Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
1284121149_15.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχα
τον καημενο!! τον ελουσε κρυος ιδρωτας :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
θα πεταχτει ο ταρζαν απο την αγρια ζουγκλα κ θα με σωσει. στο χειροτερο σεναριο θα ερθει ο μογλι
και θα σου πει γιου τζειν μι ταρζαν
εσυ θα επις οχι βρε η βελβυ ειμαι
και ο ταρζαν θα απαντησει συρε γαμησου τοτε
και θα πεταχτει και ο αλιγατορας και θα πει εγω ειμαι σαρκοφαγος οχι φυτοφαγος φατε την εσεις :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και θα σου πει γιου τζειν μι ταρζαν
εσυ θα επις οχι βρε η βελβυ ειμαι
και ο ταρζαν θα απαντησει συρε γαμησου τοτε
και θα πεταχτει και ο αλιγατορας και θα πει εγω ειμαι σαρκοφαγος οχι φυτοφαγος φατε την εσεις :grin:

αμα τους πετυχω ολους αυτους και μιλανε κιολας, θα τους προτεινω να παμε ολοι μαζι σε φρικ σοου να βγαλουμε λεφτα :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
αμα τους πετυχω ολους αυτους και μιλανε κιολας, θα τους προτεινω να παμε ολοι μαζι σε φρικ σοου να βγαλουμε λεφτα :rockon:
ασι χτιρ μωρη που με κοροιδευεις :birdman:
δωσε καμια φανταστικη συνταγη απο αυτες που ξερεις μονο εσυ :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Οχι τυπε μου , μια χαρα ειμαι

Απλα η ειρωνια που πας να πουλησεις σε μενα δεν πιανει.

Ειρωνικος να εισαι με τα φιλαρακια σου και πριν βγεις να πεταξεις την εξυπναδα....

σκεψου τι εχεις κανει και εσυ πρωτα... οχι για κανενα αλλο λογο γιατι θα στο δωσει στη μαπα ο αλλος και θα γινεις και ρομπα.

Και δεν λεω για το σαιτ εδω μεσα... λεω και για απεξω , παντογνωστης 22 χρονω σκατο δεν εισαι. Να τα λεμε οπως εχουν και καλο σου απογευμα  ;)
σου απαντάω εδώ βλακούζε. Δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ, μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου. Χωρίς να θέλω σε νευρίασα αφού γράφεις ένα ποστ και το κοιτάζεις από μακρια να δεις αν ειναι ωραίο και του προσθέτεις κι άλλα και ξανά μανα.
Μέχρι να με συναντήσεις σου επιτρέπω να πιστεύεις ό,τι θες όπως το " ευτυχώς παναγία μου που υπάρχουν κι άλλοι χάλιες σαν και μένα". Το γαμημένο το ίντερνετ την έχει αυτή τη δυνατότητα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σου απαντάω εδώ βλακούζε. Δεν έχω σκοπό να σε ειρωνευτώ, μια χαρά τα καταφέρνεις και μόνος σου. Χωρίς να θέλω σε νευρίασα αφού γράφεις ένα ποστ και το κοιτάζεις από μακρια να δεις αν ειναι ωραίο και του προσθέτεις κι άλλα και ξανά μανα.
Μέχρι να με συναντήσεις σου επιτρέπω να πιστεύεις ό,τι θες όπως το " ευτυχώς παναγία μου που υπάρχουν κι άλλοι χάλιες σαν και μένα". Το γαμημένο το ίντερνετ την έχει αυτή τη δυνατότητα

σκάσε ρε σκατό που αντιμιλάς κιόλας, 22 χρονών σπόρος
κάτσε να πας 23-24 και τότε να μιλάς, που θα έχεις τις κατάλληλες εμπειρίες και την ανάλογη σοφία της ηλικίας

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
σκάσε ρε σκατό που αντιμιλάς κιόλας, 22 χρονών σπόρος
κάτσε να πας 23-24 και τότε να μιλάς, που θα έχεις τις κατάλληλες εμπειρίες και την ανάλογη σοφία της ηλικίας
εγω τι πρεπει να κανω να γραψω βιβλιο και οι μεγαλυτεροι να κανουν σεμηναρια :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Τυπε δεν τα εμαθες??? Οσο εσυ κανεις αναλυση εδω... ο αλλος εχει γαμησει την μιση μυκονο.

Ο παραλλος εχει κλεισει τα ματια σε 500 τυπισσες....

και εσυ ακομη αναλυεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom