορα![]()
και θα σου πει γιου τζειν μι ταρζανθα πεταχτει ο ταρζαν απο την αγρια ζουγκλα κ θα με σωσει. στο χειροτερο σεναριο θα ερθει ο μογλι
και θα σου πει γιου τζειν μι ταρζαν
εσυ θα επις οχι βρε η βελβυ ειμαι
και ο ταρζαν θα απαντησει συρε γαμησου τοτε
και θα πεταχτει και ο αλιγατορας και θα πει εγω ειμαι σαρκοφαγος οχι φυτοφαγος φατε την εσεις![]()
ασι χτιρ μωρη που με κοροιδευειςαμα τους πετυχω ολους αυτους και μιλανε κιολας, θα τους προτεινω να παμε ολοι μαζι σε φρικ σοου να βγαλουμε λεφτα![]()
Τι εχει το μενου σημερα??????Χορταρικα??? Ραδικοβλασταρα???ασι χτιρ μωρη που με κοροιδευεις
δωσε καμια φανταστικη συνταγη απο αυτες που ξερεις μονο εσυ![]()
σου απαντάω εδώ βλακούζε. Δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ, μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου. Χωρίς να θέλω σε νευρίασα αφού γράφεις ένα ποστ και το κοιτάζεις από μακρια να δεις αν ειναι ωραίο και του προσθέτεις κι άλλα και ξανά μανα.Οχι τυπε μου , μια χαρα ειμαι
Απλα η ειρωνια που πας να πουλησεις σε μενα δεν πιανει.
Ειρωνικος να εισαι με τα φιλαρακια σου και πριν βγεις να πεταξεις την εξυπναδα....
σκεψου τι εχεις κανει και εσυ πρωτα... οχι για κανενα αλλο λογο γιατι θα στο δωσει στη μαπα ο αλλος και θα γινεις και ρομπα.
Και δεν λεω για το σαιτ εδω μεσα... λεω και για απεξω , παντογνωστης 22 χρονω σκατο δεν εισαι. Να τα λεμε οπως εχουν και καλο σου απογευμα ;)
το μενού σήμερα είχε ρία τσίγκαλαιον ριξε καμια γκρεκου ρε τυπε...
σου απαντάω εδώ βλακούζε. Δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ, μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου. Χωρίς να θέλω σε νευρίασα αφού γράφεις ένα ποστ και το κοιτάζεις από μακρια να δεις αν ειναι ωραίο και του προσθέτεις κι άλλα και ξανά μανα.
Μέχρι να με συναντήσεις σου επιτρέπω να πιστεύεις ό,τι θες όπως το " ευτυχώς παναγία μου που υπάρχουν κι άλλοι χάλιες σαν και μένα". Το γαμημένο το ίντερνετ την έχει αυτή τη δυνατότητα
εγω τι πρεπει να κανω να γραψω βιβλιο και οι μεγαλυτεροι να κανουν σεμηναριασκάσε ρε σκατό που αντιμιλάς κιόλας, 22 χρονών σπόρος
κάτσε να πας 23-24 και τότε να μιλάς, που θα έχεις τις κατάλληλες εμπειρίες και την ανάλογη σοφία της ηλικίας
εγω τι πρεπει να κανω να γραψω βιβλιο και οι μεγαλυτεροι να κανουν σεμηναρια![]()
για ποσο με κανεις δηλαδηαν δεν είσαι 23 γάμα τα, τα 23 είναι το όριο
σου απαντάω εδώ βλακούζε. Δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ, μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου. Χωρίς να θέλω σε νευρίασα αφού γράφεις ένα ποστ και το κοιτάζεις από μακρια να δεις αν ειναι ωραίο και του προσθέτεις κι άλλα και ξανά μανα.
Μέχρι να με συναντήσεις σου επιτρέπω να πιστεύεις ό,τι θες όπως το " ευτυχώς παναγία μου που υπάρχουν κι άλλοι χάλιες σαν και μένα". Το γαμημένο το ίντερνετ την έχει αυτή τη δυνατότητα