Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τα ξερεις καλα βλεπω.80 παιρνει η κελυ.......μαθε μπαλιτσα αμα θες να γινεις προ.......![]()
Παλι αργαει το συστημα.......Καλησπερεs ενθεν κι ενθεν
Τί λέει ρε;Αυστηρως αυταρχικο, με ξυλο, στραπον, χωρις ενεργητικο γαμησι απο σενα, με διαφορα αντικειμενα και στολες φετιχ πανε πιο ακριβα....Ρουφα το γαλατακι σου μια χαρα ειναι η τιμη μου....![]()
![]()
![]()
εχω φιλο τον ταφτααρ μαν και κανουμε τσατ στο κοσμο........3:Τα ξερεις καλα βλεπω.
Ερχεσαι αθηνα για να νιωσεις γυναικα με το στραπ ον;![]()
ρυθμ ποτε θα ερθεις λαρισα να σε γαμησω να τελειωνουμε;Καλως τον.....
Καλως τον.....
Σπέρα πέρα για πέρα.![]()
εχεις περιθωρια παντως δωσαν παραταση ;)Τι νεα?? Τι παλια???
Οι καιροι ειναι δυσκολοι....Συμπηρωνω την φ.δηλωση...Αν ακουσειs τουφεκιεs εγω θαμαι
Ασε να περασει ενα μισαωρο και καλεσε το 100
εχω φιλο τον ταφτααρ μαν και κανουμε τσατ στο κοσμο........ρυθμ ποτε θα ερθεις λαρισα να σε γαμησω να τελειωνουμε;
![]()
![]()
εσυ χανεις.....και θα εχεις και μια ζωη την αποριαΠοτέ.....![]()
15/7εχεις περιθωρια παντως δωσαν παραταση ;)
ρε μαν τωρα που θα βγει ο συριζα δεν θα υπαρχουν καν δηλωσεις.....εχεις περιθωρια παντως δωσαν παραταση ;)
εσυ χανεις.....και θα εχεις και μια ζωη την απορια![]()
Δεν με πειραζει τοσο η παραταση....οσο το ποσα θα μου παρουνεχεις περιθωρια παντως δωσαν παραταση ;)
ρε μαν τωρα που θα βγει ο συριζα δεν θα υπαρχουν καν δηλωσεις.....
[size=30pt]Φέτος για όλους[/size]Δεν με πειραζει τοσο η παραταση....οσο το ποσα θα μου παρουν
Λεs και τα δουλεψαμε μαζι...Η Ελλαδα με πληγωνει και την τσεπη μου γκαστρωνει
αστα λαιφ απο ολους θα τα παρουν φετος,πανε τα δελα κ οι τανες θα τα παρει η εφοριαΔεν με πειραζει τοσο η παραταση....οσο το ποσα θα μου παρουν
Λεs και τα δουλεψαμε μαζι...Η Ελλαδα με πληγωνει και την τσεπη μου γκαστρωνει
για ηλεκτρονικη αποστολη
oχι απο τωρα, απο το 2013 που επιστρεφουμε στην δραχμη[size=30pt]Φέτος για όλους[/size]![]()
Δεν εχω καμια απορια.....![]()
εγω εχω παλιΔεν εχω καμια απορια.....![]()
ο λιλας κατι ηξερε και προπονουνταν χρονια για αυτην την στιγμη μαν[size=30pt]Φέτος για όλους[/size]![]()