mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πφφφφ ελλεεινιδα.
κατ'αναλογία φαντάζομαι ότι καβλώνει κανείς με αυτήν που θα γαμήσει για πρώτη φορά στα 29 τουτα μηχανακια ειναι οπως τα μουνια.Αν δεν καβαλας αυτο που σε καυλωνει θα ξενερωνεις μετα.Οποτε γνωμη μου να παρεις αν πραγματικα θες πολυ καποια εκτος να το θες για οικονομιασε βενζινη
Νταξει κοψε τον ψυχοπαθη διπλα απο καθε προταση. Γιατι σε φανταζομαι σε ενα ασυλο να εχεις πιει τα χαπια σου να μην νιωθεις τιποτα και να γραφεις. :-και μπαζολα![]()
Νταξει κοψε τον ψυχοπαθη διπλα απο καθε προταση. Γιατι σε φανταζομαι σε ενα ασυλο να εχεις πιει τα χαπια σου να μην νιωθεις τιποτα και να γραφεις. :-
μπα δεν έχω μπει στην διαδικασία να ψάξω στα σοβαρά είναι μια αναλαμπή που έφαγα πριν κάτι μήνες, φεύγει και ξανάρχεται από τότε, έχω κάτι μέρες πάλι που το σκέφτομαι συνέχεια..
ο βάρος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το σκεφτόμουν από τον χειμώνα, αν διαβάζει τώρα θα με βρίσει![]()
αναποδα ειναι παρας ;) ;) ;)σάραπ
έτσι το λέγαμε μικρά![]()
Ο ψυχοπαθης τον αποκαλουν.
Δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι.![]()
Παρε ποδηλατο μαν.κατ'αναλογία φαντάζομαι ότι καβλώνει κανείς με αυτήν που θα γαμήσει για πρώτη φορά στα 29 του
σκοπός θα ηταν να καλυφθούν κάποιες τάσεις φυγής![]()
μήπως είσαι εβραίοςαναποδα ειναι παρας ;) ;) ;)
μήπως είσαι ο μήτσοςΠαρε ποδηλατο μαν.
Οι τασεις φυγης σε πιανουν για καποιου λογους. Ισως πρεπει πρωτα να βρεις τους λογους και να προσπαθησεις να τους ξεπερασεις αντι να βρισκεις υποκαταστατα.
Ανεβασες την φωτο στο facebook.μλκα με βλεπεις?
Ανεβασες την φωτο στο facebook.
vilma. Μαλλον του παει το ονομα ψυχοπαθης. Ειδικα οταν τσακωνεσαι και το βαζεις αυτο απο διπλα ειναι σχεδον τρομαχτικο.![]()
Μεγαλη προσβολα αυτη.μήπως είσαι ο μήτσος![]()
το ποδηλατο που του ταιριαζει....Παρε ποδηλατο μαν.
Οι τασεις φυγης σε πιανουν για καποιου λογους. Ισως πρεπει πρωτα να βρεις τους λογους και να προσπαθησεις να τους ξεπερασεις αντι να βρισκεις υποκαταστατα.