Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
τι ρε μαν θα φερεις και συ τις κατσικες σου
προτεινομενο μερος ο παλιος ιπποδρομος![]()
Θα πατε βολτα τους κοπρους σας????
τι ρε μαν θα φερεις και συ τις κατσικες σου
α δεν ξερω να σου απαντησω σαυτοΠως κι ετσι....![]()
θα ρθω να σας παρω ματι αδιαφορα.....τι ρε μαν θα φερεις και συ τις κατσικες σου
Κανόνισε όπως την τελευταία φορά, που πήγα και σας περίμενα μεσα στην βροχή μουνιά έ μουνιά.ετοιμαζομαστε για τη πρωτη μπουρδελοσκυλοσυναντηση
θειος
λουτσος
εγω
αλλος με τη βαρκα μας![]()
εσυ αυτη τη χαρα δε θα τη νιωσεις ποτε με το σκατογατο σουΘα πατε βολτα τους κοπρους σας????![]()
ελα να πιρφορησεις παιρνομτας ματι τα ζωντανα μαςθα ρθω να σας παρω ματι αδιαφορα.....
μας εχεις βρει μικρους και μας απειλεις βλεπωΚανόνισε όπως την τελευταία φορά, που πήγα και σας περίμενα μεσα στην βροχή μουνιά έ μουνιά.
Θα του βγάλω το φίμωτρο θα του λύσω την αλυσίδα και όποιον πάρει ο χάρος γκέ-γκέ;
α δεν ξερω να σου απαντησω σαυτομαλλον δεν θα ετυχε :-
εσυ αυτη τη χαρα δε θα τη νιωσεις ποτε με το σκατογατο σου![]()
το γνωριζο αυτο ειναι τετοια η ιδιοσυγκρασια της που κραταειΜαλλον επειδη εισαι πιο ευγενικος απο τα υπολοιπα ρεμαλια......Η δικη μας η σχεση θα κρατησει περισσοτερο παντως...![]()
δηλαδη οταν η ρυθμΘατανε το ονομα του στην αλλη σελιδα.....
Οχι.Πας και συ...Σε παρεσυρε ο βοθρος.... :-
ελα να σε δω να βγαζεις βολτα το γατι σου με αλυσιδιτσαΜιλα καλυτερα.....![]()
![]()
![]()
το γνωριζο αυτο ειναι τετοια η ιδιοσυγκρασια της που κραταειδηλαδη οταν η ρυθμ
μοιραζεεβρεχε προτασεις εγω κρατουσα ομπρελα fuckk![]()
ε ειμαι γκαντεμης τι αλλο να πω?Δεν τις μοιρασα ολε ςμαζι βρε...Ανα διαστηματα....![]()
ελα να σε δω να βγαζεις βολτα το γατι σου με αλυσιδιτσα
αυτη η ομορφια του κατοικιδιου να σε συνοδευει σσε μια βολτα διχως να εχεις καποιον να σου ζαλιζει τ'αρχιδια
μια βολτα με συντροφια αλλα συναμα με απολυτη ησυχια![]()
το γνωριζο αυτο ειναι τετοια η ιδιοσυγκρασια της που κραταειδηλαδη οταν η ρυθμ
μοιραζεεβρεχε προτασεις εγω κρατουσα ομπρελα fuckk![]()
εσυ προσπαθουσες να ξεμοναχιασεις το σκυλι μωρη πουτσοαρπαχτραΟποτε εβγαζα το σκυλο στο χωριο μονο ησυχη βολτα δεν ηταν....Κατσ ενα μεγαλωσει λιγο να σε δω.....![]()
![]()
![]()
προηγεισαι αλφαβητικα το σωστο σωστοΑπλουστατα......το γραμμα m ειναι στην επομενη σελιδα απο το l
Διαβασε την πρωτη σελιδα και μετα την πηρε ο υπνοs![]()
![]()
![]()
εγω θα παρω αγγαλια το μπεμπη και θα ριξω κατι κλωτσιδια αλλο πραμαΕτσι και ανταμωθειτε με τα σκυλια....εχει να πεσει σκυλοκαυγαs!!!!!